Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/12/2008 : 23:45:26
|
quote: Originally posted by Archy
Zašto novi Ludensovi stripovi smrde?
Svaki put kad kupim na kiosku novi strip, kad ga citam prvi put ili cak i drugi, gušim se od smrada.
Razmišljo sam da ih ostavim malo na balkonu da se "provjetre".
Je li kupujes uvijek na isotm kiosku?Provjeri sljedeci put je li prodavacica oprala ruke |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 23:51:20
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by cibalia
Meni lepo mirišu Ludensovi stripovi.
Valjda je njihovo šmrkanje još jedan od razloga tvog infarkta.
Ja se gušim šmrkajuci ih!
Pa i nije ti fora na mestu, mani se ti mog infarkta.
Oprosti, ti skoro izgubio život, a ja te jebem! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/12/2008 : 23:53:57
|
Meni lepo mirišu Ludensovi stripovi.
Valjda je njihovo šmrkanje još jedan od razloga tvog infarkta.
Ja se gušim šmrkajuci ih!
Pa i nije ti fora na mestu, mani se ti mog infarkta.
Oprosti, ti skoro izgubio život, a ja te jebem!
Ma nema veze, ne ljutim se. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 20/12/2008 : 00:14:37
|
quote: Originally posted by goksi
Auu, pazi sad ovog. Prvo se nade lik koji kaže da VC stripovi smrde pa sad ovaj da Ludensovi. E carevi ste majke mi sa tim forama.
meni su bogami slatki...procitam ih lepo,i onda uzmem puter i djem na jedan,a euro krem na drugi i smazem ih oboje.Meni uopshte nisu kiseli,ne znam mozda si ti mrave probao neki pokvareni,ili se ustajao u spajzu...jbg ja ih zato biram sveze,direktno sa pijacne tezge,pored mokrog kupusa i crvenog paradajza!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 20/12/2008 : 00:46:18
|
quote: Originally posted by zeljko
u posljednje vrijeme sve papirno iz tiskara smrdi... knjige stripovi adresari pamfleti
bilo sta
To ti je zavjera svjetskih razmjera. Za par mjeseci svi koji su udisali taj miris ce oboljeti od teške nove nepoznate bolesti od koje ce samo deset posto oboljelih preživjet. To su urotu pokrenuli Arapi zajedno sa izdavackim kucama. Moli se Bogu da budeš medu onih deset posto, inace ... |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 20/12/2008 : 00:49:54
|
u posljednje vrijeme sve papirno iz tiskara smrdi... knjige stripovi adresari pamfleti
bilo sta
To ti je zavjera svjetskih razmjera. Za par mjeseci svi koji su udisali taj miris ce oboljeti od teške nove nepoznate bolesti od koje ce samo deset posto oboljelih preživjet. To su urotu pokrenuli Arapi zajedno sa izdavackim kucama. Moli se Bogu da budeš medu onih deset posto, inace ...
covece ti mnogo gledash filmove. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 20/12/2008 : 00:55:20
|
quote: Originally posted by weljko94
bilo sta
To ti je zavjera svjetskih razmjera. Za par mjeseci svi koji su udisali taj miris ce oboljeti od teške nove nepoznate bolesti od koje ce samo deset posto oboljelih preživjet. To su urotu pokrenuli Arapi zajedno sa izdavackim kucama. Moli se Bogu da budeš medu onih deset posto, inace ...
covece ti mnogo gledash filmove.
Nije istina, od filmova gledam samo westerne! Inace moram ic, cini se da su Arapi skontali da sam ih cinka. Weljko pliz obriši post s urotom, a ja cu svoj! Joj, jebiga vec su ovdje! Samo da znaš nije ugodno kad ti je pištolj uperen u glavu! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 20/12/2008 : 01:43:34
|
Stripovi i knjige mogu samo da mirishu, nikako da smrde.
Papir, lepak, josh ako je knjiga starija da malo odlezhi, ah, ah, olfaktorna charolija. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 20/12/2008 : 21:26:12
|
Ono što voliš ne može da smrdi Nešto manje lepo miriše, nešto više Još uvek osecam u mislima miris ZS i LMS, i ako ih više nemam SD me je vratila na put stripovske ljubavi, Luduns definitivno me ubedio da vreme i prostor nisu bitni sa ljubav prema stripovima VC me je vratio u tinejdžerske dane kada sam kupovao stripove na kiosku i sve te stripove prvo opipaš, pomirišeš, a onda procitaš Ma to je samo strip, najlepša sporedna stvar na svetu Ili možda ne |
|
|
hua
Average Member
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 20/12/2008 : 21:48:50
|
bilo sta
Nije istina, od filmova gledam samo westerne! Inace moram ic, cini se da su Arapi skontali da sam ih cinka. Weljko pliz obriši post s urotom, a ja cu svoj! Joj, jebiga vec su ovdje! Samo da znaš nije ugodno kad ti je pištolj uperen u glavu!
o cemu pricash???kakva zavera |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 20/12/2008 : 22:12:32
|
bilo sta
Nije istina, od filmova gledam samo westerne! Inace moram ic, cini se da su Arapi skontali da sam ih cinka. Weljko pliz obriši post s urotom, a ja cu svoj! Joj, jebiga vec su ovdje! Samo da znaš nije ugodno kad ti je pištolj uperen u glavu!
o cemu pricash???kakva zavera
loša |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 08:39:35
|
Odlicno,jel u njemu najava za Kapetana Mikija? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 09:12:07
|
a da hvala ti DrB, mislio na srbskog iako bi to mogo i Bernard uvesti.Osijecam da ce netko u dolazecoj 2009 to gurnut, ostajo pitanje ko, i u kakvoj kvaliteti. Radije bi Ludensovog na nacin Bleka i Marka ali ako se Wizard popravi... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/12/2008 : 15:09:44
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by teller
Odlicno,jel u njemu najava za Kapetana Mikija?
Fala Bogu nije.
Kad/ako se pojavi KMiki pocinje rasprodaja kolekcije... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 26/12/2008 : 16:57:09
|
Da
Ma opcenito... pomalo sve ide u racku. Samo reciklaža, a gomila BD naslova cami cekajuci Iako, da se razumimo, ova naklapanja o KM nikako ne uzimam za ozbiljno ali ako vec idu Blek i Mali Rendžer više me ništa nebi iznenadilo. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 26/12/2008 : 17:02:44
|
quote: Originally posted by Renky Iako, da se razumimo, ova naklapanja o KM nikako ne uzimam za ozbiljno ali ako vec idu Blek i Mali Rendžer više me ništa nebi iznenadilo.
ZS i LMS uvijek možeš prodati Mladenu!
I ne brini....naklapanja ostaju naklapanja. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 26/12/2008 : 17:29:04
|
Ne brinem dok god imam alternativu... ne kupovanje
A Mladen mi se vec javija, cim je vidija ovaj post, za Malog Rendžera... Bar njega ako ne i sve ostalo u kompletu. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Topic |
|