All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
1.Carsonova prošlost 2.Ponos Navajoa 3.Zlato juga 4.Lovac na fosile 5.Tulac(Citaci tragova) 6.Nepobjedivi 7.Pokolj u Red Hillu 8.Texova zakletva 9.Lov na covjeka 10.Pobunjenik
Jeb...ga, okusi su razliciti-meni je i ovaj poslednji RIO HONDO medu 10 najboljih Texa. A u 5 najboljih i knjiga Tex Libellus LOV NA COVJEKA. Inace gore nabrojani (Patak-Inferno) dobar izbor.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
E, sad, recite vi meni: Oklahoma!, Lovac na fosile ili Zlato juga? Sto vama valja od nabrojenih? (Naime, mozda ste shvatili, a mozda i niste, ali ako jeste, onda znate da u biti ne zelim cijelu kolekciju svih izaslih Texova, vec samo manju kolekciju brojeva koji su se svima svidjeli, pa ih racunam pod dobre epizode. )
Svi Maxi Texi su dobri-pa je teško izabrat najbolje. Bilo kojeg odabereš neceš pogrešit. Osobno dajem prednost Zlato juga i Rio Hondo.Nije ni Oklahoma loša, kao ni Lovac na fosile. E sad sam ti mnogo pomogo a?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hvala puno. A sto vrijedi najvise od Libellusa i Strip-Agenta? (Znam da vas zafrkavam s tim pitanjima, ali stvarno nikad Texa otvorio nisam, a ne bih sad htio kupiti nesto sto ne valja.)
Hvala puno. A sto vrijedi najvise od Libellusa i Strip-Agenta? (Znam da vas zafrkavam s tim pitanjima, ali stvarno nikad Texa otvorio nisam, a ne bih sad htio kupiti nesto sto ne valja.)
Jopet mi je dosadno, a i drži me piva poslin rucka, pa cu malo o Texu:
Tex je teško govno od stripa, koje se kupuje, skuplja i "cita" na racun crtaca i crteža koji su poslije Blueberryja sami vrh western stripa. Ticci, Venturi, Villa, pa i Fusco i Civitelli su vrhunski crtaci tog stila. Gostujuci crtaci ala Font i Ortiz još im poboljšavaju prosjek, a i Marcello je u Texu dostigao svoj apsolutni maksimum.
Šta se tice prica, radi karaktera i njihovih odnosa koji su identicni u 600 epizoda i ciji je vrhunac (zapravo 2 od jedina 2 štosa): Carson: bla, bla, bla Tex: Šta se žališ, stara devo. Ostatak casta i citaoci: Uaha,ha,ha,ha.
i "jel se sicaš kad se ono onaj pravio pametan, pa ga je Tex šakon"
sve price se svode na dosadne šetnje razlicitim lokacijama i mehanicko izvlacenje iz ruku negativaca.
Dakle, kultni strip u Italiji, ne znam zbog cega je dospio do takvog statusa, koji se skuplja na racun odlicnih crtaca, s tim da su crtaci koji su napravili najviše epizoda, Gallep i Letteri, daleko najlošiji. Paradoks, kao i popularnost Texa kod nas.
Jes cito "Carsonovu prošlost"? Mislim, nije me briga, ali to je cisto generalizianje. I za mene su svi stari Texovi, ukljucujuci i najnovije od Nizzija (500+), obicno smece. Ali isto kažem da Tex ima odlicnih epizoda (SD), uglavnom kad je pisao Boselli. Moraš znati da ljudi citaju Texa zato jer je to western... samo da je dalje od zvonjave telefona i škripe kocnica.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Jopet mi je dosadno, a i drži me piva poslin rucka, pa cu malo o Texu:
Tex je teško govno od stripa, koje se kupuje, skuplja i "cita" na racun crtaca i crteža koji su poslije Blueberryja sami vrh western stripa. Ticci, Venturi, Villa, pa i Fusco i Civitelli su vrhunski crtaci tog stila. Gostujuci crtaci ala Font i Ortiz još im poboljšavaju prosjek, a i Marcello je u Texu dostigao svoj apsolutni maksimum.
Šta se tice prica, radi karaktera i njihovih odnosa koji su identicni u 600 epizoda i ciji je vrhunac (zapravo 2 od jedina 2 štosa): Carson: bla, bla, bla Tex: Šta se žališ, stara devo. Ostatak casta i citaoci: Uaha,ha,ha,ha.
i "jel se sicaš kad se ono onaj pravio pametan, pa ga je Tex šakon"
sve price se svode na dosadne šetnje razlicitim lokacijama i mehanicko izvlacenje iz ruku negativaca.
Dakle, kultni strip u Italiji, ne znam zbog cega je dospio do takvog statusa, koji se skuplja na racun odlicnih crtaca, s tim da su crtaci koji su napravili najviše epizoda, Gallep i Letteri, daleko najlošiji. Paradoks, kao i popularnost Texa kod nas.
Slažem se ali ga opet kupujem kao i ti A kupit ceš i nova 4 giganta od majstora nicija za (nadam se)400 kunica radi crtaca.
Toliko smeca u nekoliko topica vec oddavno nije bilo. TEX JE ZAKON I VRHUNAC STRIP STVARALAŠTVA,KO GA NE VOLI NEK IDE U TRI PI..... MATERINE i sa ovog foruma sa sajta Bonelli i ovog strip milinujuma. Nizzi je sasvim dobar i ne pravite se previše pametni, ako ste tako mudri napišite vi nešto na temu westerna i pošaljite Bonelliju.Lako je mudrovat i kritikovat ljude koji nešto rade za razliku od onih koji samo blebecu i kritikuju. Teši me da spadam medu one budale koje vole Texa i da postojimo vec 6o godina. Ta vam stalno nešto smeta Nizzi, pa Buratini pa Ferry, pa Sedioli, pa Donatelli-pa VC, sve same kritike i pametovanje.Pokvarite svaki užitak kod stripa i citanja, jer ne postoji epizoda ili strip koji vama valja.Nadam se, kad ste tako pametni, da cete se i prepoznat.