forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 **CRŠ(crtani romani šou)*** 11 puta...ZAGREB
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

-Evo,napokon službene najave,sve potvrdeno!

-CRTANI ROMANI ŠOU održat ce se po jedanaesti puta za redom u ZAGREBU,14,15 i 16.studenog(XI) 2008 godine!
-Kao i prošle godine
,mjesto održavanja je SC(STUDENTSKI CENTAR),Savska ulica 25.

-"VELIKANI HRVATSKOG STRIPA" je službeni naziv ovogodišnjeg CRŠ-a,pa mi je cast,shodno imenu,najavit goste,a to su;

-ŽARKO BEKER
-JULES RADILOVIC
-OTO REISINGER
-IVICA BEDNJANEC
-RUDI ALJINOVIC

-Uz ovu petorku Hrvatskih velikana stripa,shodno tradiciji festivala,iz susjedne nam države SLOVENIJE dolazi najpopularniji,najomiljeniji i najinteresantniji slovenski strip autor ...

-MIKI MUSTER!!

-Poseban gost ovogodišnjeg festivala je...

ESAD T. RIBIC!

-Extra gost je.....

IGOR KORDEJ

-**Nadam se da je ovo dovoljno za sada,ali nije sve(barem što se gostiju tice),bit ce još tu puno majstora strip umjetnosti!!

-Program festivala slijedi naknadno, uz još nekoliko iznenadenja!!

-Hvala na pažnji!

Kad slijedi program festivala i koja su to iznenadjena?

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2008 : 22:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
nije mi jasno di je veber...daj gukni,obrazloži malo...masu ljudi je spušilo zbog ovog datuma...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

nije mi jasno di je veber...daj gukni,obrazloži malo...masu ljudi je spušilo zbog ovog datuma...

Ma covjek vjerojatno ima jaaaako puno posla!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2008 : 22:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ima i dveribad,pa opet dode i ostavi neki post...veber je ipak organizator...

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/10/2008 : 23:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

ratko, javi se na mobitel kad ti zvoni

-Hvala na kavi!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/10/2008 : 23:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by mikulan

novi datum savršeno odgovara....al nažalost mogu doci samo jedan dan

i zna li netko kada ce biti objavljen raspored??

-Uskoro,Slaven ce ga objavit.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/10/2008 : 23:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Za one koji dolaze izdaleka, to je savršeno. Odmah riješe i CRŠ i Interliber. Samo nemojte mi sad na crš-u ne davati popuste!

-To je do izdavaca,ali mislim da starija izdanja imaju cijenu kao i u stroparnicama u Zagrebu("LIBELLUS" I "stripovi na kvadart"),a osobna je stvar kupca da li ce stripove kupit na CRŠ-u ili u striparnici.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/10/2008 : 23:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

-Momci,žao mi je ,ali ja sam zadužen za "šljakerske" stvari!

Oh,kolega skladištar!!!
Drago mi je...

-Sve Kico,ništa nije sramota radit!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/10/2008 : 23:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

Za one koji dolaze izdaleka, to je savršeno. Odmah riješe i CRŠ i Interliber. Samo nemojte mi sad na crš-u ne davati popuste!

Tako je!!! Hocemo popust!

Koliki su na CRShu popusti? ja bih uzimao nekih Fibra i Libellusa, pa da znam da se suzdrzhim do CRSha ako je vredno toga.

-Nema potrebe da se suzdržavaš,kupi u striparnicama-zbog tog su i otvarane!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

quote:

Tako je!!! Hocemo popust!

Koliki su na CRShu popusti? ja bih uzimao nekih Fibra i Libellusa, pa da znam da se suzdrzhim do CRSha ako je vredno toga.

-Dado,sve znaš.Ako kao izdavaci želite,imate ga.Oluka je vaša,ja osobno ne vidim razloga zašto ne.Isto se odnosi na bilo kojeg izdavaca ili striparnicu.Jedino nema štandova za privatnu prodaju,odnosno,nema štandova za one koji nemaju otvorenu firmu,obrt ili slicno.

-Preciznije,da puno ne filozofiramo,naka svi znaju uvjet prodaje,a on je slijedeci i vrijedi za sve koji izdavaju stripove,prodaju,itd;

-štandovi se ne placaju.Dostava stripova i prodaja ide preko udruge CRŠ.Svi sami formiraju cijenu stripova i na kraju od ukupnog prometa,20% ostavljaju udruzi CRŠ za iduci festival.Jel ima tu nešto nekorektno???????

Libellus na CRSu je imao popuste samo na izdanja koja izadju za CRS.
Kako zbog pomicanja datuma nismo u mogucnosti objaviti izdanja za CRS tako nece biti ni popusta na nasa ranije
objavljena izdanja, vec ce biti uobicajene cijene kao i u ducanu. Naravno, ako budemo imali stand na CRSu.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by altair

Mene zanima hoce li za CRS izaci neki prigodni album od gostiju festivala? Da nam imaju po cemu crtati?

-Hoce,ali ne pitaj od koga i šta!Nek ostane tajna do samog festivala!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Ontarioweb

Hvala Ratko na brzom odgovoru i pozdrav

Ništa Ivane,nadam se da ste kontaktirali.Moje je da odgovaram!Pozdrav

Edited by - dveribad on 17/10/2008 00:32:50
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

quote:
Originally posted by Markos
Pitanje je da li ce Fibra biti prisutna sa standom na CRS-u, s obzirom da se preklapa sa Interliberom, vjerojatno nece. Ako i bude, na CRS-u nece biti nikakvog popusta. Na Interliberu 10%.

šteta Markose
nadao sam se, da stisnemo ruku in koju recemo

-Ne vidim nikakvog razloga da Marko(odnosno Fibra) nema stripove na Crš-U.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2008 : 00:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Mene zanima hoce li za CRS izaci neki prigodni album od gostiju festivala? Da nam imaju po cemu crtati?

evo ja cu vam otkrit tajnu...
izlazi monografija hajduka a na naslovnici slika dveribada na starom placu

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by mali od palube

Jel ima neko od onih koji ce imati svoj štand koji ce imati "Detektiva Chica" u ponudi?

Znam, da je pitanje glupo ali ocajnicki ga tražim!

Bit ce vjerojatno.!

-Udruzi CRŠ,za ovaj festival POKLANJAM 5 000(minimalno) stripova za prodaju.Uopce me ne interesira tko ga organizira,Marko,Pero,Simo,Ðuro,Jelica,Milica......itd.Jedini uvjet je da stripovi budu jeftini!!!Konkretno,recimo "Detektiv Ciko",oko 10 kuna!

-Nadam se da mi ovo nitko nece zamjerit !
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

Ma covjek vjerojatno ima jaaaako puno posla!

-Ima i previše.Vrijeme ce pokazat što je covjek napravio.Kaže se da se ljudi po djelima pamte,pa cemo vidjet!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

ima i dveribad,pa opet dode i ostavi neki post...veber je ipak organizator...

-Šjor globinjo,iskreno mi je žao ako ne budeš u mogucnosti navratit,jednostavno je morao bit taj datum.Probaj nekako organizirat,ipak ima mjesec dana "vrimena"!Evo ja sam uvjeren da Ajduk nece izgubit niti jednu u tih mjesec dana!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

quote:

evo ja cu vam otkrit tajnu...
izlazi monografija hajduka a na naslovnici slika dveribada na starom placu

-Ljubim "branke"!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/10/2008 : 01:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

-Dado,sve znaš.Ako kao izdavaci želite,imate ga.Oluka je vaša,ja osobno ne vidim razloga zašto ne.Isto se odnosi na bilo kojeg izdavaca ili striparnicu.Jedino nema štandova za privatnu prodaju,odnosno,nema štandova za one koji nemaju otvorenu firmu,obrt ili slicno.

-Preciznije,da puno ne filozofiramo,naka svi znaju uvjet prodaje,a on je slijedeci i vrijedi za sve koji izdavaju stripove,prodaju,itd;

-štandovi se ne placaju.Dostava stripova i prodaja ide preko udruge CRŠ.Svi sami formiraju cijenu stripova i na kraju od ukupnog prometa,20% ostavljaju udruzi CRŠ za iduci festival.Jel ima tu nešto nekorektno???????

Naravno pricali smo nakratko o tome zadnji put kad smo bili skupa i u vezi samih uvjeta u startu nije bilo
nikakvih problema niti ih ima i sada. Smatram kako su navedeni uvjeti sasvim fer i korektni i
iznos od 20% ukupnog prometa je vise nego fer za trud koji se ulaze oko toga.
Nas problem zbog kojeg je postavljeno pitanje standa, je iskljucivo tehnicke prirode.
Naime kako smo pricali o datumu 28.11. mi smo se toga i drzali u pripremi izdanja, zamolili i suradnike na jos
angaziraniji rad kako bi to spremili na vrijeme i objavili za CRS. I sami smo se pripremili za taj termin.
Gaston je poslozio svoje obaveze kao i ja svoje kako bi mogli biti u ZG u to vrijeme.
A nazocnost barem jednog od nas je bitna zbog organizacije, jer mi i nemamo radnike u ZG koji mogu lako pripremiti
svu robu za stand i biti na raspolaganju za nadopune i slicno... I kako se sad u kratkom roku (zbog objektivnih razloga)
promjenio taj termin odrzavanja mi nismo u mogucnosti objaviti ta izdanja za CRS kako smo planirali, a pod velikim
znakom upitnika je i nas dolazak. Jako mi je zao zbog toga, jer nekako ta nova izdanja daju posebu car CRS prodaji,
zanimljiva su i posjetiteljima, pa kako ih nazalost nece biti mislim da je razumljivo da si postavimo pitanje o smislu
standa na kojem ce biti samo stara izdanja koja mozda nece biti pretjerano interesantna posjetiteljima.
Iz toga razloga, kao i iz razloga sto je upitan nas dolazak zbog promjene termina, doveo sam u sumnju nas stand na CRSu.
No niposto nisam rekao da ga nece biti. Mislio sam da skupa s organizatorima trebamo pogledati je li stand bez novih izdanja
i organizatoru zanimljiv a i sagledati objektivne mogucnosti organizacije u slucaju da ni jedan od nas dva ne bude u ZG.
Tek nakon toga mozemo reci hoce li standa biti ili ne, svaka druga najava, pozitivna ili negativna nebi bila u redu.
U nasu zelju za standom, kao i prihvatanje uvjeta koji su, kao sto rekoh u svim elementima sasvim fer, ne treba sumnjati.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/10/2008 : 01:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Je malo duzi post, ali jebiga s Ratkom je uvijek (moj) duzi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2008 : 01:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

vidi se da živiš u minkenu,kobasicaru

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2008 : 01:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Naime kako smo pricali o datumu 28.11. mi smo se toga i drzali u pripremi izdanja, zamolili i suradnike na jos
angaziraniji rad kako bi to spremili na vrijeme i objavili za CRS. I sami smo se pripremili za taj termin.
Gaston je poslozio svoje obaveze kao i ja svoje kako bi mogli biti u ZG u to vrijeme.

iako sam ja totalno nebitan za crš i izdanja,ista stvar je i kod mene...

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 01:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

-Cuj,apsolutno korektno.Sve "kontam" i moja isprika zbog termina unaprijed,ali nije do mene.Žao mi što nece bit novih izdanja(i zbog vas i zbog kupaca).Što se ostalog tice,poštujem svaku i svaciju odluku.Sve što mogu pomoc,javi.Bit ce kako mora bit.Ako ikada "zarakijamo",možemo i mjerit(post,dakako)!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/10/2008 : 01:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

quote:

iako sam ja totalno nebitan za crš i izdanja,ista stvar je i kod mene...

-Misliš na dužinu posta!??????????
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 17/10/2008 : 01:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ako je termin zaista (kako sam ja shvatio) pomeren zbog koncerta Laibacha, to je vec chista zajebancija.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000