forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/09/2009 : 14:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
kupih marka 24(remitenda)na trafici.covek kod kog uzimam uvek mi da desetak primeraka da odaberem najbolji.i stvarno ceo komplet od 23 kom je glanc,kao iz knjizare.
moram da se pozalim,evo i kod ludensa prvi put nema strana u br.24.
do 66,a onda odjednom 97,nema je ni ona c.b naslovnica.
srecom zamenio sam primerak .
zagor maxi 9 ima do sad najgori otisak .nesto je pocelo da brlja u toj stampariji.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 10/09/2009 : 15:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Novi Mark #26 od jucer na kioscima!

Nakon poremecaja epizoda izazvanim brojem 25,u broju 26 ponovo Ludens ide iz pocetka sa preskocenim epizodama tamo gdje smo na kraju broja 24 stali.
Brilijantni naslov broja 25 "Pucanj iz pištolja" može zamjeniti jedino najavljeni broj 27 "Pucanj"...
Blago nama!

Zašto #25 nije objavljen normalno?

.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/09/2009 : 16:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:

Novi Mark #26 od jucer na kioscima!

Nakon poremecaja epizoda izazvanim brojem 25,u broju 26 ponovo Ludens ide iz pocetka sa preskocenim epizodama tamo gdje smo na kraju broja 24 stali.
Brilijantni naslov broja 25 "Pucanj iz pištolja" može zamjeniti jedino najavljeni broj 27 "Pucanj"...
Blago nama!

Zašto #25 nije objavljen normalno?

Eh,kad bih i ja to znao,bio bih sretan.
Go to Top of Page

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 10/09/2009 : 20:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Pa meni je bezveze da imam polovicnu kolekciju iako je sasvim dobro odradjena... Radije necu imati nista, nego pola... Ima jos ljudi koji tako misle Profesore, ne brini...

Ja uzimam Chica HC, Zagor Specijal HC, Zagor klasik HC, Maxi HC, a bude li sprdnje, prekidam..

Eto, ja se isto slazem. Moram priznati da ne razumijem takvu politiku, barem onda neka se kaze ocemo kaka.. ili piski..
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/09/2009 : 11:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ne znam uopce di da stavim ovo,ali....

Novi DD Extra 62 na kioscima!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/09/2009 : 16:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ne znam uopce di da stavim ovo,ali....

Novi DD Extra 62 na kioscima!

Kupljeno.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/09/2009 : 16:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by kohorta

quote:

Pa meni je bezveze da imam polovicnu kolekciju iako je sasvim dobro odradjena... Radije necu imati nista, nego pola... Ima jos ljudi koji tako misle Profesore, ne brini...

Ja uzimam Chica HC, Zagor Specijal HC, Zagor klasik HC, Maxi HC, a bude li sprdnje, prekidam..

Eto, ja se isto slazem. Moram priznati da ne razumijem takvu politiku, barem onda neka se kaze ocemo kaka.. ili piski..

Ja uzimam sve u SC varijanti, pa nemam takvih problema, ali trebalo bi izaci u susret ljudima koji to žele imati sve u HC!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/09/2009 : 16:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Mislim da njega boli k. Tako mi izgleda.. Dado i Gaston su za primer svima...

Mislim da mu se može desiti da ga zaboli i nešto drugo ako nastavi ovako.Za ove momke iz Libelusa svaka cast na profesionalizmu, na žalost ne kupujem njihova izdanja zbog cene!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18897 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/09/2009 : 15:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ko da je to jedini razlog profesore, najveci je sigurno da ne izdaju Zagora, ponekad i požalim
da Libellus nema prava na Zagora, HC izdanja doticneg sigurno bi bila napravljeno kako spada...
ovako ni šiš ni miš...evo o profesionalizmu, cak je i Tomica prestao sa najavama izdanja...taman jih covjek pohvali,negdje zaseru.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 13/09/2009 : 16:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
pola Maksija mi je u HC a pola u SCBerni bi se trebao odluciti sa HC varijantom da znam sta da radim,jer ako nece vise biti u HC da zamenim sve u meke korice

drale
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 16:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by teller

ko da je to jedini razlog profesore, najveci je sigurno da ne izdaju Zagora, ponekad i požalim
da Libellus nema prava na Zagora, HC izdanja doticneg sigurno bi bila napravljeno kako spada...
ovako ni šiš ni miš...evo o profesionalizmu, cak je i Tomica prestao sa najavama izdanja...taman jih covjek pohvali,negdje zaseru.

Apsolutno si u pravu telleru!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/09/2009 : 17:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by teller

Apsolutno si u pravu telleru!

I ja se slažem sa Tellerom, ali me toliko ne dira. Inace, prestanak najava ne šteti meni osobno, cak mi ide i u prilog, jer sam prije, kad se pokrenula neka rasprava o najavljenom broju se odlucio i kupiti taj broj. Sad nema najava, nema ni rasprava, pa ni ne kupujem ništa neplanirano.

Isto sam tako usljed najava išto direktno do SnK kupiti neki broj. Sad uglavnom vidim Zagora na kiosku, pa ga na kiosku i kupim, šta cu bezveze jahat do SnK?!

Inace, specijalce ne kupujem u HC, samo Maxije. Mene kolekcija toliko ne muci, pa ako ne izdaju u HC, ja cu kupiti u SC. Medutim, to stvarno govori o profesionalizmu. Mislim, ako namjeravaju prekinuti HC, pa da barem jednom recenicom se obrate svekolikom pucanstvu, nama bi puno znacilo, a njima to i nije neki veliki trud.

Inace, VC mi je bolji od Ludensa jedio zbog uvodnika. To mi je cisto fora stvarcica i nekako imaš osjecaj da neko brine zbog citatelja. Necu plakati zbog toga što nema uvodnika, ali ne bi bilo zgorega ako razmisle u uredništvu o tome.

No sikiriki
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000