forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dampyr - Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/09/2008 : 00:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Dabome, jedino Zagor zaslužuje i HC, i SC i gigant i klasik i extra i ostalo što ce bit!

Boli me dick za Zagora (bez analiza, molio bih;)), govorio sam o Dampyru, koji mi je, ukupno gledano, dosta blijed (da ne kažem 'promašen') serijal. :)

Ali, kako rece VALTER: ''Deserve's got nothing to do with it.''

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 09/09/2008 00:22:59
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/09/2008 : 08:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
I najtvrdokorniji su to pricali, no ipak imaju doma kolekcije Zagora... Flambie, nej se izvlaciti niti ispricavati!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/09/2008 : 14:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ah, jebat ga, šta sam tako proziran?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 05/11/2008 : 10:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
ima li kakvih novosti o tih 8 knjiga?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/11/2008 : 10:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja cu prodati svojih 8 knjiga, prešao na srpsko izdanje. Ovakav nacin izdavanja je katastrofalan i izdavac je kriv što ce dobar dio ljudi koji su kupovali SA izdanje preci na srpsko izdanje ili totalno odustati od Dampyra.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 05/11/2008 : 13:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Izlazi novih 8 knjiga do kraja godine, dakle 16 epizoda odjednom.

A gdje ti se to Sejo zuri!? Pa toliko toga izlazi svakodnevno da cisto sumnjam da ima puno onih koji uopce sve stignu procitati a kamoli kupiti.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/11/2008 : 14:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ja cu prodati svojih 8 knjiga, prešao na srpsko izdanje. Ovakav nacin izdavanja je katastrofalan i izdavac je kriv što ce dobar dio ljudi koji su kupovali SA izdanje preci na srpsko izdanje ili totalno odustati od Dampyra.

Ne bih se složio sa ovom tvrdnjom
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

490 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 05/11/2008 : 14:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message
Ni ja, izvrsno izdanje SA, tek dosao do 6 knjige, ali nastavljam sa kupovinom i ni ne pomisljam na VC
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/11/2008 : 14:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

A gdje ti se to Sejo zuri!? Pa toliko toga izlazi svakodnevno da cisto sumnjam da ima puno onih koji uopce sve stignu procitati a kamoli kupiti.

Gledaj, meni smeta kada nemam pojma kada ce sljedeci broj izaci. Kada bih znao da ce jedna tura ici za MAFEST a druga za CRŠ onda bih znao na cemu sam. Ovako cekam više od godinu dana a termini se stalno mijenjaju.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 05/11/2008 : 17:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
Dampyr
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/11/2008 : 08:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

quote:

Gledaj, meni smeta kada nemam pojma kada ce sljedeci broj izaci. Kada bih znao da ce jedna tura ici za MAFEST a druga za CRŠ onda bih znao na cemu sam. Ovako cekam više od godinu dana a termini se stalno mijenjaju.

Iskreno!? Mene je smetalo dok je prije par godina sve skupa izlazilo na kapaljku. Sada kada su obilne padaline stripova svaki tjedan nije mi problem cekati

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15887 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/11/2008 : 10:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
dok cekaš kupi nekaj drugo i citaj

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 07/11/2008 : 06:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

Iskreno!? Mene je smetalo dok je prije par godina sve skupa izlazilo na kapaljku. Sada kada su obilne padaline stripova svaki tjedan nije mi problem cekati

Gledaj, Dampyr u izdanju VC ima redovan ritam izlaženja, imamo uvodnike u svakom broju, kod SA uvijek fali jedna originalna naslovnica i VC izdanja su jeftinija. Mislim da je to dovoljno argumenata. A kod SA izdanja se nikada ne zna da li ce se ovo izdanje ukinuti dok se kod VC možemo osloniti na njihov redovan ritam izlaženja.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/11/2008 : 06:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Jos kad bi se znalo da li ce i nadalje 8 brojeva godisnje.
Mani bi to bio dovoljan argument da nastavim sa SA Dampyrom,jer mi kao malo matorijem najvise znaci ritam izlazenja
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 17:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Gledaj, Dampyr u izdanju VC ima redovan ritam izlaženja, imamo uvodnike u svakom broju, kod SA uvijek fali jedna originalna naslovnica i VC izdanja su jeftinija. Mislim da je to dovoljno argumenata. A kod SA izdanja se nikada ne zna da li ce se ovo izdanje ukinuti dok se kod VC možemo osloniti na njihov redovan ritam izlaženja.

Zahvaljujuci VC-u pratim Dampira, i da budem iskren, to mi je ubedljivo najgori strip od ovih koje izdaje VC. Zao mi je i tih 150 dinara koje dajem za njega, a kamoli da ga placam u HC.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/11/2008 : 17:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Presudno kod Dampyra je naravno cijena. Vrijedi li meni taj strip toliko da placam za HC izdanje. Ne vrijedi!
Možda nekome i vrijedi, ali hvala bogu što možemo birati. Ja sam definitivno za kiosk izdanje u ovakvim i slicnim slucajevima (Bonelli)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/11/2008 : 19:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Kao što kažu Dejan(DP) i Dejan (Obi) Dampyr definitivno ne zaslužuje HC.Slažem se u potponosti!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 19:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Apsolutno. Ne vidim ni najmanji razlog za izdavanje ovog stripa u HC.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/11/2008 : 20:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
naprotiv. baš je bomba u HC
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 07/11/2008 : 20:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
meni je strip odlican, kupujem samo HC i odlicno izgleda
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 20:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Nisam mislio na sam kvalitet izdanja vec na strip kao strip. Junak i prica su krš. Neverovatno dosadno. Za prvih devet brojeva procitao sam jedan dobar i jedan prosecan. Ostalo mi je blagi užas.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/11/2008 : 21:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Aftermath, cujem da uskoro izbacuju i Mirka i Slavka u HC-u.To nikako ne bi smeo da propustiš.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 07/11/2008 : 22:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
meni je dampir odlican
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 07/11/2008 : 22:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Aftermath, cujem da uskoro izbacuju i Mirka i Slavka u HC-u.To nikako ne bi smeo da propustiš.

Htio sam reci da kupujem Dampyra samo u HC varijanti
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma OK, sve je stvar ukusa, za mene je to prvi strip koji cu prestati da kupujem i u mekom izdanju ako budem hteo da smanjim troskove.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000