Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/09/2008 : 17:13:53
|
E ljudi, pogledajte jedan zanimljiv poll. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31020
"Bez obzira kome i koliko" Vecina glasaca misli da je Frano pravilno postupio placajuci unaprijed... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 26/09/2008 17:15:25 |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 26/09/2008 : 17:23:30
|
quote: Originally posted by Obi-wan
E ljudi, pogledajte jedan zanimljiv poll. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31020
"Bez obzira kome i koliko" Vecina glasaca misli da je Frano pravilno postupio placajuci unaprijed...
Nije tu problem u placanju Ali ti nikako da to shvatiš Koliko sam puta prije slao stripove unaprijed a onda .. Joj nemam sad love , bude ovaj tjedan , pa bude sutra , pa prkosutra i tako u nedogled .. Frano se malcice polakomio , Naime isto bi i ja napravio da sam osvojio bilo ciji strip na aukcijama, upalatio novac na racun i cekao strip..
|
http://www.appaloosa.hr/ |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2128 Posts
Member since 30/01/2008 |
Posted - 26/09/2008 : 17:33:57
|
quote: Originally posted by Guffy
"Bez obzira kome i koliko" Vecina glasaca misli da je Frano pravilno postupio placajuci unaprijed...
Nije tu problem u placanju Ali ti nikako da to shvatiš Koliko sam puta prije slao stripove unaprijed a onda .. Joj nemam sad love , bude ovaj tjedan , pa bude sutra , pa prkosutra i tako u nedogled .. Frano se malcice polakomio , Naime isto bi i ja napravio da sam osvojio bilo ciji strip na aukcijama, upalatio novac na racun i cekao strip..
Ja to uvijek radim - Prvo platim pa onda cekam strip! |
https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/ |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 26/09/2008 : 17:44:38
|
Meni se ucinilo da je problem upravo u tome što je placeno, a strip nije stigao. Upravo u tome o cemu navedeni poll ispituje... Zar se nije moglo rješiti ovako: "Cuj, ja sam stari provjereni clan, a ti si nov i nitko te ne poznaje. Pošalji ti meni prvo strip pa kada stigne ti uplatim (kao garant, imaš mojih gomilu pozitivnih komentara)". Tvrdim da bi ovakvo postupanje onemogucilo probleme koji su nastali. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 26/09/2008 17:46:15 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 26/09/2008 : 18:02:31
|
Meni se ucinilo da je problem upravo u tome što je placeno, a strip nije stigao. Upravo u tome o cemu navedeni poll ispituje... Zar se nije moglo rješiti ovako: "Cuj, ja sam stari provjereni clan, a ti si nov i nitko te ne poznaje. Pošalji ti meni prvo strip pa kada stigne ti uplatim (kao garant, imaš mojih gomilu pozitivnih komentara)". Tvrdim da bi ovakvo postupanje onemogucilo probleme koji su nastali.
Ma vidim da ne vrijedi obnjašnjavati ali evo jedan najnoviji.. Osvojen strip na aukcijama, javi se kupac, evo još cu danas uplatit na racun , isto tako stari provjereni kak ti kazes 40poz komentara, I naravno ja pošaljem strip , kaj misliš jesu li novci na racunu ?? Naravno da nisu, a kad ce a ko zna...
|
http://www.appaloosa.hr/ |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/09/2008 : 00:20:22
|
ovo je sve vrlo žalosno.ali faking anbilivl da je ovaj mislija dignit tolike novce i jeftino se izvuc te živjeti sretno. prevara je prevara.zajeba ga on za strip,kupus ,drogu ili ne znan ni ja šta. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/09/2008 : 17:55:45
|
dajte ljudi, pustite franu na miru niti ce on propast zbog 1000 kuna, niti ce ovaj lik lišo proc
mislim da je netko gore spomenuo kako je frano jednome rekao: bit ceš ti sritan da mi vratiš novac car |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
trz
Starting Member
Slovenia
3 Posts
Member since 13/05/2006 |
|
trz
Starting Member
Slovenia
3 Posts
Member since 13/05/2006 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 29/09/2008 : 12:21:03
|
izgleda da nisam jedini prevaren. clan "bihac-una" mi se javio i kaze da je i njega zalomio za 75 euro na slican nacin. evo print screen prepiske..
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
quaresma
Average Member
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 29/09/2008 : 19:36:39
|
Nisam ni vidio ovaj topic ali eto,kod njega sam osvojio 14 stripova sa pocetnom 15 kuna i tako je zavrsilo,rekao je poslati stripove i da ne moram nista placati da on casti dao mu adresu i sve i kaze poslao je,nakon 15-ak dana nisu dosli i na pitanju zasto kaze nema pojma nije do njega sigurno poslao je a nije mu se vratio paket,poslat ce neke druge stripove no nakon 15 dana nema ni tih drugih,mislim sreca mi je pa nisam nista love izletio ali je lik muljator i maliciuse,bihac-una damage brain i koga je vec sve zajebao ja vam se pridruzujem u toj marisani :))) |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 29/09/2008 : 19:49:24
|
quote: Originally posted by quaresma
Nisam ni vidio ovaj topic ali eto,kod njega sam osvojio 14 stripova sa pocetnom 15 kuna i tako je zavrsilo,rekao je poslati stripove i da ne moram nista placati da on casti dao mu adresu i sve i kaze poslao je,nakon 15-ak dana nisu dosli i na pitanju zasto kaze nema pojma nije do njega sigurno poslao je a nije mu se vratio paket,poslat ce neke druge stripove no nakon 15 dana nema ni tih drugih,mislim sreca mi je pa nisam nista love izletio ali je lik muljator i maliciuse,bihac-una damage brain i koga je vec sve zajebao ja vam se pridruzujem u toj marisani :)))
Pa zašto si mu ostavio pozitivan komentar? Mislim, mogao si ne ostaviti nikakav... |
|
|
quaresma
Average Member
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 29/09/2008 : 21:40:52
|
quote: Originally posted by quaresma
Nisam ni vidio ovaj topic ali eto,kod njega sam osvojio 14 stripova sa pocetnom 15 kuna i tako je zavrsilo,rekao je poslati stripove i da ne moram nista placati da on casti dao mu adresu i sve i kaze poslao je,nakon 15-ak dana nisu dosli i na pitanju zasto kaze nema pojma nije do njega sigurno poslao je a nije mu se vratio paket,poslat ce neke druge stripove no nakon 15 dana nema ni tih drugih,mislim sreca mi je pa nisam nista love izletio ali je lik muljator i maliciuse,bihac-una damage brain i koga je vec sve zajebao ja vam se pridruzujem u toj marisani :)))
Pa zašto si mu ostavio pozitivan komentar? Mislim, mogao si ne ostaviti nikakav...
zato sto se cinio kao posten prodavac i odmah se javio poslije zavrsetka aukcije i dao meni pozitivni i molio mene da dam njemu odmah takodjer i ajd nasjednem,mogu li ispraviti glas?? |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/09/2008 : 22:11:35
|
quote: Originally posted by Gand
Nepoznat covjek vam zatrazi da mu uplatite neke novce, i vi to ucinite... Mislim, sto reci...Zar je toliki problem zatraziti placanje po prijemu, i na posti zatraziti nazocnost kontrolora da svjedoci kod otvaranja i potvrdi ukoliko u paketu nije ono sto ste platili? Koliko me razbjesne ovi debili sto vas varaju, toliko me s druge strane jos vise cudi kad vidim ovakve stvari. Sad udri kukaj i davaj materijala Markosu da se nervira i smislja kako da zastiti vasu prozirnost. Aj sikter do jednog.
to ja davno trubim...nemojte bit u qurcu,ostavljate negativne komentare... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 30/09/2008 : 00:18:47
|
Ja predlazem neka pravila za postavljanje aukcija, a vi prosudite da li je ideja dobra: 1. Zabranjeno postavljanje aukcija bez fotografije 2. Aukcije na kojima se vidi da je sken a ne fotka izbaciti odmah 3. Clan sa manje komentara salje prvi, nebitno da li je u pitanju strip ili novac 4. Clanovima sa negativnim komentarima zabraniti ucesce na aukcijama Trenutno mi je ovo palo na pamet a ako se neko seti jos necega neka predlozi. Neshvatljivo je da se dozvoli da neko postavlja aukciju na kojoj se vidi da je sken i da je prevara u pitanju. Neshvatljivo je i to da sam nekoliko puta video da na aukcijama licitiraju clanovi koji imaju samo negativne komentare a nijedan pozitivan. Takodje ne shvatam da nekom treba vise meseci da posalje strip ili novac. Ako nema vremena da salje strip kako ima vremena da postavi aukcije. Kako to da mnogima ne radi mail bas kada treba da plate ili da salju strip ? Oce to, desava se. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 30/09/2008 : 00:36:47
|
Nije isto niti ce ikada biti. Treba uvesti i pravilo da se strip fotografise pod uglom iz kog se vidi i naslovna i hrbat. Kome nije jasno nek pogleda aukcije poznatih prodavaca, da ih ne nabrajam. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
Topic |
|