Nikada se nisam uspio navinuti na skenirane, ne citam ih iako ih imam cijelu hrpu. Mislim da necu puno pogriješiti ako napišem da na svakih 500 procitanih papirnatih stripova procitam jedan skenirani...
Imaš odlican projektor i vrhunski skenirane stripove, ležiš u krevetu ili sjediš na fotelji (biraj bolju soluciju) i opušteno citaš stripove velicine dva metra na zidu, gdje se vidi i najmanji detalj u stripu.
Imaš odlican projektor i vrhunski skenirane stripove, ležiš u krevetu ili sjediš na fotelji (biraj bolju soluciju) i opušteno citaš stripove velicine dva metra na zidu, gdje se vidi i najmanji detalj u stripu.
Ova opcija nije potpuno za odbaciti, zar ne?!?
Papir je papir. No ipak, moglo bi se ozbiljno razmisliti i o toj opciji.
s ovim svakodnevnim poskupljenjima mogli bi se mi orijentirati potpuno na skenirqne stripove...
Nego šta. I meni je prije bilo teško citati s ekrana, ali od kad imam laptop više nije problem. Odem na more u hladovinu i zabava može poceti. Više mi je dosta tih poskupljena, nedostupnosti i, što je najvažnije, oštecenja, tj. u skenirani strip ti se ne može "zameljat" neka baja (buba), kao što se meni sinoc dogodilo.
Ja sam sada na 50:50.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
pokusao sam nekoliko puta da procitam na kompu neke stripove za koje nijesam mogao nikad da nadzjem/kupim itd ali sam odustao vec nakos dvije tri stranice...ne ide, dosadno i nema onaj feeling ili sta ja znam..jedinop mozda kad se tehnologija popravi naprimjer kad se bude pravio kompjuter debljine hartije koji se moze motati u dzep recimo velicine A4 i kao apple kompjuter mozes prstima na ekranu mijenjati stvari itd a mora isto tako da radi kao pravi papir [na ovim stvarima se vec radi i ima neke inovacije su izasle itd...ali kad to bude naveliko u upotrebi mozda onda mi se svidi...ali ipak nece biti kao printani vala dok se tehnologija totalno ne poboljsa bar jednu 100 puta bolje nego danas [znaci mozda necu ja to ni vidjeti]
Ova opcija nije potpuno za odbaciti, zar ne?!?
Papir je papir. No ipak, moglo bi se ozbiljno razmisliti i o toj opciji.
Meni to ni najmanje ne privlaci. Jednostavno, to nije to... Doduše, za filmove...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.