Posle jos par brojeva regularnog,extra,almanah,klasik,maxi,specijal i gigant Zagora
red je valjda na DD Maxi i DD Almanah Previše je tog Zagora, sad su na kioske poceli stizati nekakvi kompleti starih Zagora, sve je pretrpano Zagorom, Zagorom, Zagorom...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Naslovnica za novi specijalac mi je jedna od najboljih i najatraktivnijih naslovnica.Jedva cekam da nabavim strip.Taj specijalac je prvi rad Freghierija na DD.
Iskreno nema potrebe za takvim izdanjem. Strpati jedan strip iz A5 formata u gigant i nema nekog smisla,s obzirom da nema originalnih izdanja kao npr. u Dylana.
ima kako da ne, u Italiji su izašla tri broja Gigant Zagora,koju epizode se i ne secam pa... ako nešto takvo postoji tamo zašto nebi i tu...vidjeo sam prošle godine puno klinca sa tim Gigantom u boji(današnja djeca boju traže)pa malo reklame Zagoru(znam da je ne treba) i ne škodi. ako se prvi dobro prodao(u što ne sumljam) ovog ljeta cekamo Zagor Gigant br.2...nece bit svi radostni ali,dok Zagorova prodaja spasava ostale....ništa nije bez veze....Bernard vec zna svoj posao bolje od nas.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Cartonato = kartonac A4 formata u boji. Izasla su 3. Prvog je izdao Bonelli, druga dva Mondadori. U prvom je Zagor prica, u drugom Odiseja, u trecem Kralj orlova.
Uz Repubblicu je izašlo još Zagora, 2005.godine Lovci na ljude i Kuca strave (c/b), te Odiseja (ponovo) u boji.