Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 22/10/2008 : 01:19:14
|
quote: Originally posted by mladjo
Ako dolazi Matakovic, možda ne bi bilo loše da s njim dogovorite da i SEPTICA zasvira. pet-šest ljudi mi je reklo da ce doci samo zbog Matakovica, a još kad bi i zapjevao... to bi ziher privuklo rulju.
Inace ne slušam takvu vrstu glazbe, ali volim njegove ljubavne stihove poput "Ne treba nama amfetamina/dobra je nama prasetina" ili "nisam vratio oružje u MUP/nisam vratio, nisam glup"...
Dajte sredite to
-Vidiš,to je super ideja!Vidjet cemo jel izvodiva!
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 22/10/2008 : 07:56:44
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by no1
quote: Originally posted by dveribad
-Naveo sam na topic-u prva iznenadenja,pa pogledajte pocetak!
-MATAKOVIC dolazi!!!!!!!!
Daj Bože al nebi rekao,zadnji put su mu ukradene table tako da nevjerujem. A i bez poziva organizatora teško da ce doci!
Doci ce,pozvan je i veliki je fan ovih gostiju jer se radi o legendama Hrvatskog stripa(di i Dubravko,kao autor sigurno spada). -Doci ceš i ti Mario,jer moraš i ja te osobno pozivam!Živio!
Super što ce uvelicati ovaj CRŠ još jedan velikan Hrvatskog stripa. Hvala na pozivu,naravno da dolazim! Živio! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 22/10/2008 : 16:10:33
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dveribad !Bit ce tu još iznenadenja!
i lastan u svetom dresu
-Ja sam i predložio da na naslovnici albuma budu GENIJE i LASTAN u Hajdukovom dresu,ali se šjor Ivica pobunio!-Stari "purgeraj"!....doduše,simpatizira i Ajduka(rvacki je to klub!),ali mu je "Diname" u srcu!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/10/2008 : 17:16:52
|
Ja sam da se nogomet progna s CRŠ-a! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 22/10/2008 : 19:48:54
|
Ako dolazi Matakovic, možda ne bi bilo loše da s njim dogovorite da i SEPTICA zasvira. pet-šest ljudi mi je reklo da ce doci samo zbog Matakovica, a još kad bi i zapjevao... to bi ziher privuklo rulju.
Inace ne slušam takvu vrstu glazbe, ali volim njegove ljubavne stihove poput "Ne treba nama amfetamina/dobra je nama prasetina" ili "nisam vratio oružje u MUP/nisam vratio, nisam glup"...
Dajte sredite to
Evo samo da javim,bio sam danas s Matakovicem on kaže da bi rado Septika zasvirala na CRŠ-u. Eto ako organizatori to i organiziraju ljubitelji Septike bi mogli doc na svoje. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/10/2008 : 20:50:27
|
Dajte sredite to
Evo samo da javim,bio sam danas s Matakovicem on kaže da bi rado Septika zasvirala na CRŠ-u. Eto ako organizatori to i organiziraju ljubitelji Septike bi mogli doc na svoje.
TO!! bravo meštre
SVAKA CAST, IMAŠ PICE, KOLICINA I VRSTA PO IZBORU |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 22/10/2008 20:52:12 |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 22/10/2008 : 20:56:27
|
Dajte sredite to
Evo samo da javim,bio sam danas s Matakovicem on kaže da bi rado Septika zasvirala na CRŠ-u. Eto ako organizatori to i organiziraju ljubitelji Septike bi mogli doc na svoje.
TO!! bravo meštre
SVAKA CAST, IMAŠ PICE, KOLICINA I VRSTA PO IZBORU
Valja,kad se vidimo popicemo koju rakiju |
|
|
Nobody
Senior Member
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 23/10/2008 : 16:29:32
|
mogo bi se i aparat za kokice uvest ... besplatne naravno...kokice i stripovi..iliti kokice, masni prsti i zamašceni stripovi |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
gigi
Junior Member
Austria
451 Posts
Member since 22/01/2003 |
Posted - 25/10/2008 : 00:09:18
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by gigi
quote: Originally posted by Gaston
Utakmica mi je u subotu tako da sad samo ostaje dilema stizem li nakon nje (kao prosle godine), ili vec u petak pa da krenem natrag u subotu prijepodne kako bih stigao na utakmicu.
blago tebi. meni je utakmica u nedjelju ujutro znaci da moram putovati cijelu noc da bih stigao na vrijeme...
Ma vase vrijeme je proslo, vi ste vec matorci za nogomet, maksimalni domet je da osvojite drugo mjesto... na Playstationu.
Dakle pustite mladice neka igraju a uhvatite se drugih stvari...
e dado, znas kako ono kazu: sto starije vino, to bolje tako ti je i kod nas dvojice |
novi dan, nova nafaka.. |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
891 Posts
Member since 22/10/2006 |
|
gigi
Junior Member
Austria
451 Posts
Member since 22/01/2003 |
Posted - 28/10/2008 : 01:07:28
|
quote: Originally posted by giant
Gigi....dolaziš li na CRŠ ove godine?
planirao sam 100% da dodjem, jer jos nisam bio na CRS-u, ali jos ne znam da li cu moci. imao sam u vidu zadnji vikend u novembru, pa sam sve tako podesio da tad imam slobodno. medjutim, kroz ovu promjenu termina se sve pomjerilo i sad pokusavam da rijesim sve obaveze oko faksa i posla, pa da dodjem na jedan dan, jer vise vremen necu moci odvojiti. bilo bi super ako uspijem, pa da se konacno upoznamo |
novi dan, nova nafaka.. |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
891 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 28/10/2008 : 15:18:19
|
Iskreno se nadam,da ce ti uspjeti-inace i meni je ovaj novi termin malo pomrsio racune,ali nekako sam izvukao....! |
Invincible shield |
|
|
tristan
Junior Member
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 29/10/2008 : 13:09:59
|
Svaka cast Dveribadu i Veberu (i ostlima koje zaboravljam ili ne znam) za organizaciju i vrijeme i trud proveden na ovom (a i ... usput... na 5.000 stripica od Dveribada...). Nazalost, kako ce i Markos ubrzo vidjet, imat dva mala klinca je posao za sebe tako da nemam vremena doci, makar bih proveo rado i sva tri dana, pa bih iso isto na onaj drugi. Valjda cu morat pricekat, koliko vidim, jos kojih desetak godina kad cu moci napokon doci na Mafest ili Crs, jer mi vrijeme uglavnom ne odgovara. Eto, nadam se da ce bit sve super i zivjeli stripovi. |
TK |
|
|
Dash
Junior Member
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
|
76
Senior Member
Croatia
2626 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 02/11/2008 : 21:47:43
|
A ti ne znaš da je 1.11. praznik? A danas je nedjelja... Dakle, program ocekujemo sutra. Ako ga ne bude - nemaju opravdanja. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Digging Bill
Junior Member
Croatia
419 Posts
Member since 29/06/2004 |
Posted - 02/11/2008 : 23:42:09
|
Da li se zna možda hoce li Vedis/Strip Forum imati svoj štand na CRŠ-u? Ili ce netko držati njihova izdanja? |
I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 02/11/2008 : 23:48:40
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos Hvala na cestitkama. Ja sad uzurbano prevodim Kenove do kraja, dok se dijete ne rodi, jer tko zna kad cu opet moci uzeti cijeli vikend ili dvije-tri noci za prevest po jedan broj...
nikad
He, he, ovo je sigurno - NIKAD. Od 15.10. je i meni tako, kad nam se rodio mali "stripofil"!
A da se prioriteti promijene - i te kako. |
Usporedni popis Texa: http://stacion.hr/tex_usp_popis.htm |
|
|
Dash
Junior Member
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
Posted - 03/11/2008 : 07:45:30
|
quote: Originally posted by 76
A ti ne znaš da je 1.11. praznik? A danas je nedjelja... Dakle, program ocekujemo sutra. Ako ga ne bude - nemaju opravdanja.
Pa nikoga ja ne krivim za to što ga još nema. Znam da je praznik bio. Samo pitam da li ga netko možda zna. |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
zagoreni
Starting Member
24 Posts
Member since 16/02/2006 |
Posted - 03/11/2008 : 16:02:43
|
quote: Originally posted by Thommo... - NIKAD. Od 15.10. je i meni tako, kad nam se rodio mali "stripofil"!
A da se prioriteti promijene - i te kako.
Cestitan tebi i supruzi, ubra san vas na MaFestu... A ujedno koristin prigodu da zamolin sve (novopecene) oceve da stišaju izražavanje ocaja zbog novonastalih situacija (pridošlica u familiji), a prima mogucnosti održavanja svoje ljubavi prima romanima. U jednu ruku (kracu) kvare caroliju momcadi po forumu, a u drugu (dužu) utiravaju jebeni straj ukosti prima vrimenima koji bi mogli doc (govorin u svoje ime) i strefit nas - ocito nedovoljno spremne...
Fala lipa na razumijevanju! |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts