ako je vjerovati najavama prosla su i 24 dana od posljednjeg zagora extra pa bi se i to za koi dan moglo pojavit kao i dd te blek (ako se uopce drze odredjenih razmaka)
Malo o kašnjenju... Zadnji redovni DD 101 izišao 20.kolovoza, prošlo je vec 65 dana... vjerovatno ce isti dan izici Safara (102), Special DD i Maxi DD - ne bi me cudilo... Kasni i Extra Alan Ford (br.24 izišao 01.08), dva broja preskocena, kažu da kasne filmovi iz ITA, tak da br.25 stiže, kažu, 15.11... Dakle, ne kasni samo DD, štošta kasni..
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Malo o kašnjenju... Zadnji redovni DD 101 izišao 20.kolovoza, prošlo je vec 65 dana... vjerovatno ce isti dan izici Safara (102), Special DD i Maxi DD - ne bi me cudilo... Kasni i Extra Alan Ford (br.24 izišao 01.08), dva broja preskocena, kažu da kasne filmovi iz ITA, tak da br.25 stiže, kažu, 15.11... Dakle, ne kasni samo DD, štošta kasni..
Mozhemo da ovde formiramo Ludens topic kao onaj za Bonelli. Pochnimo sa izdanjima koja bi trebalo da izadju u sledecoj turi. Izlazi li neshto osim potencijalno tri Dilana?
pa i svodi se na 2 Dylana i 3 Zagora, Bleka i Marka...te ostale mrvice na kapaljku...
neznam, al oduvijek sam smatrao da je lošom politikom sporog izlaženja i nekomunikacije s citateljima Ludens, i posljedicne slabije prodaje, otjerao vecinu junaka s trafika... osim Dylana i Zagora
moglo je to i drukcije i malo bolje po mom skromnom mišljenju
Prigodno može, ali Extra broj, redovni do 31.10.a Extra sutradan
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •