Author |
Topic |
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Zika
Starting Member
Serbia
89 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 04/12/2008 : 03:15:15
|
dobro bre covece jes ti normalan????? otvoris novi topick o 300-tom martiju i jedino sto kazes o nasovnici je nista, i samo okacis naslovnicu i das sebi za pravo da popljujes ljude koje rade u Veselov Cetvrtku a da negovorim koliko si aktivan clan ovog foruma a tek da negovorim o tvojoj kompetentnosti da ti nekome solis pamet i da nekog prozivas. Strasno ako si vec imao neku zamerku sto se nisi lepo popljuvao u topiku o VC ko i svi a da si ko normala covek iskomentarisao ovaj jupilarac. A sto se tice naslovnice nista posebno svi smo mi to vec videli,mnogi nejubilarci imaju 3puta bolju naslovnicu nego jubilarni brojevi. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/12/2008 : 03:50:54
|
Smatram da MM-300(najava) zaslužuje poseban topic pošto se ovde topici otvaraju i za neke 'obicne' epizode. Da ostavim neki sadržajniji komentar nisam mogao zato što epizoda još nije ni objavljena, tako da komentara nema ni na sajtu SBE. Meni se naslovnica svidja, iako znam da mnogi nejubilarci imaju bolje. Što se komentara o VC tice nije mi bila namera da pljujem, ali ako tako izgleda...da se srediti. |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5089 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 04/12/2008 : 09:16:03
|
a cemu oduševljenje takvom naslovnicom kad svi dobro znamo se TOP-70 najboljih naslovnica nalazi medu prvih 90 brojeva ovakvo uradene šarene "3-D" nisu baš za nekakvu pohvalu, takav strip zaslužio je nešto bolje, za br.300 mogli su nešto jace napraviti |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 17:23:09
|
quote: Originally posted by aragon.sm
dobro bre covece jes ti normalan????? otvoris novi topick o 300-tom martiju i jedino sto kazes o nasovnici je nista, i samo okacis naslovnicu i das sebi za pravo da popljujes ljude koje rade u Veselov Cetvrtku a da negovorim koliko si aktivan clan ovog foruma a tek da negovorim o tvojoj kompetentnosti da ti nekome solis pamet i da nekog prozivas. Strasno ako si vec imao neku zamerku sto se nisi lepo popljuvao u topiku o VC ko i svi a da si ko normala covek iskomentarisao ovaj jupilarac. A sto se tice naslovnice nista posebno svi smo mi to vec videli,mnogi nejubilarci imaju 3puta bolju naslovnicu nego jubilarni brojevi.
Imas sa strane podatak koliko je vec dugo clan (Member since) znaci covjek je na forumu tek mjesec dana a ti pricas o aktivnosti. I ima prava postaviti topic jednako kao i ti. Vidim da je decko jako korektan za razliku od tebe pa je izbrisao komentar koji te je nervirao |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 19:23:47
|
I Marti je kao i Dilan prošlost njegove epizode ne vrede više ništa što je vredelo bilo je samo u prvih 100 sada samo tupe trebali bi krenuti ka gašenjem...samo zagor je vecan |
|
|
Škrky
Junior Member
Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 19:32:12
|
Svakako, svakako. Ako cemo biti precizniji, Zagor je zbog svoje originalnosti, inovativnosti i neprestane scenaristicne i crtacke svježine takva kvalitativna vertikala da lagano ugrožava i najvece svjetske stripovske naslove.
Skromno receno. |
Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 19:33:39
|
quote: Originally posted by profesor-inz
I Marti je kao i Dilan prošlost njegove epizode ne vrede više ništa što je vredelo bilo je samo u prvih 100 sada samo tupe trebali bi krenuti ka gašenjem...samo zagor je vecan
i nagrada za najdosadnijeg forumasha ide...
zashto uopshte ulazish u topic nechega samo da bi pjuvao po tome? zhivecesh beskonachno pa imash vremena napretek? |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 05/12/2008 : 20:39:44
|
I Marti je kao i Dilan prošlost njegove epizode ne vrede više ništa što je vredelo bilo je samo u prvih 100 sada samo tupe trebali bi krenuti ka gašenjem...
Stvarno? Šta ti se recimo nije dopalo u Poslednjem letu Amelije Erhart? Meni je cela ta prica sa eksperimentima bila odlicna, a pogotovo mracno finale.
I šta nije u redu sa Blafgom kapetana Kida?
A kad smo kod Dilana, koje su tvoje primedbe na Ledenu fibru iz prošlogodišnjeg giganta? Po meni se Bruno Enna tu približio lirici Marcheselli/Sclavi. I šta misliš o Palikuci? Interesantan eksperiment, zar ne?
Pošto vidim da voliš da iznosiš svoje mišljenje, zanima me šta nalaziš toliko lošim u ovim epizodama, jer nema sumnje da si ih citao, cim znaš da nove epizode ne vrede više ništa. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 05/12/2008 : 20:46:28
|
Prvo.nisam rekao da su sve epizode loše,ali na jednu dobru ide pet loših Drugo:Za razliku od pocetnih epizoda ova dva junaka kada su sve bile fenomenalne došli smo u situaciju kada su oba serijala u debeloj stagnaciji iz koje se ne nazire izlaz Nemoj da mi kažeš da uživaš u ovim nebuloznim epizodama dilana doga,dali su to stripovi koje ceš pamtiti i kojima ceš se rado vracati-teško,i zaista više ne želim da dajem po 15 evra za npr.sistemov gigant sa nekim debilnim pricama osmišljenim samo da se ispuni plan |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/12/2008 : 20:51:41
|
Ko ti kriv što daješ 15 evra za Gigant, ja italijanske placam oko 4.
To po strani, nijedan od ta dva serijala nije više u debeloj stagnaciji. Možda je do pre neku godinu i bio, ali više nije. Vracacu se i vracam se "Preko praga", vracacu se i vracam se "Poslednjoj karti", vracacu se i vracam se Ameliji Erhart, pa i Emoticonu.
Mnogo više nego "Dami u crnom", "Rapa nui", ili nekim starim epizodama oba serijala. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 05/12/2008 : 20:55:42
|
Dvorac straha i Dama u Crnom su price zbog kojih se covek vezuje za serijal,medutim takvih prica je sve manje,zato sam ga pi rasprodao a najviše zbog epizoda od 90-100 u redovnoj seriji jednostavno nisam mogao da citam -pricam o Dilanu u topiku o Martiju al jebiga... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 05/12/2008 : 20:55:56
|
Dvorac straha i Dama u Crnom su price zbog kojih se covek vezuje za serijal,medutim takvih prica je sve manje,zato sam ga pi rasprodao a najviše zbog epizoda od 90-100 u redovnoj seriji jednostavno nisam mogao da citam -pricam o Dilanu u topiku o Martiju al jebiga... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:00:01
|
Ne generalizuj. Imaš gomilu ljudi koja se vezala za Dilana sada uz Nekropolis.
Ali ajde reci mi, koja ti se od novih epizoda, poslednjih 15 italijanskih, recimo, toliko ne dopada? Mene Grendel i Crno sunce malo nerviraju zbog previše kontinuiteta, no to su moji licni preferncijali, i znam ljude koji obožavaju tu pricu koja traje još od šestog giganta.
DAkle, koji su to toliko loši brojevi Martija da ga treba ukinuti? |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:02:39
|
Iskreno sam ti rekao prestao sam oko broja 100 redovnog Ludensovog da citam Dilana i to pod utiskom poslednjih 20-30 epizoda koje su me uz niz specijala odvratile zauvek od ovog junaka... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:06:33
|
Ne pricam o Dilanu. Pricam o Martiju. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:12:06
|
Pa jesi li citao nove price, pa znaš? Pošto ja jesam, i kažem da nisi u pravu. I želim da vidim, ako jesi citao, zašto se ne slažemo. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:15:40
|
Brate pobedio si,citaj ti šta hoceš to je tvoje pravo...ja citam i kupujem ono što mislim da vredi-Samo sam rekao da je Zagor ispred ostalih 1000 svetlosnih godina i ništa više... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/12/2008 : 21:21:37
|
A jel' Zagora citaš, il' i to pricaš napamet? |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 05/12/2008 : 21:27:33
|
quote: Originally posted by Djole
Pa jesi li citao nove price, pa znaš? Pošto ja jesam, i kažem da nisi u pravu. I želim da vidim, ako jesi citao, zašto se ne slažemo.
dobro djoko kaze. marti je jos uvijek zavidne kvalitete, kao sto netko jednom rece: prica, prica, prica i na zadnjoj stranici se sudari sa radnjom. nesto za intelektualce. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 22:08:58
|
Samo sam rekao da je Zagor ispred ostalih 1000 svetlosnih godina i ništa više...
zagor je mnogo inteligentan strip...on tu resava velike misterije sveta i veoma je filozofski uradjen.Nije uopshte za decu niti za one koji nemaju mozga..zagor je samo za ljude sa natprosecnom iq inteligencijom...stvarno ti se divim...u svakom topicu se*esh kako nishta ne valja a zagora dizesh u nebesa..tvoje pravo,tvoje pravo,samo kazem da se ovde nekim(ispravka-MNOGIM)forumasima nece svideti |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Topic |
|