Author |
Topic |
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 30/10/2008 : 22:16:31
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Secam se tih dana,doduse ja sam tad bio srednjoskolac a ne studentI secam se te pomame kad je pocelo da stize iz Hrvatske.Bio sam Miroslavu u radnji svaki drugi dan.Tad sam doneo gomilu ZS krseva iz moje kolekcije i revolucionarno zamenio za sto je vise moguce SD-a.Jbga nije se imalo love da se jure i stara izdanja i ono sto je stizalo.... Moracemo da otvorimo jedan topic o tom skupljanju forumasa u bg u,bas me interesuje ima li zainteresovanih!!!
Ima, podržavam!!! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 31/10/2008 : 21:48:23
|
E,bilo bi lepo da se skupimo u Bg-u... |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 22/11/2008 : 08:24:26
|
Sanjao sam Ferrija...opet bilo kao neko okupljanje..on sedi za stolom i potpisuje a gomila fanova ispred njega...ja dolazim na red i hocu da ga pitam nesto, kad me za ruku uhvati jedan, ovaj puta italijan (nije bio vlasnik VC kao u pravom zivotu), kao "dosta je bilo, nema vise"..a ja kazem "molim te samo dva minuta mi treba da ga pitam nesto"...i probudih se....
Bas mi se ne da da ga upoznam... |
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 22/11/2008 : 22:53:42
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Sanjao sam Ferrija...opet bilo kao neko okupljanje..on sedi za stolom i potpisuje a gomila fanova ispred njega...ja dolazim na red i hocu da ga pitam nesto, kad me za ruku uhvati jedan, ovaj puta italijan (nije bio vlasnik VC kao u pravom zivotu), kao "dosta je bilo, nema vise"..a ja kazem "molim te samo dva minuta mi treba da ga pitam nesto"...i probudih se....
Bas mi se ne da da ga upoznam...
Koliko se ja secam na sajmu je bio decko sa sveskom nacrtanih zagorovih naslovnica i Ferri se sa obusevljenjem potpisao. Prateci forum pomislio sam da si to ti . . .
I ja sam primetio momka kako pokazuje crteže Zagora dok sam cekao pocetak konferencije za javnost Ferrija ispred ulaza sale za konferneciju!!! |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 23/11/2008 : 18:21:53
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Bas mi se ne da da ga upoznam...
Koliko se ja secam na sajmu je bio decko sa sveskom nacrtanih zagorovih naslovnica i Ferri se sa obusevljenjem potpisao. Prateci forum pomislio sam da si to ti . . .
Da, to sam ja bio. |
|
|
|
Topic |
|