Author |
Topic |
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 28/10/2008 : 18:41:24
|
po mom misljenju ovo je extra strip i voleo bih da ima josh delova.Likovi su extra svi do poslednjeg a ni humora ne fali.Ja inache obozavam epsku fantastiku pa je bilo logicno da mi se svidi...ali ovoooliko.Ovo je neshto najbolje od bonellja i steta shto nema josh delova jer treba josh mnogo stvari da se objasni...
SPOILER!!!:npr zashto je Gmor otisao od svojih i udruzio se sa Janom,i shta se desilo u onoj famoznoj bitci kada su samo Jan i njegova sestra ostali zivi!!!???a ubedljivo najbolji deo stripa je flashback dvojice prijatelja i trenutak lada su se sreli
nema shta fantastican strip!!!!
|
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/10/2008 : 21:40:02
|
Nadam se da ce ici u toj ediciji i ostali iz iste te "Bonellijeve" edicije. A voleo bih da kreni i Gea i Lilith to jest sve ostalo od Luke enoha |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Predo
Junior Member
Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 30/10/2008 : 20:04:14
|
quote: Originally posted by Imrahil
Odlican strip, ali imam zamerku. Nekako mi je zbrzano, tj. trebali su da ga razvuku.
da rado bih voleo da ima josh par delova jer je strip mocan |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 30/10/2008 : 21:07:51
|
dragonero je odlican,obozavam epsku fantastiku a pogotovo stripove jos kad bi neko izdao tocak vremena e to bi bilo super |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 30/10/2008 : 21:38:10
|
Solidno, mada dosta toga u scenariju je pozajmljeno od Martinovih "Pesme Leda i Vatre", i vec tradicionalno, od Tolkina, a ta nemastovitost je vec tradicionalna za epsku fantastiku. Crtez mi je odlicno legao. Bilo bi super da ima nastavaka, ovako je sve nekako zbrzano, dok je kraj i vise nego ocekivan. Pohvale i sto strip nisu iscjepkali na vise brojeva. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 31/10/2008 : 23:06:24
|
quote: Originally posted by Elderane84
Solidno, mada dosta toga u scenariju je pozajmljeno od Martinovih "Pesme Leda i Vatre", i vec tradicionalno, od Tolkina, a ta nemastovitost je vec tradicionalna za epsku fantastiku. Crtez mi je odlicno legao. Bilo bi super da ima nastavaka, ovako je sve nekako zbrzano, dok je kraj i vise nego ocekivan. Pohvale i sto strip nisu iscjepkali na vise brojeva.
Ah, teshko je reci neshto shto vec odavno nije recheno toliko puta, ali opet - nije ovo uopshte loshe ispalo! Zanimljiv je strip, a pogotovo shto dolazi iz Bonellija! Slazem se da je previshe referenci na brojna dela epske fantastike, ali Boze moj... Odavno sam prestao da se nadam da ce neko neshto revolucionarno da napishe u odnosu na Tolkiena (Moorcock je to odavno uradio s Elrikom od Melnibonea...), mnogo mi je bitnije da se ta "ponavljanja" lepo upakuju u celinu, shto je ovde sasvim pristojno uradjeno.
Mada mi je Dragonero drzao paznju, ipak je ovo za mladje chitaoce! Ima puno momenata koji podsecaju i na neke igrice...
Kul, sve u svemu! Zaista pozitivno iznenadjenje! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 01/11/2008 : 00:11:16
|
Evo i ja prochitao: nije losh stripic. Crtezh je solidan, prvi deo stipa je odlichan, dok upoznajemo likove, kasnije se zapetljaju u elfove shmelfove i malo je nejasan kako zaplet, tako i rasplet, a i praktichno ne sadrzhi nishta shto vec nismo videli u raznim fentazi knjigama/stripovima/filmovima. No, sve u svemu, jedno prijatno chitanje i svidja mi se shto je izdato jedno ovako samostalno izdanje. Bash bih voleo da vidimo josh ovakvih "albuma," koji nisu deo serijala nego jedna knjiga i gotovo. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 01/11/2008 : 00:59:15
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Evo i ja prochitao: nije losh stripic. Crtezh je solidan, prvi deo stipa je odlichan, dok upoznajemo likove, kasnije se zapetljaju u elfove shmelfove i malo je nejasan kako zaplet, tako i rasplet, a i praktichno ne sadrzhi nishta shto vec nismo videli u raznim fentazi knjigama/stripovima/filmovima. No, sve u svemu, jedno prijatno chitanje i svidja mi se shto je izdato jedno ovako samostalno izdanje. Bash bih voleo da vidimo josh ovakvih "albuma," koji nisu deo serijala nego jedna knjiga i gotovo.
izacice i gea,koliko sam razumeo to je cyber punk riba u futuropolisu...e sad volim epsku fantastiku a ovo gore mrzim tako da ne znam dal ce mi se svideti |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/11/2008 : 01:01:59
|
Meni je prica ok, samo jos da su razjasnili nekoliko stvari i utisak bi bio potpun... Najvise me je odusevio dizajn stripa (knjige), kvalitet je odlican...a i naslovnca je fenomenalna... Eno ga, sija se na polici ljubi ga majka :D |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 01/11/2008 : 12:25:40
|
dobra je Gea, mada nece se svakome svideti...mada to sam mislio i za Dragonera |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 01/11/2008 : 14:13:33
|
quote: Originally posted by zeljko
jedva cekam Dragonera
??? hm nashta si mislio kad si rekao ovo?? |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 01/11/2008 : 14:42:38
|
Pa verovatno ceka da stigne u Bosnu, dakle kad se povuce sa nasih kioska, ceka se remitenda |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/11/2008 : 10:50:40
|
quote: Originally posted by weljko94
quote: Originally posted by zeljko
jedva cekam Dragonera
??? hm nashta si mislio kad si rekao ovo??
kasni kod nas skoro 2 mjeseca
a i ne znamo oce li doci jer recimo nije dosalo specijal zagor kad dolaze 2 stripa u jednom danu obicno jedan ne dodje |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Posted - 29/11/2008 : 21:26:42
|
Format Dragonera je pravi Bonelli format i taj 1 cm širine dobro dode kad se cita debeli strip.I Ludensovim Maxijima bi dobrodošao taj cm.Papir je deblji od Ludensovog maxija i ljepilo je dobro.jedino utisak kvari stara boljka VC a to je slabije otiskane pojedine stranice. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 29/11/2008 : 22:12:18
|
quote: Originally posted by jaki
Format Dragonera je pravi Bonelli format i taj 1 cm širine dobro dode kad se cita debeli strip.I Ludensovim Maxijima bi dobrodošao taj cm.Papir je deblji od Ludensovog maxija i ljepilo je dobro.jedino utisak kvari stara boljka VC a to je slabije otiskane pojedine stranice.
ma mnogo mi je zao shto nisu iskoristili original naslovnu stranu a ne ovo...steta..ali strip je extra |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Posted - 29/11/2008 : 23:11:04
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Najbolje tehnicki odradeno izdanje VC, i uopšte kiosk izdanje!!!
pretjeruješ.ima masu loše odštampanih stranica. vrime je više da se i to popravi ali sumnjam,kad vec nisu do sada. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Topic |
|