Graficki vrlo privlacan ali ja ga necu kupiti, zaokupljen sam skupljanjem MM 1-200 (LB), Almanah MM, Super Book MM... Debela krezuba pomahnitala baba u mom kiosku može ga ponjeti slobodno doma unucima..
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Sve je bolje od glupog zagora koji je korov na našim kioscima Nisan još cita ali pohvaljujem ovo izdanje jer je to moj najdraži junak napokon na kioscima ma kakav strip bija uopce ... gore od Zagora ne može biti
ako to budes tvrdio i nakon citanja, zabrinut cu se za tvoj QI, kako kaze nasa tamara
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Graficki vrlo privlacan ali ja ga necu kupiti, zaokupljen sam skupljanjem MM 1-200 (LB), Almanah MM, Super Book MM... Debela krezuba pomahnitala baba u mom kiosku može ga ponjeti slobodno doma unucima..
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Sve je bolje od glupog zagora koji je korov na našim kioscima Nisan još cita ali pohvaljujem ovo izdanje jer je to moj najdraži junak napokon na kioscima ma kakav strip bija uopce ... gore od Zagora ne može biti
ako to budes tvrdio i nakon citanja, zabrinut cu se za tvoj QI, kako kaze nasa tamara
Tvoje mišljenje o novom Martinu odavno znam ... Stip nije unutra bogzna što ... Najblaže reci loš ... Više vridi korica ali je Zagor dno dna ... Taj tzv superjunak koji uvik ima isti pocetak i kraj je za svako poniženje tvog IQ
Sve je bolje od glupog zagora koji je korov na našim kioscima
da nije tog korova,nikad ne bi ugledao ovog maxija...
Slažem se ali da jedan strip toliko tuce ostale je ocajno ... Dok na nastavak price o vampirima D Doga moram cekati dva miseca Zagor izlazi kad se god prohtje ... Meni se Zagor zgadija zahvaljujuci ovom forumu jer svaki topic je o Zagoru ... da nema libelusa nebi ni zna da bonelli ima više junaka
Provodina, jel ti shvacaš da si ti zapravo pozvao Zagora u ovaj topic, a zadnja tri posta su ti opet u Zagoru!? Hoceš li ti pljuvati po Zagoru ili pricati o Mystereu u ovom topicu, daj se vec jednom odluci...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Provodina, jel ti shvacaš da si ti zapravo pozvao Zagora u ovaj topic, a zadnja tri posta su ti opet u Zagoru!? Hoceš li ti pljuvati po Zagoru ili pricati o Mystereu u ovom topicu, daj se vec jednom odluci...
Vidim da ionako više niko ne prica o Mysteru na nijednom topicu ... Strip je loš da nema Castellievih prica izmedu neznam ... Šteta što je ovako loš maxi ... Nema ocjene uopce ... samo naslovnici 8 A što se tice prozivanja Zagora drago mi je šta se brineš koliko cu napisat protiv njega pa broji ovo je 4 ... Ne pljujem ga nego želim da se izlaženje stripova bar malo regulira ... eto toliko ... Zagorovci stojte s mirom [
Originally posted by provodina A što se tice prozivanja Zagora drago mi je šta se brineš koliko cu napisat protiv njega pa broji ovo je 4 ... Ne pljujem ga nego želim da se izlaženje stripova bar malo regulira ... eto toliko ... Zagorovci stojte s mirom [
Ne znam ko su vece babe, oni koji konstantno pljuju po Zagoru ili oni koji iskljucivo o njemu pricaju...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ne znam ko su vece babe, oni koji konstantno pljuju po Zagoru ili oni koji iskljucivo o njemu pricaju...
Haha ha ... Jeli ovo vrh tvog humora jer za godine je poprilicno nizak,osim ako ti nije domet humor hrvatske sitcom serije Luda kuca i Bitange i princeze onda mi je jasno
Kaj smo se uvrijedili da moraš cak napadati moje simpa opaske? To je bila tek šarmantna "pozitivna opservacija... Što se mene tice Bitange i princeze je odlicna domaca serija, i za razliku od svih ovih drugih (pa i Lude kuce koja se nemre usporedivati s Bitangama) na domacim televizijama, ona je zaista smiješna.
A to je vec postalo dežurna fora na ovom forumu, kad ne znaš o cemu pricati, ili pljuj po Zagoru ili ga hvali... Ti si živi dokaz.
Zaboravih ti poslati pusicu, da se ne ljutiš. Znaš da se od namrgodenog licašca brzo stari...
Haha ha ... Jeli ovo vrh tvog humora jer za godine je poprilicno nizak,osim ako ti nije domet humor hrvatske sitcom serije Luda kuca i Bitange i princeze onda mi je jasno
Kaj smo se uvrijedili da moraš cak napadati moje simpa opaske? To je bila tek šarmantna "pozitivna opservacija... Što se mene tice Bitange i princeze je odlicna domaca serija, i za razliku od svih ovih drugih (pa i Lude kuce koja se nemre usporedivati s Bitangama) na domacim televizijama, ona je zaista smiješna.
A to je vec postalo dežurna fora na ovom forumu, kad ne znaš o cemu pricati, ili pljuj po Zagoru ili ga hvali... Ti si živi dokaz.
Zaboravih ti poslati pusicu, da se ne ljutiš. Znaš da se od namrgodenog licašca brzo stari...
maka sam malo sa zakašnjenjem tu poruku .. ok .. ne ljutim se uopce nego pošto si ti ovdi dežurna dvorska luda zanima me oblik humora koji gucaš ... sad shvacam ... ovo s bitangama mi je otvorilo oci nema ti pomoci I dosta off topica jer ovo prelazi u šamaranje mrtvog tovara .... evo i tebi puske dedek
uh uh, sto smo ljuti... ma gle ovako... i zagor i mm (novi) su jedno najobicnije smece, s time da prvi zna biti zabavan i opustajuc... no, da ne filozofiramo, i najnajnajnajgora i najimbecilnija dosadna zagijeva prica, ukljucivo i one rane posve necitljive i tako omiljene za recenziranje nasem DeeCayu, u kojima prebije 24 indijanca, posevi chica i sve super, manje je lose od ovoga maxija... ovo je vrhunac gluposti koje je netko uoblicio u strip... na koncu, kod tolikoga gnusanja spram zagoru, koja je alternativa na kioscima? regularni mr no, mm, dd? tex? sto je to tamo ''bolje''? sve skupa ne vrijedi nista, ali barem imas zagor extra s odlicnim i zabavnim petparackim avanturicama, a evo i zadnji regularac nije los... jedino bolje od zagora na kioscima je (i to jos samo malo) dd extra...
uh uh, sto smo ljuti... ma gle ovako... i zagor i mm (novi) su jedno najobicnije smece, s time da prvi zna biti zabavan i opustajuc... no, da ne filozofiramo, i najnajnajnajgora i najimbecilnija dosadna zagijeva prica, ukljucivo i one rane posve necitljive i tako omiljene za recenziranje nasem DeeCayu, u kojima prebije 24 indijanca, posevi chica i sve super, manje je lose od ovoga maxija... ovo je vrhunac gluposti koje je netko uoblicio u strip... na koncu, kod tolikoga gnusanja spram zagoru, koja je alternativa na kioscima? regularni mr no, mm, dd? tex? sto je to tamo ''bolje''? sve skupa ne vrijedi nista, ali barem imas zagor extra s odlicnim i zabavnim petparackim avanturicama, a evo i zadnji regularac nije los... jedino bolje od zagora na kioscima je (i to jos samo malo) dd extra...
Nisam ljut po enti put ... Alternativa nema jer MM izlazi na kapaljku , Mr No što se mene tice nemora ni izlazit.Onaj junak je totalno uništen DD koji je na kiosku najkvalitetniji izlazi svaka 2 miseca što je žalosno ...
Jel' se ovo i na hrvatskom zove retoricko pitanje? Mislim kad vec postoji odgovor a ti ga kao trazis
brzi komentar: 1)ne, to se ne zove scenarij 2)nepamtljiva epizoda, najmanje nelogicna 3)moglo je bit dobro da se scenarij nije stvarao 30 min.Ako i toliko.Pun rupa, nelogicnih poteza (glavni cuvar pušta Martina,Javu i žensku do tamnice...) pisano za 12-godišnjake, plitkoooo.
Prijevod je ponegdje loš, npr. "nadzemna struktura" i "podzemna struktura".Mogla je napisat "prenocište" ili "koliba" i umjesto druge "tunel", to zvuci prirodnije. Ongaro crta vrlo dobro. Neslušajte ove što govore da maxi netreba ni otvorit.
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Nakon prepucavanja rezimirat cu ovaj MM maxi ... Hm da vidimo prva prica ... zar je uopce postojala ili je samo scenarij nabacan ... Od pocetka mi se nije cinila intrigantnom,a tek rasplet od nikakve price je nikakav ... Onaj izlazak zmije me podsjetio na Zagonetku nuraga kad je onaj zmijoliki zmaj cuvar izmigoljio iz stijena ... Epizoda koju s nestrpljenjem ocekujem u Libbellusu Ocjena 0/10 druga prica ... nema veze sa MM ... Podsjeca me na neku seriju za djecu o izvanzemaljcu koji spašava naše junake od bad guysa MiB ... kao scenarij za djecju emisiju odlicna ali za inteligentnog MM ispod svake kritike 0/10 treca prica ... Dali je Vieti spasija ovaj maxi pa može se reci da je u jednu ruku ... Ono pocetak me posjetio na deveta vrata,knjiga i antikrist koji traga za njom samo što se kasnije uspostavilo da ipak nije ... Ovo je MM,ali se opet prebrzo odvija iako je ideja simpaticna da se sva mitološka bica cuvaju u nekom davno izgubljenom zatvoru ... zato plus za ideju realizacija je slabija 7,5/10 Vieti-u nagrada zbog završetka sage o atlantidanima koji me oduševija Ongarov crtež je dobar u sve tri price ... Bolje crta životinje i cudovišta što sam se uvjerio i u prvom maxi-ju zato 8/10 za beštije Da li ga kupiti To je na vama
Eh, da ... a crtež je prica za sebe - užas nad užasima ... trudi se taj Ongaro ali je jednostavno - loš ! Sve tri epizode su MM koji nije MM ... možda je prva nekako najbliža, ali je ipak samo pokušaj ... Što se mene tice, mogli su izdati samo korice i ona tri Castellijeva teksta
Of all the things I've lost, I miss my mind the most