Author |
Topic |
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/09/2008 : 13:31:13
|
quote: Originally posted by tomislav.baretic
svaka cast na ranim pripremama, tako cu i ja ovog puta ranije da rezerviram slobodan tajminig, da ne bude opet odustajanja za mafest inace DADO upravo mastimo grozdje bit ce crnjaka i ove godine, donesem par botilja kad navratite u rijeku, službeno
Nadam se da ovo obecanje nece postati prazne rijeci. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 13:32:17
|
quote: Originally posted by torca
kad ce se znati predstavnici amera i francuza?
Cim dobijemo sluzbene potvrde u pisanom obliku. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 13:34:43
|
quote: Originally posted by ken2
dobro, ovo s gostima i prijateljima ide sjajno, i vozac je tu, a bogami i sam wolfgang a i ja cu ostat koji dan duže, možda ne ko danijel, ali od srijede do ponedjeljka sigurno
nego, razmišlja li se veec i o rokerima za subotnju vecer imam više nego genijalan prijedlog - LETU ŠTUKE
Not bad!!! Letu stuke su stvarno dobra opcija, a ni ove druge tipa TBF, Let 3 itd. nisu za odbaciti. A mozda izleti i netko peti... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 13:40:00
|
quote: Originally posted by globinjo
sportska okupljanja obaviti vec u petak ili subotu,a ne kao prošle godine u nedjelju kad su se sjevernjaci pokupili da ne dožive katastrofu
Bas kako je i dcopic rekao, nema to veze s danom odrzavanja. Kosarka je bila fenomenalna! Nazalost, sjevernjaci su u potpunosti zakazali u nogometu. Iskreno, misljenja sam da treba malo reorganizirati ta sportska dogadjanja jer puno se namucimo oko toga, a onda neki uopce ne dodju...
No, da ne bi prejudicirali to, pricat cemo o sportu na jednom od okupljanja koja ce uslijediti. Za kosarku se ne brinem, ona ce uvijek imati dovoljan broj igraca, no nogomet je upitan. Mozda je najbolje okupiti nekoliko ljudi koji su zainteresirani za taj sportski dio i nek' oni preuzmu organizaciju ekipa za prije dogovoreni termin, a mi cemo se ovdje potruditi osigurati infrastrukturu.
Ali, kao sto rekoh, o tome cemo u danima i mjesecima koji slijede... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/09/2008 : 13:53:02
|
quote: Originally posted by SejoSexon
dobro, ovo s gostima i prijateljima ide sjajno, i vozac je tu, a bogami i sam wolfgang a i ja cu ostat koji dan duže, možda ne ko danijel, ali od srijede do ponedjeljka sigurno
nego, razmišlja li se veec i o rokerima za subotnju vecer imam više nego genijalan prijedlog - LETU ŠTUKE
Odlican prijedlog. A i ja cu ako Bog da, nakon dvogodišnje MAFEST pauze, doci na MAFEST.
Napokon! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 15:26:48
|
ako budu "letu štuke", raja ce zaspati na pola koncerta... bolje nekog energicnijeg dovesti... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/09/2008 : 15:34:06
|
quote: Originally posted by I like girlz
ako budu "letu štuke", raja ce zaspati na pola koncerta... bolje nekog energicnijeg dovesti...
Hm....može li "Gužva su 16-ercu"...?
|
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 24/09/2008 : 15:43:09
|
Vec po obicaju Libellus momci svaka vam cast!!! Ja sigurno dolazim kao i zadnje dvije godine i vec znam da ce biti odlicno:) |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 24/09/2008 : 18:23:41
|
Vidim da je planiranje MaFesta 2009 pocelo prije od planiranja CRS-a 2008! I ja mislim da bi Dino Saran bio dobar izbor. |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 24/09/2008 : 19:31:13
|
ako budu "letu štuke", raja ce zaspati na pola koncerta... bolje nekog energicnijeg dovesti...
ne razumijem ovo bio si na njihovim koncertima pa nije bilo dobro ili po necemu drugome zakljucuješ jer meni se cini da dino šaran može napravit atmosferu ima puno dobrih pjesama: minimalizam, nikola tesla, pero papacoder, fina gradska raja (moj favorit po pitanju atmosfere), paranoja, sunce izade i zade...sve pjesme s energijom ima i laganijih, mjesto za dvoje (što reci o ovoj pjesmi, cista poezija), sami...
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/09/2008 : 21:59:54
|
Letu stuke su sjajan bend. Mada, uzivo su mi malo stekali, kad sam ih zadnji put slusao. Ali prvi album im je sjajan. |
Trouble will find me |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 24/09/2008 : 22:30:25
|
ne razumijem ovo bio si na njihovim koncertima pa nije bilo dobro ili po necemu drugome zakljucuješ
Bio je, bio, cekali smo do 3 ujutro da završe da napokon pocne Elemental da malo ljude razmrda. Meni je bilo OK, kao i 200 ljudi u prvim redovima koji znaju svaku pjesmu napamet, ali ovako kad ih dodeš slušati kao AjlajkGirlz a ne znaš ni šta hoce ni kuda idu, smor, pa to je... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 23:27:16
|
@ken
evo rekao ti je emir pašanovic.... naravno da sam ih slušao uživo i meni "to nije to"... previše je monotono... naravno, s obzirom da je mafest ogranicen budžetom, bilo koji bend da dode je sjajna stvar, kapa do poda od mene za dadu i dadu (mada znaju oni to )... ali eto, ono sam napisao misleci da ima još neko ime "na papiru"... neko "energicnije" ime |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 23:39:50
|
valjda cu dogodine bit 3 dana |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/09/2008 : 23:42:08
|
a šta se tice muzike dobro bi pasala neka jazz muzika |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 24/09/2008 : 23:46:55
|
quote: Originally posted by vope
A da pozovete i Ramba Amadeusa, imali bi koncert/zajebanciju za pamcenje, ruku dajem!
ovo igra |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 25/09/2008 : 00:07:09
|
quote: Originally posted by Pavel01
evo, upravo sam poslusao "letu stuke" teslu i izdrzao do "sve ti je ravno do dna u zemlji tulipana" ili do 42. sekunde. sve to praceno zvukovima, merdjom i nekim sektasima u spotu.
moze li debilnije? moze li?
ti si stvarno.....
sve ti je ravno do dna u zemlji tulipana jer sve si dalje od laži i demona balkana gdje su ti davni ljudi? u kojem vremenu žive? prokleta divlja plemena, tu jedni druge još krive a pjesme pjevaju djeca, nadu cuvaju novi nazovi kada posisaš sva vesla, tada nikola si tesla s pravom možeš reci da je struja tvoja cijeli život za ideju, tvoje rijeci su u spreju zato nemoj da te puca paranoja koliko košta sloboda, cime se ona mjeri bez zemlje para i roda, u svojoj privatnoj vjeri istina davno recena, svi ispunjeni snovi zaplovi kada posisaš sva vesla, tada nikola si tesla s pravom možeš reci da je struja tvoja cijeli život za ideju, tvoje rijeci su u spreju zato nemoj da te puca paranoja svi na ulice, dižimo guzice jer svijet je u nama, a ne u kulama svi na ulice, nak padnu ubice spalimo zastave sve, mašimo cunama
....budala. ovo je najjaca pjesma odavno |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 25/09/2008 : 00:17:35
|
quote: Originally posted by vope
A da pozovete i Ramba Amadeusa, imali bi koncert/zajebanciju za pamcenje, ruku dajem!
-Eh,ruku¨!???...daj curu!
-Letu Štuke je sasvim ok bend,ali u živoj verziji(primjetili ljudi) nešto šteka,kratko receno-malo su dosadni,kazališni. -Ja bih volio najviše da pozovete Mišu Kovaca i ozbiljno to mislim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kada bi još uspjeli sastavit Mišu uz neku domacu dalmatinsku klapu(Maslina npr.),pojavio bi se problem gdje bi stali svi ljudi.Ovo bi i bilo logicno,Dalmacija,Makarska,Hajduk,stripovi,malo vina i pršuta,znaci dalmatinski,domaci štih...kakav bi to festival bio!
-Druga opcija-Let 3,(Grad),....nešto sa kvarnera(opušteno)....definitivno garantirana dobra zabava uz Let 3(vjerojatno najjaci skup dobro raspoloženih muzicara,scenski vrlo upecatljivo i provokativno,dinamicna muzika,.....).
-TBF....odlicni,javni nastup malo prazan,nešto fali,ali studiski albumi su fantazija!
-Zakljucak(moj)-MIŠO JUCER,MIŠO DANAS,MIŠO SUTRA,MIŠO ZAUVIJEK!!
-Da mi netko ne zamjeri....prvog komada sam "smuvo" uz Mišine pjesme...jebi,ga-emotivac!! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Posted - 25/09/2008 : 00:36:09
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
ken2, kaže se "cunama".
-
molim uvažene lektore da mi objasne šta je toliko smiješno meko/tvrdo jebiga, dalmatinac sam, nama je to sve isto važno da se zna šta je pjesnik htio reci uostalom, znacenju bolje paše tvrdo slovo
|
Edited by - ken2 on 25/09/2008 00:46:52 |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2008 : 00:49:52
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
ken2, kaže se "cunama".
-
molim uvažene lektore da mi objasne šta je toliko smiješno meko/tvrdo jebiga, dalmatinac sam, nama je to sve isto važno da se zna šta je pjesnik htio reci
-Šala,ništa osobno....onako bosanski je fora,simpaticno-"cuna". -Nije se odnosilo na Emirovu dobronamjernu sugestiju prema tebi,a moji smješci su zbog "cune"......"vid cune,prava pionirska"! ...uglavnom,pozdrav pjesniku!!!!
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 25/09/2008 : 06:06:53
|
quote: Originally posted by Pavel01
evo, upravo sam poslusao "letu stuke" teslu i izdrzao do "sve ti je ravno do dna u zemlji tulipana" ili do 42. sekunde. sve to praceno zvukovima, merdjom i nekim sektasima u spotu.
moze li debilnije? moze li?
ti si stvarno.....
sve ti je ravno do dna u zemlji tulipana jer sve si dalje od laži i demona balkana gdje su ti davni ljudi? u kojem vremenu žive? prokleta divlja plemena, tu jedni druge još krive a pjesme pjevaju djeca, nadu cuvaju novi nazovi kada posisaš sva vesla, tada nikola si tesla s pravom možeš reci da je struja tvoja cijeli život za ideju, tvoje rijeci su u spreju zato nemoj da te puca paranoja koliko košta sloboda, cime se ona mjeri bez zemlje para i roda, u svojoj privatnoj vjeri istina davno recena, svi ispunjeni snovi zaplovi kada posisaš sva vesla, tada nikola si tesla s pravom možeš reci da je struja tvoja cijeli život za ideju, tvoje rijeci su u spreju zato nemoj da te puca paranoja svi na ulice, dižimo guzice jer svijet je u nama, a ne u kulama svi na ulice, nak padnu ubice spalimo zastave sve, mašimo cunama
....budala. ovo je najjaca pjesma odavno
gle, sve je to stvar ukusa. ja tebe nisam vrijedjao, pa ne vidim zasto me nazivas budalom? zar ne znas izraziti svoj stav bez vrijedjanja drugih? sta da sam ja napisao "jebem ti mater retardiranu, degenericni idiote, nabijem te na kurac", a nisam, jer sam fin i kulturan, umjesto "poslusao sam... eto, moze li debilnije"? jel primjecujes finu razliku u nacinu komunikacije? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Topic |
|