Koja ovisnost, to je notorna glupost... Ponekad se pitam zašto uopce citam stripove?!
c64 ti si mi sve sumnjiviji tip. Inace ne kupuje zagora, onda ga kupi pa pita ljude dal da ga procita ili ne. I na kraju odluci da stoji zapakiran na polici. Iz toga se može zakljuciti: kupujuš stripove samo zato da ih ili kasnije preprodaš po vecoj cijeni ili da ti ukrašavaju policu. Ako si ga kupio da ga ne citaš, a ipak napravio topic od jednog zapakiranog Zagora, onda vjerojatno tražiš pozornost uzaludnim topicima... Ah. Ko bi vas sve razumio?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Pricamo o 'Zagorovoj odiseji'? Meni odlicna epizoda, i napokon da sam procitao kraj. I u redovnoj ZS i u specijal ZS, i u LU extra - svugdje mi je falio kraj! Svakako procitati.
Što se tice kupovanja stripova i ne citanja istih, to se i meni dogada, ali iskljucivo zbog nedostatka vremena ili kompletiranja nekakvih redoslijeda. Moram priznati da imam više neprocitanih od procitanih.