forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/12/2008 : 23:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Zašto novi Ludensovi stripovi smrde?

Svaki put kad kupim na kiosku novi strip, kad ga citam prvi put ili cak i drugi, gušim se od smrada.

Razmišljo sam da ih ostavim malo na balkonu da se "provjetre".

Je li kupujes uvijek na isotm kiosku?Provjeri sljedeci put je li prodavacica oprala ruke
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by cibalia

quote:

Meni lepo mirišu Ludensovi stripovi.

Valjda je njihovo šmrkanje još jedan od razloga tvog infarkta.

Ja se gušim šmrkajuci ih!

Pa i nije ti fora na mestu, mani se ti mog infarkta.

Oprosti, ti skoro izgubio život, a ja te jebem!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/12/2008 : 23:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Meni lepo mirišu Ludensovi stripovi.

Valjda je njihovo šmrkanje još jedan od razloga tvog infarkta.

Ja se gušim šmrkajuci ih!

Pa i nije ti fora na mestu, mani se ti mog infarkta.

Oprosti, ti skoro izgubio život, a ja te jebem!

Ma nema veze, ne ljutim se.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/12/2008 : 00:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Auu, pazi sad ovog. Prvo se nade lik koji kaže da VC stripovi smrde pa sad ovaj da Ludensovi. E carevi ste majke mi sa tim forama.

meni su bogami slatki...procitam ih lepo,i onda uzmem puter i djem na jedan,a euro krem na drugi i smazem ih oboje.Meni uopshte nisu kiseli,ne znam mozda si ti mrave probao neki pokvareni,ili se ustajao u spajzu...jbg ja ih zato biram sveze,direktno sa pijacne tezge,pored mokrog kupusa i crvenog paradajza!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/12/2008 : 00:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
u posljednje vrijeme sve papirno iz tiskara smrdi... knjige stripovi adresari pamfleti

bilo sta

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 20/12/2008 : 00:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

u posljednje vrijeme sve papirno iz tiskara smrdi... knjige stripovi adresari pamfleti

bilo sta

To ti je zavjera svjetskih razmjera. Za par mjeseci svi koji su udisali taj miris ce oboljeti od teške nove nepoznate bolesti od koje ce samo deset posto oboljelih preživjet. To su urotu pokrenuli Arapi zajedno sa izdavackim kucama. Moli se Bogu da budeš medu onih deset posto, inace ...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/12/2008 : 00:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

bilo sta

To ti je zavjera svjetskih razmjera. Za par mjeseci svi koji su udisali taj miris ce oboljeti od teške nove nepoznate bolesti od koje ce samo deset posto oboljelih preživjet. To su urotu pokrenuli Arapi zajedno sa izdavackim kucama. Moli se Bogu da budeš medu onih deset posto, inace ...

covece ti mnogo gledash filmove.

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 20/12/2008 : 00:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

quote:

bilo sta

Nije istina, od filmova gledam samo westerne! Inace moram ic, cini se da su Arapi skontali da sam ih cinka. Weljko pliz obriši post s urotom, a ja cu svoj! Joj, jebiga vec su ovdje! Samo da znaš nije ugodno kad ti je pištolj uperen u glavu!

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/12/2008 : 01:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Stripovi i knjige mogu samo da mirishu, nikako da smrde.

Papir, lepak, josh ako je knjiga starija da malo odlezhi, ah, ah, olfaktorna charolija.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/12/2008 : 18:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
zato volim starije knjige :D ali ovo novo... brrrrrr baš smrdi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/12/2008 : 21:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Ono što voliš ne može da smrdi Nešto manje lepo miriše, nešto više Još uvek osecam u mislima miris ZS i LMS, i ako ih više nemam SD me je vratila na put stripovske ljubavi, Luduns definitivno me ubedio da vreme i prostor nisu bitni sa ljubav prema stripovima VC me je vratio u tinejdžerske dane kada sam kupovao stripove na kiosku i sve te stripove prvo opipaš, pomirišeš, a onda procitaš Ma to je samo strip, najlepša sporedna stvar na svetu Ili možda ne
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 20/12/2008 : 21:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Sve je to lepo ali gde je bre maaaaxi...

Odlicno pitanje.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/12/2008 : 21:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

bilo sta

Nije istina, od filmova gledam samo westerne! Inace moram ic, cini se da su Arapi skontali da sam ih cinka. Weljko pliz obriši post s urotom, a ja cu svoj! Joj, jebiga vec su ovdje! Samo da znaš nije ugodno kad ti je pištolj uperen u glavu!

o cemu pricash???kakva zavera

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 20/12/2008 : 22:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bilo sta

o cemu pricash???kakva zavera

loša

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/12/2008 : 16:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ne da mi se tražit topic o Bleku
pa cu ovdi di je Ludens

Novi Blek na kijosku!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18897 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/12/2008 : 08:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Odlicno,jel u njemu najava za Kapetana Mikija?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 26/12/2008 : 08:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
mislim da ne mislite na istog bleka :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18897 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/12/2008 : 09:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a da hvala ti DrB, mislio na srbskog iako bi to mogo i Bernard uvesti.Osijecam da ce netko u
dolazecoj 2009 to gurnut, ostajo pitanje ko, i u kakvoj kvaliteti. Radije bi Ludensovog na nacin Bleka i Marka ali ako se Wizard popravi...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/12/2008 : 15:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Fala Bogu nije.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2008 : 15:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by teller

Fala Bogu nije.

Kad/ako se pojavi KMiki pocinje rasprodaja kolekcije...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/12/2008 : 15:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Renky
Kad/ako se pojavi KMiki pocinje rasprodaja kolekcije...

Koje?
ZS i LMS?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2008 : 16:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da

Ma opcenito... pomalo sve ide u racku. Samo reciklaža, a gomila BD naslova cami cekajuci Iako, da se razumimo, ova naklapanja o KM nikako ne uzimam za ozbiljno ali ako vec idu Blek i Mali Rendžer više me ništa nebi iznenadilo.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/12/2008 : 17:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Renky
Iako, da se razumimo, ova naklapanja o KM nikako ne uzimam za ozbiljno ali ako vec idu Blek i Mali Rendžer više me ništa nebi iznenadilo.

ZS i LMS uvijek možeš prodati Mladenu!

I ne brini....naklapanja ostaju naklapanja.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2008 : 17:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne brinem dok god imam alternativu... ne kupovanje

A Mladen mi se vec javija, cim je vidija ovaj post, za Malog Rendžera... Bar njega ako ne i sve ostalo u kompletu.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 17:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Gospodine Bernard ocekujemo da kažeš na šta sve možemo racunati od Zagorovih izdanja u 2009 godini...
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000