forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zagor almanah
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/08/2008 : 14:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Šta zajebavate, pa pogodio ga je u jaknu. To ga boli k'o da ga je strefio u srce.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 18/08/2008 14:45:18
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/08/2008 : 16:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Šta zajebavate, pa pogodio ga je u jaknu. To ga boli k'o da ga je strefio u srce.

armanijeva?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/08/2008 : 20:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

armanijeva?

MTC.

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 21/08/2008 : 08:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
Ruka ovakva, jakna onakva, a baš nitko da napiše i jednu rijec o samom stripu, tj. sadržaju i kvaliteti istog.

Ja sam jucer procitao i zadovoljan sam, dobar mi je. Zanimljiv i napet, procitao sam u komadu i nije mi se spavalo. To sve govori. Najveca zamjerka na nekoliko scena (opet!) Zagorovog valjanja na puškometu. Jebeš ga...

I loš crtež. Zagoru se šake povecaju kad je jako ljutit pa krene mlatiti ljude...
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 21/08/2008 : 08:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
Najbolji almanah do sada.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/08/2008 : 08:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Mlaki

Ruka ovakva, jakna onakva, a baš nitko da napiše i jednu rijec o samom stripu, tj. sadržaju i kvaliteti istog.

Moj se primjerak preša ispod nekoliko debelih knjiga, pošto je kako pretpostavljaš odlicno ocuvan (kao i svi ostali na tih nekoliko kioska koje obilazim), tako da ceš se morati strpiti dok cuješ moje mišljenje još tih 10-20 dana koliko mi je potrebno da ga pretvorim u reprezentativni uzorak.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/08/2008 : 12:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message

Almanacco dell'Avventura 2002, annual
Zanne insanguinate

Subject and script-writer: Moreno Burattini
Artwork: Alessandro Chiarolla
Cover illustration: Gallieno Ferri

Sadržaj:
Nekim ljudima, kad im kažete da se ponašaju kao životinje, zvuci kao da ste im uputili nezasluženi kompliment. Donavan, trener borilackih pasa, uistinu je jedan od njih... no teško se može reci da mu ponestaje društva na tom polju! Kovrcavko i Trnko, 2 obješenjaka, pa cak i respektabilni bankar Boodman, zaokružuju ovu idilicnu sliku. Zagor i njegov nerazdvojni kompa Chico, koji su na tragu dva bandita, dolaze do Dolbeaua zajedno sa malim Hansom Adlerom, koji je postao siroce zahvaljujuci Kovrcavku i Trnku. No djecakovim nevoljama nije kraj: cak iako mu je Zagor uspio vratiti njegovog psa živog i zdravog i uspio osvetiti smrt njegovog oca, ljudska zloca opet stavlja njegov mladi život u pogibelj...

Ne znam kako vama, no sadržaj me baš i nije taknuo...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 21/08/2008 : 13:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by bacho

Najbolji almanah do sada.

Istina.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 21/08/2008 : 13:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
dosadno, bez ikakve price, najlošiji almanah
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 21/08/2008 : 13:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ajme, ovo mi je najdraže!
Još se nikad nije dogodilo da se podudaraju mišljenja o nekom stripu.
I sad, kome vjerovati!?

Anyways, (za razliku od vecine) dosadašnji almanasi su mi bili prilicno dobri.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/08/2008 : 13:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
I pazi, razilaženja su golema, cak do ekstrema. Ili je najbolji do sada ili je najlošiji!?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 21/08/2008 : 13:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
Vrlo sam zadovoljan dosadašnjim Zagorovim almanasima. Mogu reci da su bolji od Dylanovih.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2008 : 09:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Kakvi li su tek Dilanovi ako su gori od ovih. Kakvo neverovatno smece. Zar nisu u stanju napisati normalnu pricu i smestiti je na 96 ili 112 stranica?
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 22/08/2008 : 09:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Ajme, ovo mi je najdraže!
Još se nikad nije dogodilo da se podudaraju mišljenja o nekom stripu.
I sad, kome vjerovati!?

Ovom koji kaže da je dobar. Ne znam je li najbolji jer mi je dobar bio i Bijeli vrac.

Nego, upravo citam Bosellijev Teritorij Komanca. Procitao sam 3 od 4 dijela i oduševljen sam. Osobno mi je to najbolja njegova prica za Zagora koju sam do sad procitao (a procitao sam vecinu, u svakom slucaju sve hvaljene). Iznenadilo me sad što sam vidio da je prošla nezamijeceno, tj. nema recenzije.

Što vi mislite o toj štoriji? Izvrsno! (OK, još moram procitati kraj, ali toliko ma zaokupila da sam stvarno oduševljen)
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8065 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 22/08/2008 : 12:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Vrlo dobar almanah, ali meni su i ostali Zagorovi almanasi dobri.
Ovdje je cak i Chiarrolla dobar!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 22/08/2008 : 13:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

Vrlo dobar almanah, ali meni su i ostali Zagorovi almanasi dobri.
Ovdje je cak i Chiarrolla dobar!

potpisujem...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 22/08/2008 : 15:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Almanah se ne smije shvacati kao još jedna epizoda, vec kao lagana prica o svakodnevnom životu u darkwoodskoj vukojebini.

- Pustolovina na Sjeveru - svida mi se zbog Metisa, Voyagera... uglavnom zbog opisa tog povijesnog detalja. A imamo nastavak (kontinuitet) u spec. Pustolovina u Kanadi.
- Bijeli vrac - je lagana i korektna epizodica. Jedino glupo je prica one squaw koja nikako nije utjecala na radnju. Ne znam cemu to!? Potpuno nepotrebno potrošenih 30 stranica.
- Almanah No3 - mi je još najbolji. Odlican crtež, odlicni likovi, brz tempo, akcija... samo je kraj trebao biti pinkicu bolji.

Originally posted by Mlaki
quote:
Ovom koji kaže da je dobar. Ne znam je li najbolji jer mi je dobar bio i Bijeli vrac.

Nego, upravo citam Bosellijev Teritorij Komanca. Procitao sam 3 od 4 dijela i oduševljen sam. Osobno mi je to najbolja njegova prica za Zagora koju sam do sad procitao (a procitao sam vecinu, u svakom slucaju sve hvaljene). Iznenadilo me sad što sam vidio da je prošla nezamijeceno, tj. nema recenzije.

Što vi mislite o toj štoriji? Izvrsno! (OK, još moram procitati kraj, ali toliko ma zaokupila da sam stvarno oduševljen)

Morat cu taj strip opet procitati. Malo sam zaboravio što se dogadalo, ali koliko se sjecam, radnja se postepeno pocela razvodnjavati jer se sve svodilo na neke sitne obracune koje bi prekidao mirotvorac Zagor. Zagor cijeli strip juri s jedne na drugu stranu pokušavajuci sprijeciti krvoprolice!!! Kako bi se reklo: to je više Mir, nego Rat, a ja 'ocu rat!
Ali svejedno nije loše...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/08/2008 : 05:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Onda su jako lose osmislili celu ediciju. Zar nije bilo prostora za mnoge bolje ideje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19409 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/08/2008 : 18:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Nije da je senzacionalan ali sasvim solidan almanah. Bolji od mnogih Zagora iz redovne serije.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/08/2008 : 01:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Necu da sudim kad nisam citao, ali gledajuci opis te Chiarollin crtez, ne mogu da verujem da je to dobra prica. A biti bolji od nekih prica iz redovne serije i nije neki podvig.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/08/2008 : 22:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Necu da sudim kad nisam citao, ali gledajuci opis te Chiarollin crtez, ne mogu da verujem da je to dobra prica. A biti bolji od nekih prica iz redovne serije i nije neki podvig.

i to kaže jedan zagorovac.cccc ja mislio da si jedan od vecih fanova kralja stripa..
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/08/2008 : 00:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I ja sam mislio
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/08/2008 : 23:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Almanah je prva liga. Burattini u potpunosti vlada scenarijem, a to znaci da je svršetak ovog puta (konacno) razuman.
Chiarollin crtež je kao u "Tajna jednoroga". Inace, prvi put vidim da crta snijeg.
Prica je nešto u stilu "Bijeli ocnjak", "Zov divljine".
Da se razumjemo, ovo je jedna lagana, neambiciozna prica.
Sva cetiri almanaha su odlicna.
Evo besramnih 9/10 za ovu epizodu! :DD

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/08/2008 : 00:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Jedva cekam da procitam, pa da se opet "izvredjamo" ti i ja po pitanju ukusa za Zagorove price
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 28/08/2008 : 12:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Jedva cekam da procitam, pa da se opet "izvredjamo" ti i ja po pitanju ukusa za Zagorove price

Hehehe...
Ali znaj da sam zahvaljujuci tebi poceo uživati u zexovima iliti starim Zagorima!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000