Uzeh danas u Alan Fordu. -cena malo visa, 995 dinara ili oko 13 evra; -price:"Pokrov"-Manfredi/Roi-str.5 do 100 "Vucja krv"-Ruju/Stano -101-118 "Smrt jedne zvezde" - Mignacco-Freghieri - 119-214 "Misterija ostrva D'YD - Riboldi - Sclavi" -215 -232 -oprema standardno dobra, cak i malo bolja -naslovnica mi se svidja, obozavam Stana -o stripovima opsti utisak je 4, posebno mi se svidja druga,crtez ima primesa akvarela, zato i volim Stana, o ostalom kad procitate strip, najvise mrzim kad ga neko preprica
Uzeh danas u Alan Fordu. -cena malo visa, 995 dinara ili oko 13 evra; -price:"Pokrov"-Manfredi/Roi-str.5 do 100 "Vucja krv"-Ruju/Stano -101-118 "Smrt jedne zvezde" - Mignacco-Freghieri - 119-214 "Misterija ostrva D'YD - Riboldi - Sclavi" -215 -232 -oprema standardno dobra, cak i malo bolja -naslovnica mi se svidja, obozavam Stana -o stripovima opsti utisak je 4, posebno mi se svidja druga,crtez ima primesa akvarela, zato i volim Stana, o ostalom kad procitate strip, najvise mrzim kad ga neko preprica
Odlicna vijest! Baš mi je drago što SystemComics bar sa necim ide ovako lijepo. To je jedan od dva nikad objavljena giganta na ovim prostorima. Uzimam svakako.
Odlicno, s tvrdim uvezom izgleda impresivno, nadam se da ce i Ludens svoje dosadašnje tvrdo ukoriciti, ne znam što cekaju
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Je l' može neko da mi kaže kakva je veza izmedu 4 giganta koje je objavio Ludens i ovih System comicsovih? Uzimao sam samo Ludensove za sad, jer mi se svida to što su price celovite i cak na 240 strana.
Je l' može neko da mi kaže kakva je veza izmedu 4 giganta koje je objavio Ludens i ovih System comicsovih? Uzimao sam samo Ludensove za sad, jer mi se svida to što su price celovite i cak na 240 strana.
za vezu neznam ali to je ista serija giganta samo kaj ludens ide od zadnjih brojeva a system od prvih
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
za vezu neznam ali to je ista serija giganta samo kaj ludens ide od zadnjih brojeva a system od prvih
Sistemovi idu onako kako su izdavani u Italiji, a Ludens je krenuo od 12-og broja.
Sistemovi idu onako kako su izdavani u Italiji, a Ludens je krenuo od 12-og broja.
thnx, ljudi! bilo mi je chudno shto ovi od SC-a sadrze vishe epizoda u jednom tomu, a Ludensovi po jednu.
Imam ga! Odlican naslovnica kao sto sam i prtpostavljao. Procitah one 2 kratke price. Ruju solidan uz svesrdnu Stanovu pomoc to izgleda jos bolje :) Sclavijeva kratka prica odlicna, "jeftina" forica na koju ovog puta nemam primedbi. manferi i Mignacco me ne raduju previse, a tek I Freghierija treba da istrpim :/
Smrt jedne zvezde je totalno Mignaccovo dno dna, u rangu onog sirotog djavola iz regularne serije. Freghieri mi se definitivno gadi, mislim da ga ima i previse u gigantima :/
Pokrov pak opet dokazuje da je Manfredi OCAJAN kad je Dilan u pitanju. Super sto se dotakao vampira i dao Roiju povod za solidnih par tabli, ali on zavrsava svoje price kao da je retard i verovatno misli da smo i mi s njim + moralna pouka na zadnjoj tabli = povracanje!
Mmmmmm, moguce da je ovo najslabiji giga, naravno Sistemov, u odnosu na Ludensove ovo je ipak gornji dom :)