forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferri na Sajmu knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 30/10/2008 : 09:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Svaka cast na fotografijama... hocemo josh!

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/10/2008 : 22:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Secam se tih dana,doduse ja sam tad bio srednjoskolac a ne studentI secam se te pomame kad je pocelo da stize iz Hrvatske.Bio sam Miroslavu u radnji svaki drugi dan.Tad sam doneo gomilu ZS krseva iz moje kolekcije i revolucionarno zamenio za sto je vise moguce SD-a.Jbga nije se imalo love da se jure i stara izdanja i ono sto je stizalo.... Moracemo da otvorimo jedan topic o tom skupljanju forumasa u bg u,bas me interesuje ima li zainteresovanih!!!

Ima, podržavam!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/10/2008 : 21:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by misfits

[img]C:\Documents and Settings\Darko\Desktop\1.jpg[img]

Lepo ti to zamisljas
Go to Top of Page

Road_warrior
New Member

Serbia
158 Posts

Member since 21/04/2008

Posted - 31/10/2008 : 21:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Road_warrior a Private Message
E,bilo bi lepo da se skupimo u Bg-u...

My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 31/10/2008 : 23:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Road_warrior

E,bilo bi lepo da se skupimo u Bg-u...

Ja otvorio topic,aj da vidimo da li ima ljudi

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32059

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 31/10/2008 : 23:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
neki ljudi samo postoje i to je sve!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 22/11/2008 : 08:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Sanjao sam Ferrija...opet bilo kao neko okupljanje..on sedi za stolom i potpisuje a gomila fanova ispred njega...ja dolazim na red i hocu da ga pitam nesto, kad me za ruku uhvati jedan, ovaj puta italijan (nije bio vlasnik VC kao u pravom zivotu), kao "dosta je bilo, nema vise"..a ja kazem "molim te samo dva minuta mi treba da ga pitam nesto"...i probudih se....

Bas mi se ne da da ga upoznam...

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/11/2008 : 22:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Sanjao sam Ferrija...opet bilo kao neko okupljanje..on sedi za stolom i potpisuje a gomila fanova ispred njega...ja dolazim na red i hocu da ga pitam nesto, kad me za ruku uhvati jedan, ovaj puta italijan (nije bio vlasnik VC kao u pravom zivotu), kao "dosta je bilo, nema vise"..a ja kazem "molim te samo dva minuta mi treba da ga pitam nesto"...i probudih se....

Koliko se ja secam na sajmu je bio decko sa sveskom nacrtanih zagorovih naslovnica i Ferri se sa obusevljenjem potpisao. Prateci forum pomislio sam da si to ti . . .

I ja sam primetio momka kako pokazuje crteže Zagora dok sam cekao pocetak konferencije za javnost Ferrija ispred ulaza sale za konferneciju!!!
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 23/11/2008 : 18:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Koliko se ja secam na sajmu je bio decko sa sveskom nacrtanih zagorovih naslovnica i Ferri se sa obusevljenjem potpisao. Prateci forum pomislio sam da si to ti . . .

Da, to sam ja bio.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000