Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/miki.jpg)
Serbia
252 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 26/08/2008 : 18:36:14
|
Nabavio sam Nostalgijin Album , chini mi se nizhi broj koji je izashao 5 valjda (ima ih 2 inache)
Zanima me gde je jos izlazio/izlazi ? Ja ga imam u jos 3 Bisera...
A i u jednom Vjesnikovom izdanju koje mi trenutno nije pri ruci, uopste ne znam o chemu se radi , nije RS magazin, ali mozda kao neko specijalno izdanje RS (Od stripa jos ima i Pink Pantera). Da mozda neko ne zna o chemi bi se tu moglo raditi? (Treba mi , jer epizoda nije u celosti-u nastavku je; a i za slucaj da ih jos ima)
Inace, za razliku od crtanog filma - strip je dosta smeshan, ima neki uvrnuti humor pa ga stoga i skupljam
|
"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov |
|
tronožac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 26/08/2008 : 22:36:50
|
Moj favorit Popajev zabavnik vjesnik 102 broja-retko koliko i dobro. Do kraja pedesetih bilo ga je u puno izdanja...Mmiš,Sili simfonija,Veseli zabavnik,Politikin zabavnik...i jedan pegaz mu je posvecen. nisam nikada video "pera ždera utamanjivac sendvica" predratno izdanje politikinog zabavnika-jedini strip do drugog svetskog rata u potpunosti posvecen Popaju. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/miki.jpg)
Serbia
252 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 30/08/2008 : 11:46:34
|
hm, vidim po popisima i naslovnicama stripova novosadske stripoteke da je i tamo nesto izlazlio..samo ne znam jeli su to dugacke epizode ili tabla strip. http://stripovi2.tripod.com/id3.html Zna li mozda neko da li je bilo epizoda na 16/20/32/44 strane , i u kojim brojevima? |
"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov |
Edited by - Dusxan on 30/08/2008 14:56:03 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|