napokon i Martin je došao ... A razlog zašto ovako izlazi vidljiv je i ovdje na forumu ... Nikoga nije ni briga što je izaša ... Bravo SA što još uvijek uopce plasiraš ovo izdanje na kioske kad je tolika nezinteresiranost za ovog junaka
Ja mislim da bi SA treba izbaciti to iz programma i konzentrira se vise na AF i MAxmagnus ili na Specijale MM
Naravno da bi to bila steta ali ko kupuje jos MM od SA ? mnogo je njih (a ja isto tako) koji su to prestali kupovati i presli samo na LIBELLUS Izdanja.
Jedino sto me jos interesuje i sta uvijek ocekujem su SSpecijali od SA Ali kad sam vidio da su i ove godine stigli isti Specijali na kiosk(ne u tri pakovanja vec po jedan) kao i 2007 onda to nesto treba da znaci. Nazalost ali istina MM u kiosk izdanju treba priznati izumire
I ja bih najvise volio da MM izlazi 3-4 Puta mjesecno kao i Zagor jednom extra jednom redovni jer bi sigurno to i uzimao jer bi finansiski gledano u odnosu na LIBELLUS bilo bolje i prije Libellusa sam imao komplet MM od SD I SA pa sam ga sad izbacio iz ormara A ista Prica je i sa Mister No ; ali njega jos nisam izbacio trenutno idem i sa Libellus i SA ali koliko dugo jos ?
Ja mislim da bi SA treba izbaciti to iz programma i konzentrira se vise na AF i MAxmagnus ili na Specijale MM
Naravno da bi to bila steta ali ko kupuje jos MM od SA ? mnogo je njih (a ja isto tako) koji su to prestali kupovati i presli samo na LIBELLUS Izdanja. ...
kakvo izbacivanje, kupujemo ja i jos nekolicina koji smo a) slabije kupovne moci i time b) normalno razvijeni t.j. imamo zdrave poglede na estetiku i snobizam!
Konacno da je netko to napisao. Dobro si primjetio,provodina.
Gledam ovaj topic od kad ga je Frano postavio i ne mogu vjerovati kolika nezainteresiranost tu vlada.
mislim da je to sve pomalo povezano, pocevši od loših epizoda, preko neurednog i sporog izlaženja do osipanja ionako ne baš brojnih ljubitelja martija. jebiga, kad ih narod ne vidi na kiosku mjesecima, slegne ramenima i kaže jebiga nema više pa ni ne gleda. znam jednog decka koji cita samo martija, skuplja dnevnikove i sd a on nema pojma da marti još izlazi. O libellusu da ne pricam. Kad me vidio sa specijalcem zadnjim u rukama dobio sam naramak brzopoteznih pitanja. Sad ceka da otvorim striparnicu ;). Reklame, reklame
Naravno da bi to bila steta ali ko kupuje jos MM od SA ? mnogo je njih (a ja isto tako) koji su to prestali kupovati i presli samo na LIBELLUS Izdanja. ...
kakvo izbacivanje, kupujemo ja i jos nekolicina koji smo a) slabije kupovne moci i time b) normalno razvijeni t.j. imamo zdrave poglede na estetiku i snobizam!
Sve je to ispravno ali da li je moguce praviti strip z a samo nekolicinu ljudi koji ce to kupiti ; nazalost premalo nas je da se to ubrza ; jedan strip na par mjeseci ??? to nemoze biti strip serija Bilo bi bolje u tom slucaju svakih par mjeseci izdati specijale
Ne trebaš se cuditi. Previše volim MM da bih ga preskocio na kiosku.
Nikakav Problem I ja volim MM i uzimam sve od MM ali sam malo opicen sto se tice izgleda kolekcije Nevolim da mi bude izmjesana i zato sam presao samo na LIBELLUS u nadi da se nikad nece ukinuti ; ali recimo meni nedostaju spec. od SA ocekivao sam ih ove godine ali nazalost nema nijednog