forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dampyr - Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 00:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Dampyr je pristojan strip, nishta posebno kvalitetan, inteligentan niti zabavan. Ni prineti drugim regularnim edicijama poput Dilana ili Mister Noa, a kamoli Libellusovim HC junacima poput Demiana ili Martija Misterije.

Od dosadashnjih epizoda dopale su mi se samo ove po evropskim metropolama (Prag, Berlin, Pariz), a sve ostale su mi skoro potpuno neinteresantne. Pritom bih bash zheleo da mi se dopadne, jer mi je ta tematika i vrsta stripa generalno interesantna, ali Dampir je prosto...onako.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 01:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja i inace nesto ne ludim za Bosellijevim pricama, vecina ga dize u nebesa kod Zagora (bar tu ga redovno pratim), dok su meni njegove ideja samo neobicne, ali price na kraju ostaju bez ikakve poente i cilja), tako da od lika kojeg je on smislio ni ne ocekujem ko zna kakav kvalitet
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/11/2008 : 06:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message

Originally posted by ---dp---

Originally posted by SejoSexon

Originally posted by Darkwood Devil

Originally posted by SejoSexon

Originally posted by Darkwood Devil

Izlazi novih 8 knjiga do kraja godine, dakle 16 epizoda odjednom.

A gdje ti se to Sejo zuri!? Pa toliko toga izlazi svakodnevno da cisto sumnjam da ima puno onih koji uopce sve stignu procitati a kamoli kupiti.

Gledaj, meni smeta kada nemam pojma kada ce sljedeci broj izaci. Kada bih znao da ce jedna tura ici za MAFEST a druga za CRŠ onda bih znao na cemu sam. Ovako cekam više od godinu dana a termini se stalno mijenjaju.

Iskreno!? Mene je smetalo dok je prije par godina sve skupa izlazilo na kapaljku. Sada kada su obilne padaline stripova svaki tjedan nije mi problem cekati

Gledaj, Dampyr u izdanju VC ima redovan ritam izlaženja, imamo uvodnike u svakom broju, kod SA uvijek fali jedna originalna naslovnica i VC izdanja su jeftinija. Mislim da je to dovoljno argumenata. A kod SA izdanja se nikada ne zna da li ce se ovo izdanje ukinuti dok se kod VC možemo osloniti na njihov redovan ritam izlaženja.

Zahvaljujuci VC-u pratim Dampira, i da budem iskren, to mi je ubedljivo najgori strip od ovih koje izdaje VC. Zao mi je i tih 150 dinara koje dajem za njega, a kamoli da ga placam u HC.

Bolji je od tvog Zagora. Meni je svejedno da li izlazi u SC ili HC izdanju, najvažnije je da redovno izlazi i to je za mene kljucni argument.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2427 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 19/12/2008 : 22:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Ima li tko kakve spoznaje o tim, najavljenim još u 9. mjesecu, novim
Strip-agentovim Dampyrima
Evo, kraj je godine, a šutnja traje...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/12/2008 : 22:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
A Veseli cetvrtak polako sustiže prvih 8 objavljenih knjiga.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/12/2008 : 23:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by IGMAN2

SA Dampyr nece izaci ove godine.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/12/2008 : 23:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by srdjandj

Tim bolje...
Sad je i meni jasno da cu morati prodati SA knjige i kupovati vc izdanja.
Ne mogu trpit kašnjenje od dvije godine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Originally posted by kico

Tim bolje...
Sad je i meni jasno da cu morati prodati SA knjige i kupovati vc izdanja.
Ne mogu trpit kašnjenje od dvije godine.

Ja mojih 8 knjiga nemam nameru da prodam.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/12/2008 : 11:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Ja mojih 8 knjiga nemam nameru da prodam.

Ma vjerovatno necu ni ja,samo tako kažem...
Nadopunit cu ih VC izdanjima.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/12/2008 : 11:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Iskreno Dampir je jedan veliki promašaj,ambis ...strip izdanje nicim izazvano i bez svrhe...stvarno ne kapiram o cemu se tu radi...
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 20/12/2008 : 11:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message

Originally posted by profesor-inz

Iskreno Dampir je jedan veliki promašaj,ambis ...strip izdanje nicim izazvano i bez svrhe...stvarno ne kapiram o cemu se tu radi...

Doktore, koliko je tebi godina?

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 20/12/2008 : 15:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message

A mozda i hoce

Ako ne ove onda garant sljedece, sve ovisi o guzvi u tiskari.

Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/12/2008 : 16:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Originally posted by TrOMISLAWSKI

A mozda i hoce

Pa dobro, ne morate se žuriti.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/12/2008 : 18:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message

:D šta njemu valja od bonelija?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/12/2008 : 23:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by TrOMISLAWSKI

A mozda i hoce

A gužva u tiskari je ogromna.
Dakle,nece!

Šta je to godinu-dvije cekati?!
Sitnica...

Na Integral Krcka ili Plavih Bluza cekamo od 2006.,a na Gastona Belog Puta i više.
No,ne žurite se...
Glavno da ste stavili naslovnice u izdavackom izlogu.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/12/2008 : 23:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by zeljko

:D šta njemu valja od bonelija?

Pa Zagor.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/12/2008 : 22:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mojih 8 knjiga je vec na aukcijama...

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/02/2009 : 20:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Izgleda da još nije izašao HC Dampyr. Ja sam procito prvih 6 i pol knjiga, ali iz knjižnice, da mi ne bude žao para. Moram priznati da sam malo u dilemi valja li strip ili ne. Epizode se daju citati, to je definitivno istina. ALI. Od prvih 12 kolko sam procitao, tek mi je jedna ostala u sjecanju kao suuuper, jedna kao dobra, ove ostale sam pozaboravljo, jer mi nisu ostavile nekog traga. Medutim, ima 4-5 epizoda koje su živi proljev. Ono kad je u pragu sa nikolom i onim drugim andelom Calebom i onaj vješticji otok su dno. Više mi odgovara kada se malo umješa krimic i akcijski horor od onog promišljanja o vjecnosti i o dosadi. To mi je premlakko.

Ipak, zna li se kada ce izaci sljedece knjige ?

No sikiriki
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/02/2009 : 20:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jucer mi je mister Bi reka da kucaju na vrata.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 21/02/2009 : 21:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message

Originally posted by Archy

Izgleda da još nije izašao HC Dampyr. Ja sam procito prvih 6 i pol knjiga, ali iz knjižnice, da mi ne bude žao para. Moram priznati da sam malo u dilemi valja li strip ili ne. Epizode se daju citati, to je definitivno istina. ALI. Od prvih 12 kolko sam procitao, tek mi je jedna ostala u sjecanju kao suuuper, jedna kao dobra, ove ostale sam pozaboravljo, jer mi nisu ostavile nekog traga. Medutim, ima 4-5 epizoda koje su živi proljev. Ono kad je u pragu sa nikolom i onim drugim andelom Calebom i onaj vješticji otok su dno. Više mi odgovara kada se malo umješa krimic i akcijski horor od onog promišljanja o vjecnosti i o dosadi. To mi je premlakko.
Ipak, zna li se kada ce izaci sljedece knjige ?

ja sam odustala od dampyra na 3. knjizi.
jbg, ima previše drugih boljih stripova da na ovaj gubim vrijeme. bez uvrede dampyroljupcima iliti dampirušama.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 21/02/2009 : 21:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Izgubljena duša (12) i Pobunjenici (14) su dno. Meni su solidne samo Pešcane utvare, dve epizode u Africi i Iz tame. Price su u celini loše, cesto pune nepotrebnog teksta, pune scenaristickih rupa, pokušavaju da se bave nekim aktuelnim politickim temama i to cine na potpuno pogrešan nacin. Loše !
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 21/02/2009 : 21:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Ne slazem se za Izgubljenu dusu. Umesto nje bih ubacio Nokturno u crvenom. Ta epizoda uz Pobunjenike mi je bas, kao sto si rekao, dno.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/02/2009 : 21:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Baš citam Pobunjenike :-(

No sikiriki
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 21/02/2009 : 23:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message
Sjajni su mi koncipirani glavni likovi u serijalu. Svo troje je kao krenulo na put iskupljenja, svojevrsne osobne preobrazbe. Harlan Draka od prevarantskog maga, prodavaca magle postoje gorljivi borac protiv sila zla. Kurjak nakon odredenih dogadaja u ratu napušta svoje prvobitne ideale i pocinje da se bori, opet iznova, ali ovoga puta za ispravnu stvar. A jednako tako i Tesla, koja se okrece protiv svijeta koje je toliko i dio nje same, a samim time nosi ujedno i najveci izazov i teret na ledima.

A strip je sasvim jednostavan, ležeran, ali nije glup. Boselli je nešto bolji pripovjedac, dok su Colombove epizode opuštenije i više akcijski nastrojene. Serijal ima takoder i jako dobre crtace.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/02/2009 : 14:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by Renky

Jucer mi je mister Bi reka da kucaju na vrata.

To je meni reka oko Božica.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000