forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/05/2009 : 17:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by mikulan

koja prica ce biti objavljena kao gigant??

Vuk Kaplan
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/05/2009 : 17:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Uh, ako objavite "Sloboda ili smrt" ovako u boji kao Gigant kupujem sebi jedan i pride castim Kicu jedan.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/05/2009 : 18:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
super vijesti za specijalce MM i MN te Zagor gigant.
da se mene pita(a poredko se) ja bi ZIMSKU ZMIJU u Gigantu, ali zadovoljicu se i sa KRALJEM
ORLOVA.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Odavde bih uzeo samo Zagor Gigant,DD Maxi 4 i MArtijev specijal

Nadam se da ce uskoro

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/05/2009 : 18:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a pilota ne voliš,a?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/05/2009 : 18:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by kico

U šestom mjesecu Maxi DD.

Naravno, uz to još i redovni DD 'Fobija'
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/05/2009 : 18:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by teller

a pilota ne voliš,a?

Volim,ali su mi dosadasnji specijali bili glupi.Procitao sam prva dva i odustao.Mozda se i predomislim,ali sumnjam.Jednostavno,izaberem manje od dva zla

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/05/2009 : 01:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by teller

super vijesti za specijalce MM i MN te Zagor gigant.
da se mene pita(a poredko se) ja bi ZIMSKU ZMIJU u Gigantu, ali zadovoljicu se i sa KRALJEM
ORLOVA.

Negde sam citao najavu da ce biti ili kralj orlova,ili zagor prica....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/05/2009 : 01:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam pitao Bernarda sad za HC izdanja koja su izasla u SC-u i rekao je da od toga nema nista.. UZAS ! ! ! Skenjao sam se... Jebes posao koji se radi ofrlje.. Dodatke ko jebe, to nije ni bitno, ali da se urade svi HC specijali a 2 ne to je morbidno.. Isto vazi i za Chica.. Ne razumem uopste to.. Pa i ako ne bude velika zarada, ili se cak bude u minusu sa tih nekoliko propustenih HC brojeva BAREM BI TREBALO ISPOSTOVATI ONE KOJI SU KUPOVALI HC ! ! ! Katastrofa.. Nemam reci..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 26/05/2009 : 02:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Volim,ali su mi dosadasnji specijali bili glupi.Procitao sam prva dva i odustao.Mozda se i predomislim,ali sumnjam.Jednostavno,izaberem manje od dva zla

Koje si probao? Meni generalno od tih "sporednih" Mister No epizoda skoro da nema loshe. Oba maksija su sjajna, od specijalaca jedino ne valja onaj sa Martijem, onaj sa vuduom je takodje malo slabiji, ali Bezimeni vojnik mi je jedna od najboljih Mister No pricha.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/05/2009 : 09:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Citao sam prva dva,Hijene i Crna magija. Prvi nista posebno,ovaj drugi mi je bio bas dosadan.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2009 : 09:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Aco skoro pa da se slažem sa celim samurajevim postom. Samo je meni onaj maxi sa tri price katastrofa. Ali recimo maxi "bilo jednom u njujorku" i specijal "bezimeni vojnik" su odlicne price.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/05/2009 : 09:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Bezimeni vojnik nisam citao,a nisam citao nijedan Maksi.Mozda uzmem i da procitam

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 26/05/2009 : 13:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Samo je meni onaj maxi sa tri price katastrofa.

To je onaj "lazhni" maksi, zato sam i rekao da su mi "oba" maksija sjajna. :)

Mada, meni je i taj kolorac bio dobar, ali su druga dva dosta bolja.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/05/2009 : 13:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

To je onaj "lazhni" maksi, zato sam i rekao da su mi "oba" maksija sjajna. :)

Mada, meni je i taj kolorac bio dobar, ali su druga dva dosta bolja.

Ja i mislim na pravi maxi. Ne na kolorac.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 26/05/2009 : 14:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Ja i mislim na pravi maxi. Ne na kolorac.

D'oh. :)

Ne znam, meni je bio ok. Slabiji od Bilo jednom... ali ok.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 03/06/2009 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
da ne otvaram topic pa cu postaviti ovdje pitanje.
jesu li ove ili prošle godine izašli kompleti sa almansima zagora ili dilana,maxi br. 2 i 3 od dilana,giganti,maxi br.2 od mister noa,maxi izdanja martin misterije,i specijali od broja 4 pa dalje
redovno sam pratio ali u bihacu nisu dolazila a kako cujem ni u ostatku BiH.
jesu li izlazili u hrvatskoj da znam koliko cu kuna nositi na more
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 04/06/2009 : 11:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Misliš na remitendu?
Vidio sam Zagor almanahe, Dylan Gigante, Mister No maxije, Martinove maxije.
Dylanove almanahe i maxije nisam vidio, a isto je i sa specijalima svih junaka...ako netko je, nek nadopuni :-)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 18:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam pitao Bernarda sad za HC izdanja koja su izasla u SC-u i rekao je da od toga nema nista.. UZAS ! ! ! Skenjao sam se... Jebes posao koji se radi ofrlje.. Dodatke ko jebe, to nije ni bitno, ali da se urade svi HC specijali a 2 ne to je morbidno.. Isto vazi i za Chica.. Ne razumem uopste to.. Pa i ako ne bude velika zarada, ili se cak bude u minusu sa tih nekoliko propustenih HC brojeva BAREM BI TREBALO ISPOSTOVATI ONE KOJI SU KUPOVALI HC ! ! ! Katastrofa.. Nemam reci..

Vidim ja da cemo sami koriciti...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 04/06/2009 : 18:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Dobrodoshao nazad...Profesore :P

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 18:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Kako sam kome dobro došao,ne bi me cudilo da me ponovo izbace...voleo bih da se sretnem sa takvim facama da visim da li su i u stvarnosti tako mocni...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/06/2009 : 18:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

A, jel ti to ne valja profesor? Kuku tebi...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/06/2009 : 18:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

A, jel ti to ne valja profesor? Kuku tebi...

Pa kažem ti da nisam svima dobro došao...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/06/2009 : 18:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by sawitch

Vidim ja da cemo sami koriciti...

Nema druge...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 21:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Profo...RESPEKT i dobrodos'o nazad!
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000