forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BG sajam knjiga - ko dolazi?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/10/2008 : 19:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ne znam jel pravo mesto da postavim topik ali me interesuje da li neko od izdavaca i ko dolazi na BG sajam knjiga? Ako može malo infoa, ne nalazim nigde.

Veseli cetvrtak, Libelus, Ludens, Fibra?

p.s. samo nemojte da me napadate ako sam pogrešno postavio topik i pitanje. iskreno davno nisam bio na sajmu i više nemam pojma kako ide i šta.

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2008 : 22:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Dolazi li ko od forumaša iz HR i BIH, a i iz Srbije.Mogli bi se naci negde na sajmu, malo razmeniti utiske i popiti koji sokic

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/10/2008 : 23:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ja dolazim

Edited by - goksi on 13/10/2008 23:00:47
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2008 : 23:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ja cu verovatno u subotu

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 14/10/2008 : 00:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Ne znam jel pravo mesto da postavim topik ali me interesuje da li neko od izdavaca i ko dolazi na BG sajam knjiga? Ako može malo infoa, ne nalazim nigde.

Veseli cetvrtak, Libelus, Ludens, Fibra?

p.s. samo nemojte da me napadate ako sam pogrešno postavio topik i pitanje. iskreno davno nisam bio na sajmu i više nemam pojma kako ide i šta.

Ako pitaš za izdavace kao firme, sigurno ce Beli Put, System Comics, Marketprint i Veseli imati svoje štandove. Libellus, Ludens i Fibra ce moci da se pazare na štandu Darkwooda.
Secam se da je pre par godina bilo organizovano okupljanje stripadžija na štandu Belog Puta (kad su bili u hali 14). Možda i ove godine bude nešto slicno?

Specijalni gost Sajma je Japan. Bilo bi lepo kad bi doveli nekog mangaša ili kogagod zanimljivog.

Edited by - DusMan on 14/10/2008 00:28:58
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/10/2008 : 00:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Beloputasi najavili konferenciju za novinare. Da li ce biti neko izenadjenje. Mozda Dikan, Gaston, Gospodari jecma.... Ih kad bi to bilo.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/10/2008 : 00:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Hvala puno za info. Ovo sam i tražio. Odlicno.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 14/10/2008 : 00:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Nema na cemu. Svi smo mi na istoj muci, odnosno forumu, pa je red da se ispomažemo.
Ne znam da li ce Alan Ford imati štand. Cini mi se da je Miroslav prošle godine odustao.
Verovatno ce, kao i uvek, biti Daltona i ostalih preprodavaca starih stripova na balkonu hale 14, uz antikvare i sektaše.

Kad su nova izdanja u pitanju... to je uvek kinder surprise.

Edited by - DusMan on 14/10/2008 00:44:34
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/10/2008 : 00:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ovo moje ti nije info, to su Raspucinovi snovi.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/10/2008 : 02:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Nema na cemu. Svi smo mi na istoj muci, odnosno forumu, pa je red da se ispomažemo.
Ne znam da li ce Alan Ford imati štand. Cini mi se da je Miroslav prošle godine odustao.
Verovatno ce, kao i uvek, biti Daltona i ostalih preprodavaca starih stripova na balkonu hale 14, uz antikvare i sektaše.

Kad su nova izdanja u pitanju... to je uvek kinder surprise.

Miroslav je prosle godine ustupio svoj stand "Omenu" to jest "Moro/System-u" ali to ne znaci da ce isto uraditi i ove godine... ali videcemo vec, bilo kako bilo, taj stand ce verovatno i ovako i onako biti sa stripovima
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/10/2008 : 03:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Specijalni gost Sajma je Japan. Bilo bi lepo kad bi doveli nekog mangaša ili kogagod zanimljivog.

Baš sam danas to pomislio... Obzirom da nisam uopšte citao mange do sada, možda se "upoznamo" na Sajmu.

Drugar pre par godina polagao prijemni za režiju na FDU i bilo jedno pitanje šta su mange. Kad je shvatio da ne zna odgovore na brdo pitanja, na ovo je odgovorio "tange s govornom manom".

Nadamo se da ce na Sajmu biti neka prezentacija mangi...

Mada bi dakako najzanimljiviji gost bio Murakami, njega necemo videti...
Go to Top of Page

neman
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 20/05/2006

Posted - 14/10/2008 : 07:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit neman's Homepage  Send neman a Private Message
Miroslav ce i ove godine prepustiti ime standa Omenu. Pricao sam sa njim a i Aca iz Omena se zatekao tamo tako da to vam je to. I ove godine bez Miroslava.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 14/10/2008 : 09:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by neman

Miroslav ce i ove godine prepustiti ime standa Omenu. Pricao sam sa njim a i Aca iz Omena se zatekao tamo tako da to vam je to. I ove godine bez Miroslava.

Papren zakup, sta li...?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 14/10/2008 : 09:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Pa Miroslav mi se zalio da mu se zakup ne isplati...nesto tipa 500evra za 5dana...+radnice...
E da ako neko bude ishao na Darkwoodov shtand nek mi uzme broj one slatke devojcice sto tamo radi...ima sise trojke...prepoznacete je...i daje jeftinije stripove nego Sloba.

I jos nesto,ne bude li Korrigansa recite Systemu da cu im zapaliti predstavnistvo.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 14/10/2008 : 11:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
hehe ona mala :) njam njam
e kad bi takve radile na trafikama a ne brkate babe
verovatno cu dodjem al neverujem da cu uzmem bilo sta od stripova samo tonu knjiga da popunim rupe
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/10/2008 : 12:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
I meni treba netko ko ce iz Dalmacije gore.
Treba mi kupiti svašta,pa donjeti...
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/10/2008 : 13:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Na sajtu Belog puta vidim da za sajam najavljuju knjige i to za decu, o stripovima ni reci...
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 14/10/2008 : 14:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Ah!Ako uspijem srediti neke dojmove oko odlaska u Beograd,vjerovatno ce to biti subota,TREBAO bi mi netko od beogradjana tko bi imao bar toliko vremena da me u odredjeno vrijeme doceka na autobusnoj stanici u Beogradu taj dan.Ima li tko?
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/10/2008 : 14:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Beli put danas ima konferenciju za novinare. Iznenadice nas necim, to je sigurno.

Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 14/10/2008 : 14:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Beli put danas ima konferenciju za novinare. Iznenadice nas necim, to je sigurno.

Ako ne bude novog Torgala, da li je to iznenadenje?

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/10/2008 : 14:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:
Originally posted by Raspucin

Ako ne bude novog Torgala, da li je to iznenadenje?

Iznenadjenje je sta god da izadje. Tajanstveni su Beloputi.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/10/2008 : 16:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ja cu izgleda propustiti sajam knjiga a planirao sam doci... Jednostavno opet nemam novaca.
Bio sam prodao na jednom sajtu Zagor Lms 77, ali kupac mi se nije javio ,a od tih para sam planirao put za bgd. Jer me Voz i ulaznica kostaju 10 evra+ hrana pice za taj dan 1200 din a da ne kupim nista...
Opet cu gledti ovde na sajtu slike i filmice.... I mozda nekog ko ima volje zamoliti da mi kupi Magicnog od sfere brojeve 1 i 4. Jer mi oni fale za kolekciju.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/10/2008 : 16:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Ja cu izgleda propustiti sajam knjiga a planirao sam doci... Jednostavno opet nemam novaca.
Bio sam prodao na jednom sajtu Zagor Lms 77, ali kupac mi se nije javio ,a od tih para sam planirao put za bgd. Jer me Voz i ulaznica kostaju 10 evra+ hrana pice za taj dan 1200 din a da ne kupim nista...
Opet cu gledti ovde na sajtu slike i filmice.... I mozda nekog ko ima volje zamoliti da mi kupi Magicnog od sfere brojeve 1 i 4. Jer mi oni fale za kolekciju.

Da bar ja mogu tako prakticno džabe...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/10/2008 : 17:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Direktor izdavacke kuce "Beli put" Milan Vuletic rekao je na konferenciji za novinare da ce na 53. Sajmu knjiga u okviru edicije graficke novele biti predstavljena knjiga "Sendmen: Preludijumi i nokturna" Nila Gejmana. (B92.net)

IPS svašta izbacuje od knjiga, ali se ne pominje najavljeni Tintin...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 14/10/2008 : 19:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
ja dolazim organizovano sa školom...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/10/2008 : 21:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message

[/quote]
Da bar ja mogu tako prakticno džabe...

[/quote]
Jbg 15 evra je za mene punooo novaca jer sam jos uvek Student bez svog stalnog primanja. A i ovo malo sto nakupim kupim stripove.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000