forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BG sajam knjiga - ko dolazi?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/10/2008 : 00:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Na sajmu ce biti svih sedam albuma Ultimate Cat Claw. Razmisljam da dam popust na komplet - sedam po ceni sest. Jel to dobra ideja ili je bezveze?

Sjajna, po mom mishljenju. Koliko bi to bilo ukupno?
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 18/10/2008 : 00:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
Mislim da je odlicna ideja, tako se privuku kupci - uz poklon CD lakše mi je pala porudžbina (da ne govorim o placanju, još je bilo i zadovoljstvo) ;) Usput, hvala za potpis na albumima.

Piši propalo!

Edited by - ned_lynx on 18/10/2008 00:53:19
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 18/10/2008 : 00:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by bitola

Ajde molim neko da mi kaze , jel se ovaj sajam odrzava na sajmistu,blizu Zeleznicke stanice?
Nemojte se smijati, samo sam dvaput bio u Beogradu, i nadam se da ce sada biti treci put, za sto ce biti zasluzan cika Ferri :))

Izvini, morao sam samo jednog smajlija da stavim.

Mesto se bas zove Beogradski sajam, veliki kompleks od nekoliko ogromnih hala kruznog oblika, blizu Mostarske petlje, odnosno mosta Gazela.

Gomila gradskog prevoza ide u tom smeru, tako da neces imati problema da nadjes, cak iako dodjes na slepo! :)

Bio sam jednom tamo, iz skole, na sajam elektronike ali bilo je to daleke 1989 godine, tako da je to isparilo.
Hvala na ovome

ides samo pravo od autobuske (10`)i ne mozes promasiti, ustvari treba da skrenes levo od Albukerkija !!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 02:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ako nije problem da mi kazete kolika je cena kompleta ako ne ovako javno onda na pm ko je upucen molim vas i unapred hvala.
sta ce mi gola Cate da mi je neko crta dovoljno mi je da upoznam cika baneta da se slikam sa covekom i da mi potpise album ili komplet albuma zavisno od cene i ja srecan ko nova godina
da nemam usi cerio bi se oko glave.
PS fala za mapu sad sam skonto de je,odavde iz mitrovice brze mi camcem do tamo nego vozom pa sa stanice busom do sajma.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 18/10/2008 : 02:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Cena albuma ce biti po svemu sudeci 650 din sto mu dodje oko 7 do 7,5 evra i vec kolko mu to dodje kuna zlatica. Dakle, komplet bi bio 3900 umesto 4550 din. Prakticno tu negde blizu 50 evara. Ali, o tome moram da se dogovorim i sa knjizarima koji prodaju Katu na sajmu. Ako se njima ne svidi ideja, pisite propalo. Sve ce se znati vec u utorak.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/10/2008 : 03:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Cena albuma ce biti po svemu sudeci 650 din sto mu dodje oko 7 do 7,5 evra i vec kolko mu to dodje kuna zlatica.

50-ak kuna...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/10/2008 : 03:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
@Bitola:

na ovoj mapi izgleda kao da je miljama udaljen sajam od stanice, ali nije. Kad izadjes iz voza, ides tramvajem tri stanice, a mozes i peske. Peske se stize za 15-20 minuta i to lakog hoda, pitaj bilo koga na ulici i svi ce ti reci, nema sanse da promasis.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/10/2008 : 06:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

...fala za mapu sad sam skonto de je,odavde iz mitrovice brze mi camcem do tamo nego vozom pa sa stanice busom do sajma.

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 18/10/2008 : 12:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Cena albuma ce biti po svemu sudeci 650 din sto mu dodje oko 7 do 7,5 evra i vec kolko mu to dodje kuna zlatica.

50-ak kuna...

Iz iskustva, možda desetak više od toga...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 18/10/2008 : 18:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

@Bitola:

na ovoj mapi izgleda kao da je miljama udaljen sajam od stanice, ali nije. Kad izadjes iz voza, ides tramvajem tri stanice, a mozes i peske. Peske se stize za 15-20 minuta i to lakog hoda, pitaj bilo koga na ulici i svi ce ti reci, nema sanse da promasis.

Hvala ljudi ,na svemu, snacicu se sada.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000