forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mafest 2009. - zagrijavanje (za brisanje)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 22/04/2009 : 22:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message
Hoce biti neko snizenje sto se cijena tice? Nisam nikad bio na slicnoj manifestaciji, pa neznam kako to sve izgleda.

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 23/04/2009 : 17:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by Keltoslav

Hoce biti neko snizenje sto se cijena tice? Nisam nikad bio na slicnoj manifestaciji, pa neznam kako to sve izgleda.

da ne planiraš ici,bio sam 2007 na crš kad je bio ferri i potrošio sam nekih 250 - 300 km,a kupio nekih 90-ak brojeva.a sad ne znam je li misliš na polovne stripove ili nove.
to ti je brate bilo kao na pijaci,nekih 20 - 30 štandova punih stripova,trebalo mi je par sati da sve obidem i vidim otprilike šta se nudi,pa tek nakon toga sam krenuo u šoping.tih 7-8 sati mi je prošlo najbrže u životu.
divota jedna.
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 23/04/2009 : 19:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message
ovo ce mi bit prvi put na mafestu iako sam 40km od Makarske
jedva cekam
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/04/2009 : 21:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

ovisi o izdavacu
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 23/04/2009 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

da ne planiraš ici,bio sam 2007 na crš kad je bio ferri i potrošio sam nekih 250 - 300 km,a kupio nekih 90-ak brojeva.a sad ne znam je li misliš na polovne stripove ili nove.
to ti je brate bilo kao na pijaci,nekih 20 - 30 štandova punih stripova,trebalo mi je par sati da sve obidem i vidim otprilike šta se nudi,pa tek nakon toga sam krenuo u šoping.tih 7-8 sati mi je prošlo najbrže u životu.
divota jedna.

Nikad se nezna, ako uvatim vremena i para, mzda i bude nesto

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/04/2009 : 10:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by antisha

jedva cekam

Odakle si?
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 24/04/2009 : 11:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
pa lijepo ti pise u profilu da je iz Brista :-)))
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 24/04/2009 : 13:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:

jedva cekam

ja bih biciklom došao da sam 40 km daleko udaljen.
Go to Top of Page

antisha
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 09/11/2008

Posted - 26/04/2009 : 08:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send antisha a Private Message
ma svake godine želim doc, al uviknešto iskrsne
al ove godine nece
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 26/04/2009 : 15:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:

ma svake godine želim doc, al uviknešto iskrsne
al ove godine nece

pa,dobro se provedi...
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 26/04/2009 : 17:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
evo mene opet nesto j.be pred put za makarsku, ovaj vikend zavrsio na Štakama izgleda da mi je stradao križni ligament

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 26/04/2009 : 20:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Gastone, zašto na stranici o MaFestu u programu nema ni F od Frisende?
I btw. gdje je njegov plakat? (neka panika me obuzela)

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/04/2009 : 23:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Zato što nema ništa od Frisende... ovaj put

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 26/04/2009 : 23:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Potvdjeno, dolazim i ja. Nemojte da se ljutite ako na ovoj temi pitam nesto glupo. Prvi put ici kolima tako daleko. Resio sam da ipak krenem preko Podgorice, pa da cepam obalom. Da li na carini traze da se pokaze vozacka dozvola ili samo gledaju pasos i saobracajnu?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/04/2009 : 23:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
moraš imati zelenu kartu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 26/04/2009 : 23:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ja ti prijatelju imam muku sto vec dve godine vozim bez vozacke. Izgleda da cu ovog puta morati da je izvadim.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/04/2009 : 00:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Zato što nema ništa od Frisende... ovaj put

Culi smo se i kad sam mu reko da ne mogu ove godine da dodjem resio i on da odlozi
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/04/2009 : 01:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

Ja ti prijatelju imam muku sto vec dve godine vozim bez vozacke. Izgleda da cu ovog puta morati da je izvadim.

Pa mislim, ono

Odakle ti uopce ideja na toliki put bez vozacke! Za ne povirovat!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/04/2009 : 01:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Gastone, zašto na stranici o MaFestu u programu nema ni F od Frisende?
I btw. gdje je njegov plakat? (neka panika me obuzela)

Planirani Frisendin plakat za 2009. postat ce Frisendin plakat za 2010. godinu.

Naime, zbog problema osobne prirode, o kojima ne bih na forumu, covjek nas je zamolio da prolongira svoj dolazak za iducu godinu. Naravno, mi smo mu odgovorili da dolazak na MaFest je totalno nebitna stvar u usporedbi s njegovim razlozima zbogo kojih, nazalost, ne moze doci...

Uglavnom, covjek se ispricava milijun puta i obecava da ce dogodine napraviti show u Makarskoj!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/04/2009 : 01:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Što bi se reklo, poješcu sebi muda ako ne dodem ove godine, a sve ide u tom pravcu.
Postoje još neke minimalne šanse, ali cu to svejedno znati tek dan-dva pred pocetak festivala, tako da Gastone, ako ne bude mesta, jel mogu ja na terasi onamo pored bazena. Ponecu vrecu za spavanje i bicu baš fin.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/04/2009 : 01:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
To je predsezona, mista uvik ima... ako ništa, na dnu bazena

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/04/2009 : 01:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

To je predsezona, mista uvik ima... ako ništa, na dnu bazena

a ima i plaža koliko oceš u makarskoj,a najzdravije je spavati na cistome zraku a iznad tebe zvezdino-pardon zvjezdano nebo

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 27/04/2009 : 07:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa mislim, ono

Odakle ti uopce ideja na toliki put bez vozacke! Za ne povirovat!

Ako mi verujes, za dve godine prodjoh skoro 60.000 kilometara bez dozvole. Nikad nisam imao niakakav problem, blagorodan sam covek, a i slatkoreciv kao vrag.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2009 : 08:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Eto ga na sad
Ma mislim mogao bi vjerojatno i bez toga, al nikad se ne zna. Najgore bi bilo da ti zbog takve trivijalnosti sve propadne ili da moraš ici okolo na drugu granicu da te puste. Al znam koja je gnjavaža za dokumente. Više vremena i papirologije nego za posvojit dijete...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/04/2009 : 10:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Niste mi jasni! Koja druga granica, kako ovo ili ono? Pazi, ne govorim o vožnji priko granice ili po drugoj državi, nego opcenito. Iskreno sam šokiran. Hi hi hi...
Ma radi šta oceš, ali ako ideš obalom, osam puta prilaziš granice, teoretski 16 puta te netko može upitati dozvolu. Koliki ti je koeficijent??

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000