Author |
Topic |
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Member since 19/12/2008 |
Posted - 22/12/2008 : 22:40:59
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Upuceno mravu
Ne pljujem nego kritikujem. Ono sto ne valja dobija losu, a ono sto valja dobru kritiku. Recimo da sam Brad barrona veliko nahvalio. Tako da ne pljujem po VC, nego samo izrazavam svoje misljenje o njegovom radu, dobrom i losem.
Da se vratim na temu, ako nekom mozda nije jasno, a ima NEKIH kojima treba da se crta... Dragonero je izuzetno los strip, sa sasvim osrednjim izdanjem VC. Jedino sto mi se dopalo je crtez.
Dakle sve u svemu shitarija. |
http://www.sfpogled.net/ |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/12/2008 : 23:08:02
|
quote: Originally posted by mrav
Za tih 400 dinara bolje da sam s drugarom otisao na kafu i cigaretu. Kvalitetnije bih utrosio vreme nego citajuci Dragonera. Zali boze para.
nije mi jasno sta trazis na ovom forumu |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7981 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 23/12/2008 : 00:26:06
|
Trazim info o stripovima. Dragonero se samo nasao na udaru slucajno.
Drugim recima, da nije Dragonero, bilo bi nesto drugo |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Posted - 23/12/2008 : 06:11:07
|
quote: Originally posted by alexts
Dragonero je do sada najbolje VC izdanje i najobimniji strip na srpskim kioscima. Širokoj publici je ponudena, prakticno, graficka novela i to za malo novca, za koji pruža više nego dovoljno.
Potpisujem. |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Posted - 23/12/2008 : 06:42:20
|
Upuceno mravu
Da se vratim na temu, ako nekom mozda nije jasno, a ima NEKIH kojima treba da se crta... Dragonero je izuzetno los strip, sa sasvim osrednjim izdanjem VC. Jedino sto mi se dopalo je crtez.
Dakle sve u svemu shitarija.
Sta ti tu imas nekome da nacrtas i objasnjavas..kao svi su sad glupi kome se Dragonero svidjeo! Covjece to je tvoje misljenje o tom stripu da je izuzetno los i tacka..tvoj ukus. Meni se Cokolada gadi pri samom pogledu a neko je bolestan za njom. Zar ja mogu reci njemu `zar ti moram nacrtati da je cokolada izuzetno los proizvod`! Zar nekome mozes nametnuti da je to tako ako njemu nije.
Koji je tvoj problem da se nama ostalima obratis sa takvim recima i tim tonom. Nekoliko postova dole si covjeka nazvao `nepristojnim` i `prilicno agresivnim`(opravdano ili ne nebitno u ovoj prici) a tvoje rijeci gore su upravo takve. U drugom topicu si se obratio potpuno opravdano jednome forumasu da `nema potrebe da vredjas druge ukuse,zar ne?` a tvoje rijeci gore su upravo takve sada sam to cinis.U kakvoj si to zabludi upao. Opusti se malo i postuj drugacija misljenja i smanji dozivljaj. |
Edited by - Ferri on 23/12/2008 07:00:16 |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 07:17:55
|
quote: Originally posted by Ferri
Upuceno mravu
Sta ti tu imas nekome da nacrtas i objasnjavas..kao svi su sad glupi kome se Dragonero svidjeo! Covjece to je tvoje misljenje o tom stripu da je izuzetno los i tacka..tvoj ukus. Meni se Cokolada gadi pri samom pogledu a neko je bolestan za njom. Zar ja mogu reci njemu `zar ti moram nacrtati da je cokolada izuzetno los proizvod`! Zar nekome mozes nametnuti da je to tako ako njemu nije.
Koji je tvoj problem da se nama ostalima obratis sa takvim recima i tim tonom. Nekoliko postova dole si covjeka nazvao `nepristojnim` i `prilicno agresivnim`(opravdano ili ne nebitno u ovoj prici) a tvoje rijeci gore su upravo takve. U drugom topicu si se obratio potpuno opravdano jednome forumasu da `nema potrebe da vredjas druge ukuse,zar ne?` a tvoje rijeci gore su upravo takve sada sam to cinis.U kakvoj si to zabludi upao. Opusti se malo i postuj drugacija misljenja i smanji dozivljaj.
Slazem se Ferri. U pravu si. Da, ja postujem tudje misljenje, ali i branim svoje kada je napadnuto. A upravo to se desilo. Ostalo si sve u pravu.
Jer ja nisam nikoga citirao u prvom postu, gde su me cak uputili da procitam topik, ne, ja postujem tudje misljenje. Ali ima nekih koje ignorisem upravo zato sto nisu ispostovali moje misljenje i nazvali me diletantom.
Kontas?
Tvoj post je vise bio namenjen takvim likovima a ne meni.
Pozdrav Ferri. |
Edited by - mrav on 23/12/2008 07:20:18 |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Posted - 23/12/2008 : 08:46:52
|
Upuceno mravu
Koji je tvoj problem da se nama ostalima obratis sa takvim recima i tim tonom. Nekoliko postova dole si covjeka nazvao `nepristojnim` i `prilicno agresivnim`(opravdano ili ne nebitno u ovoj prici) a tvoje rijeci gore su upravo takve. U drugom topicu si se obratio potpuno opravdano jednome forumasu da `nema potrebe da vredjas druge ukuse,zar ne?` a tvoje rijeci gore su upravo takve sada sam to cinis.U kakvoj si to zabludi upao. Opusti se malo i postuj drugacija misljenja i smanji dozivljaj.
Slazem se Ferri. U pravu si. Da, ja postujem tudje misljenje, ali i branim svoje kada je napadnuto. A upravo to se desilo. Ostalo si sve u pravu.
Jer ja nisam nikoga citirao u prvom postu, gde su me cak uputili da procitam topik, ne, ja postujem tudje misljenje. Ali ima nekih koje ignorisem upravo zato sto nisu ispostovali moje misljenje i nazvali me diletantom.
Kontas?
Pozdrav Ferri.
Da branio si svoje ali na pogresan nacin..uzvratio si istom mjerom nepostovanjem misljenja. Zalio si se da taj neko ne postuje tvoje misljenje a nisi ni sam postovao tudje.Ako te osoba uvredila nemoj ti uvrediti njega a ponajvise ostale jer postajes isti kao on i na taj nacin sam svoje argumente obezvredis. Reci lepo `meni se dragonero ne svidja` `moje je misljenje da je dragonero los strip` a ne `ljudi zar nekome moram da nacrtam..zar ne shvacate da je dragonego los strip` jer to se ne zove postovanje tudjeg misljenja kao sto kazes.
Ne branim nikoga moj post je bio namenjen prvenstveno tebi a i svim drugima forumasima koji iskoristicu priliku pa ovdje reci ne mogu na normalan nacin voditi raspravu a bez da upotrebljavaju neprimjerene rijeci..onima koji ne umeju prihvatiti tudje misljenje drugacije od svoga..koji ne umeju podnjeti kritike nego na to gledaju kao na uvredu...koji ne podnose da im neko drugi ukaze na to da mozda grijese ili pogresno misle...koji ne umeju i nemaju kulturu razgovora da jednu debatu vode na efikasan nacin i zdravom razresenju..Onima koje zele da nekome sole pamet narocito bez jasnih i slabih ili nepostojecih i nestojecih argumenata..Onima koji neznaju da razgovor vode na nacin a bez da pocnu da se nerviraju i vredjaju i lece komplekse kao odraz toga sto ne mogu svoje dokazati.
|
Edited by - Ferri on 23/12/2008 08:54:00 |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 23/12/2008 : 09:40:24
|
Mrav kladio sam se sa ortacima da do nove godine mozes nabiti preko 300 postova, nemoj me izneveriti. Pazi nije vazan kvalitet, vazno je samo da se nesto iskuca, mislim kao i do sada sto si radio. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
Posted - 23/12/2008 : 12:07:32
|
quote: Originally posted by Elderane84
Solidno, mada dosta toga u scenariju je pozajmljeno od Martinovih "Pesme Leda i Vatre", i vec tradicionalno, od Tolkina, a ta nemastovitost je vec tradicionalna za epsku fantastiku. Crtez mi je odlicno legao. Bilo bi super da ima nastavaka, ovako je sve nekako zbrzano, dok je kraj i vise nego ocekivan. Pohvale i sto strip nisu iscjepkali na vise brojeva.
nemaštovitost je tradicionalna za epsku fantastiku!? zanimljivo, pogotovo izreceno na forumu posvecenom višedesetljetnom divljenju junacima u borbi protiv krijumicara viskija, mocnih rancera, korumpiranih šerifa i kradljivaca konja.
nemaštovitost je tradicionalna za epsku fantastiku...a što je to onda maštovito, jel Zagor!? |
Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/ |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 23/12/2008 : 15:56:12
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Mrav, je l' si ti prochitao ceo topic? :))
Nisam. Sto jel ima nesto zanimljivo?
A sta god da pise nema veze.. ovo je moje misljenje i to je to.
Ovo je primer nepoštovanja tudeg mišljenja, zato sam te i pitao da li si procitao ceo topic...iz aviona se videlo da nisi... Ono, kao: Ja rekoh svoje, screw ya guyz, I am goin' home.
Evo sad sam procitao ceo topic i vidim da ima ljudi koji se slazu samnom, mada sam ja to nekako najbolje opisao.
Ali je za svaku pohvalu što jesi naknadno, po mom mišljenju je bez veze diskutovati o necemu - a forum za to i služi, a da prethodno "ne saslušaš" druge, ma koliko da jesi, ili misliš da jesi u pravu.
|
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:00:20
|
Kao slag na tortu ide tvoja izjava: "Dragonero je do sada najbolje VC izdanje" . To niko ne spori. Ali je pitanje kakva su onda ostala izdanja?
Martin, Dylan i Dampyr, koje jedino citam, onako en general, na skali od 1-10, neka bude 7.5. A drugim ljudima su i još bolja, pogotovo onima koji sve prate. Ti si se baš navrzao na VC...
A Dragonero je, to ne bi trebalo ispuštati iz vida, namenjen publici do 15-16 godina. Sad, što mi matori konji volimo epsku fantastiku, to je druga prica. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:01:10
|
Za tih 400 dinara bolje da sam s drugarom otisao na kafu i cigaretu. Kvalitetnije bih utrosio vreme nego citajuci Dragonera. Zali boze para.
Stavi ga na aukcije onda. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/12/2008 : 16:06:04
|
Ja ga htio jucer kupiti u Libellusu, no više ga nisu imali! A baš kad sam dobio volju kupiti ga... Cim više se prica o nekom stripu, više dobijem volju kupiti ga. Svaka reklama je reklama, bilo pozitivna ili negativna. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:49:31
|
Kao slag na tortu ide tvoja izjava: "Dragonero je do sada najbolje VC izdanje" . To niko ne spori. Ali je pitanje kakva su onda ostala izdanja?
Martin, Dylan i Dampyr, koje jedino citam, onako en general, na skali od 1-10, neka bude 7.5. A drugim ljudima su i još bolja, pogotovo onima koji sve prate. Ti si se baš navrzao na VC...
A Dragonero je, to ne bi trebalo ispuštati iz vida, namenjen publici do 15-16 godina. Sad, što mi matori konji volimo epsku fantastiku, to je druga prica.
Da. S obzirom kakav je mozda i za desetogodisnjake. :) A ovo za matore konje je debelo na mestu. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:50:44
|
Stavi ga na aukcije onda.
Ma poklonio sam ga drugaru. Treba mu za potpalu. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:55:30
|
quote: Originally posted by DusMan
Mrave, nema šanse da si ti nevidljivi. Otkud ti onda taj sajt u potpisu?
Stavio sam sajt da bih nesto stavio. Inace ga godinama posecujem i smatram za najbolje i najozbiljnije mesto na kome se moze doci do svih info sto se sf-a tice. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 16:58:14
|
quote: Originally posted by THeMiSFiT
quote: Originally posted by Elderane84
Solidno, mada dosta toga u scenariju je pozajmljeno od Martinovih "Pesme Leda i Vatre", i vec tradicionalno, od Tolkina, a ta nemastovitost je vec tradicionalna za epsku fantastiku. Crtez mi je odlicno legao. Bilo bi super da ima nastavaka, ovako je sve nekako zbrzano, dok je kraj i vise nego ocekivan. Pohvale i sto strip nisu iscjepkali na vise brojeva.
nemaštovitost je tradicionalna za epsku fantastiku!? zanimljivo, pogotovo izreceno na forumu posvecenom višedesetljetnom divljenju junacima u borbi protiv krijumicara viskija, mocnih rancera, korumpiranih šerifa i kradljivaca konja.
nemaštovitost je tradicionalna za epsku fantastiku...a što je to onda maštovito, jel Zagor!?
Potpisujem. Reci da Fantasy nije mastovit se moze samo ako se prica o nekom Eragonu. Ima losih fantazija. A Dragonero bi trebalo jel, da bude dobar. A to nije. I onda ... shit ird. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 17:00:13
|
quote: Originally posted by regar
Mrav kladio sam se sa ortacima da do nove godine mozes nabiti preko 300 postova, nemoj me izneveriti. Pazi nije vazan kvalitet, vazno je samo da se nesto iskuca, mislim kao i do sada sto si radio.
300? Ma podigni ti to na 500. Evo vec sam istipkao 10 postova dok sam samo odgovorio na citate mojih postova. A vidis... na poslu nemam net, pa preko dana ne mogu. Onda je dobro da si bidao na 300. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 23/12/2008 : 17:01:03
|
Upuceno mravu
Kontas?
Pozdrav Ferri.
Da branio si svoje ali na pogresan nacin..uzvratio si istom mjerom nepostovanjem misljenja. Zalio si se da taj neko ne postuje tvoje misljenje a nisi ni sam postovao tudje.Ako te osoba uvredila nemoj ti uvrediti njega a ponajvise ostale jer postajes isti kao on i na taj nacin sam svoje argumente obezvredis. Reci lepo `meni se dragonero ne svidja` `moje je misljenje da je dragonero los strip` a ne `ljudi zar nekome moram da nacrtam..zar ne shvacate da je dragonego los strip` jer to se ne zove postovanje tudjeg misljenja kao sto kazes.
Ne branim nikoga moj post je bio namenjen prvenstveno tebi a i svim drugima forumasima koji iskoristicu priliku pa ovdje reci ne mogu na normalan nacin voditi raspravu a bez da upotrebljavaju neprimjerene rijeci..onima koji ne umeju prihvatiti tudje misljenje drugacije od svoga..koji ne umeju podnjeti kritike nego na to gledaju kao na uvredu...koji ne podnose da im neko drugi ukaze na to da mozda grijese ili pogresno misle...koji ne umeju i nemaju kulturu razgovora da jednu debatu vode na efikasan nacin i zdravom razresenju..Onima koje zele da nekome sole pamet narocito bez jasnih i slabih ili nepostojecih i nestojecih argumenata..Onima koji neznaju da razgovor vode na nacin a bez da pocnu da se nerviraju i vredjaju i lece komplekse kao odraz toga sto ne mogu svoje dokazati.
Mnogo si se ti zaneo bratac. |
|
|
Topic |
|