Dugo putovanje je daleko najbolji. Meni je i crtež odlican, a vi ostali kojima ne valja se možete poklopit i šutit.
Marince sam danas poceo citati. Zasad su stvarno zabavni i puni akcije, no vidi se da nemaju onu kvalitetu price kao Dugo putovanje. Ali, možda mi dodu na drugo mjesto.
Najgori od najgorih, koji nikako ne zaslužuje biti maxi, je Covjek sa crnom maskom / Sjena na suncu i nemogu vjerovati da je netko glasao za njega.
Dugo Putovanje jedna od najboljih Zagorovih Prica uopste i uopste se ne slazem da crtez nevalja vec mislim da se svojom sirovoscu uklapa u Ken Parkerovsku ozbiljnost price.
Ja sam procitao samo jedan I to prvi DOLINA VJETRA odlicno!!! Vidim da na poll-u vodi NOCNA MORA NA MORU, to moram nabaviti, da vidim po cemu je tako dobra epizoda!
Nemoguce! Neko vara! Cijeli dan svaka 3 sata obilazim forum i nemoguce da je Mora u tako malo vremena skupila toliko glasova. Neko se sprda, eto ša je! Topic stoji tek 1 dan, a ima ukupno 78 glasova i to se nije dogadalo. Inace takav topic u 1 tjednu skupi sveukupno 110 glasova.
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
vec smo odavno apsolvirali da pollovi nemaju smisla...pogotovo u vezi zagora...ekipa s malim pimpekima valjda misli ako "sabotiraju" poll u vezi zagora da ce im narasti...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
vec smo odavno apsolvirali da pollovi nemaju smisla...pogotovo u vezi zagora...ekipa s malim pimpekima valjda misli ako "sabotiraju" poll u vezi zagora da ce im narasti...
izgleda da samo kada je zagor u pitanju postoje neki idioti koji smatraju ce tako sto uniste neku anketu napraviti dobru foru ili sta, ma daj voleo bih da moze da se vidi ko je 20 puta glasao za ovu nocnu moru pa da ga lepo izbrisu sa liste clanova foruma
Mozda to nema veze, mozda je u "Nocnoj mori..." Zagor najzagorskiji pa se to onda najvise i svidja tipicnom ljubitelju Zagora. Mozda bih i ja za nju glasao, ali nisam je citao pa i ne mogu za nju da glasam. Mene cudi da "Napustena utvrda" ima tako malo glasova