Iako nemam neki standardni mesecni prosek trošenja para za stripove, zadnjih nekoliko par meseci to bi bilo: 4 * 150 dinara ( VC ) + 190 ( Sfera ) + 90 ( stripoteka ) + 200 ( Blek ili Mark od Ludensa ) = 1080 dinara + kada nekog navatam da mi skoci do Darkwooda , a to je obicno oko 800 dinara ( zadnji put tex maxi Oklahoma + Ken Parker spec 4 Bakarno Lice ), što je u proseku oko 2000 din ( 25 evra ) i to samo za Bonelija koji mi je više navika . Od malo " ozbiljnijih " stripova trenutno samo kupujem Marketprintovu XIII koja je 320 dinara .Za sada ne kupujem ništa drugo, prosto ne mogu da dam neke vece pare , iako ti stripovi ( razna izdanja Belog puta, Bookglobea, ...) te pare zaista vrede a i ja ih volim 10 puta više nego Bonelija, mada samo je pitanje dana kada ce mi nešto kvrcnuti u glavi pa da pocnem da kupujem i njih. A kada se to desi prosek nece biti 2000 nego ... to cu vec videti
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Prosle godine sam od Nove godine do avgusta meseca potrosio bar jedno 20.000 - 25.000 din( oko 300 EUR ); mada sumnjam da je u pitanju i veca cifra, nego nisam nikad stavio na papir sve zajedno
Ali, maltene ni jednu osminu toga nisam uzeo od matoraca, nego sam sam zaradio, i ni na sta drugo nisam davao pare, samo da bih mogao da kupim sto vise stripova. I opet imam ogromne praznine, i morao sam da se odreknem Zagora i Teksa....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ovo bih i ja mogao da napišem. Zapravo, prilicno je loše što sve pare dajem na stripove. Sveo sam hranu na jedan obrok dnevno, a evo prekjuce sam i taj preskocio.
Lakše se navuci na kupovinu stripova, nego li na heroin.
u kom Splitu je rata za stan 50 evra ? U Splitu u Nikaragvi ?
Otkup starog stana na koji si imao stanarsko pravo, a ne novog. I zašto bi to bilo u Nikaragvi? I zašto se uvijek ovako javljaju nevjerne Tome? Hoceš da ti skeniram uplatnicu da bi povjerovao? Ma, ustvari, necu. Vjeruj ako hoceš, a ako ne - tvoj problem.
Trošim i previše i mislim da cu uskoro poceti rješavati nekih izdanja. Sakupilo se vec preko 4000 stripova i stvarno ih nemam više gdje staviti. Mislim ostaviti samo najdraže stripove, no vidjet cemo...
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Otkup starog stana na koji si imao stanarsko pravo, a ne novog. I zašto bi to bilo u Nikaragvi? I zašto se uvijek ovako javljaju nevjerne Tome? Hoceš da ti skeniram uplatnicu da bi povjerovao? Ma, ustvari, necu. Vjeruj ako hoceš, a ako ne - tvoj problem.
Viskicu smiri se.... I ja sam "neveran" povodom ovih 50e, ne zato što tebi ne verujem, vec zato što ne mogu verujem da tako nešto IPAK postoji. Cisto poredenja radi, u Beogradu je stanarina za trosobni stan izmedu 200 do 600e. Mesecno. Cena kvadratnog metra je izmedu 2000 i 6000e. Pa sad ti vidi. A nije drugacije ni po drugim gradovima u Srbiji. Anto nije izrazio nepoverenje, nego nevericu.
Ovaj mjesec: Mister No maxi 49kn. ili 12km. Martin Mystere maxi 39kn. ili 9km. Dylan Dog maxi 39kn. ili 9km. Tex maxi 39kn. ili 9km. Chico Razbojnik specijak 25kn. ili 6km. Stripoteka br.1044 10kn. ili 2,5km. Po sjecanju,to je to,možda sam nešto ispustio,ali sve zajedno 201kn. ili 47,5km.,bez albuma i slicnog.To je neki minimum.
Viskicu smiri se.... I ja sam "neveran" povodom ovih 50e, ne zato što tebi ne verujem, vec zato što ne mogu verujem da tako nešto IPAK postoji. Cisto poredenja radi, u Beogradu je stanarina za trosobni stan izmedu 200 do 600e. Mesecno. Cena kvadratnog metra je izmedu 2000 i 6000e. Pa sad ti vidi. A nije drugacije ni po drugim gradovima u Srbiji. Anto nije izrazio nepoverenje, nego nevericu.
u Splitu su ti slicne cijene kvadrata kad kupuješ stan.baza je u tome da je stanarsko pravo šema još iz YU.ko je to ima moga je otkupit stan odma ili na rate.Viski je vjerojatno odabra ovu drugu opciju zato to i djeluje tako sitno ali u biti i nije,jer ga vjerojatno otplacuje vec bar 15-tak godina.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Covece bez ljutnje, kao što kaže manhunter samo sam izneo nevericu i malo se našalio. Ajde ako te nanese put u Cacak vodim te na klopu da se iskupim
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!