forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VC:Dragonero
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 25/12/2008 : 20:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by mrav

quote:
Originally posted by weljko94

quote:
Originally posted by anto

E napokon pravi covek na forumu
Bravo Mrave, imaš moju podršku za sve što izjavljuješ na forumu, ukljucujuci i na ovom topicu za Dragonera
Pusti ti Veljka, Pajtosa i ostale, mnogo se prave pametni, a nisu se odmakli dalje od Zagora
A i ostali forumaši ; dižu u visine VC kao da izdaju ne znam kakve stripove
Samo napred i imaš moju punu podršku!!!!

pa vidim da si govorio o dizajnu,zato sam se i ispravio...Mada ne vidim ni nishta preterano lose po pitanju dizajna,shta vishe josh nema ni godinu dana kako su krenuli,dajmo im malo vremena...

vidim da nemash pojma da procenjujesh ljude.Ja zagora citam najmanje,jedva i da ga citam.Kupujem samo ovo od veselog,tako da ti ta teorija ne drzi vodu.

@MRAV:Najbolje je od VC ne po skenu i po visini korica i tih gluposti,nego najbolji korak izdavaca...Izdavsi taj strip uradili su neshto najbolje...Ja ne pamtim kada sam video neki strip ovog zanra na kioscima u Srbiji,te i zato kazem da je to najbolje izdanje njihovo..Mozda sam se lose izrazio cim si pomislio na dizajn,ali kazem super je shto su odlucili da ga izdaju!!!I ja to podrzavam!!!

Ja sam govorio i o dizajnu, stampi a i o samom stripu. Sto se tice Dragonera prolazi samo crtezom. Ostalo je vrlo ispod proseka.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/01/2009 : 19:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Evo, procitah i ja Dragonera i složio bis sa svima sa prve stranice topica osim sa Goksijem, ali covek i sam kaže da nije fan epske fantastike.
Ono što sam ocekivao to sam i dobio.Lep crtež, simpaticna prica, pokupljeno je dosta fora iz drugih ostvarenja, pre svega iz Tolkinovih knjiga, medutim to mi uopšte ne smeta.Svida mi se ovaj fazon sa mapama pre svakog poglavlja.Prica u zadnjem poglavlju zbrzana, neke stvari nedorecene, ali šta da se i ocekuje za 280 stranica stripa; za bolju i razradeniju pricu trebalo bi još 280 stranica.Kao (nekadašnji) veliki fan epske fantastike, prijatno sam iznaneden ovakvim stripom u Bonelijevoj ediciji
Uz Texov "severozapadni teritorij" moj favorit za kiosk izdanje godine
Za Galada: procitaj i "Mac od Šanare" - ODLICNA KNJIGA (barem mi je bila vrhunska pre desetak godina), pisac je Teri Bruks, postoje drugi i treci deo, drugi sam poceo da citam, i svida mi se ali obaveze, obaveze,....kakav je Elrik od
Murkoka?Mogu da je pozajmim od komšije (jednog lepog dana) ako kažeš da baš dobra; ona ima i drugi deo, zar ne, nešto ...na moru sudbine.. ili sl.Sve se ove knjige mogu naci u ediciji "plava ptica" - ima tu jako mnogo dobrih klasika

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 11/01/2009 : 19:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Momci, moram priznati da ste me zaintigrirali sa ovim Dragonerom! Bio sam neki dan u Libellusu, ali ga nisu imali Nisam provjerio aukcije, ali jel ima neko da mi može nabaviti ovo izdanje?

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/01/2009 : 19:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message
Zna li netko koliko je ovog Dragonera izašlo u Italiji i koliko ce ih VC objaviti? Oprostite ako je vec pisalo negdje, puno mi je citati citav topic.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 31/01/2009 : 19:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by andi

Zna li netko koliko je ovog Dragonera izašlo u Italiji i koliko ce ih VC objaviti? Oprostite ako je vec pisalo negdje, puno mi je citati citav topic.

Samo jedan broj postoji!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/02/2009 : 08:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message
Hvala na obavjesti. Samo jedan u smislu da je i planiran samo jedan pa je prica zaokružena ili je serijal propao prije nego je i poceo?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/02/2009 : 13:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Dragonero ti dodje kao Graphic Novel. Jedna knjiga i tachka. Vishe nije ni planirano (za sada)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/02/2009 : 14:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
He, vidi ovo:
http://www.darkhorse.com/Books/16-158/Dragonero

Negde 400 dindzi, negde 20 baka. :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/02/2009 : 17:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Majku mu, 45kn u Libellusu... No ima 300 str. tako je to ipak nekakva relativno dobra kompenzacija. Posudio bratu pa mi sad ne vraca dok ne procita.

Enoch je ocito u trendu s ovim fantasy štorijama jer vidim cak je koncipiran i svijet i mapa svijeta što je ocito da se covjek potrudio. Ne bih iskljucio da jednoga dana padne i nastavak. Jer, poznajuci fantasy, nemreš biti dobra stvar ako nije barem trilogija!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/02/2009 : 23:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Majku mu, 45kn u Libellusu... No ima 300 str. tako je to ipak nekakva relativno dobra kompenzacija. Posudio bratu pa mi sad ne vraca dok ne procita.

Enoch je ocito u trendu s ovim fantasy štorijama jer vidim cak je koncipiran i svijet i mapa svijeta što je ocito da se covjek potrudio. Ne bih iskljucio da jednoga dana padne i nastavak. Jer, poznajuci fantasy, nemreš biti dobra stvar ako nije barem trilogija!

Ili, u vecini sluchajeva, dvanaestologija. :D
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/02/2009 : 09:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
Evo izasao Dragonero i u CG!

Captain America
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 03/02/2009 : 15:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by anto

...Za Galada: procitaj i "Mac od Šanare" - ODLICNA KNJIGA (barem mi je bila vrhunska pre desetak godina), pisac je Teri Bruks, postoje drugi i treci deo, drugi sam poceo da citam, i svida mi se ali obaveze, obaveze,....kakav je Elrik od
Murkoka?Mogu da je pozajmim od komšije (jednog lepog dana) ako kažeš da baš dobra; ona ima i drugi deo, zar ne, nešto ...na moru sudbine.. ili sl.Sve se ove knjige mogu naci u ediciji "plava ptica" - ima tu jako mnogo dobrih klasika

Sad ovo videh... E, Mac od Šanare sam takode imao "Plavu pticu", ali mi se svojevremeno nije dopala knjiga...

A Elrik je fenomenalan! Meni je Murkokova The Elric saga nešto najbolje od fantasya što sam citao! Apsolutno se razlikuje od tipicnih tolkinovskih klišea: družina, potraga, obavezno jedan good old wizard and stuff...dosta je mracnije, ima i malo perverzija, morbidnosti...ali ne previše! Nikad viden takav hod po tankoj liniji izmedu dobra i zla. Obavezno to procitaj! Imaš Elrik od Melnibonea, Mornar na moru sudbine, Zla kob belog vuka i Kula koja išcezava, te 4 su prevedene, a takode i Murkokov Vitez Sudbine, u dve knjige (Hawkmoon).

Kod Murkoka se sve vrti oko jednog Eternal Championa, njegovog pratioca i njihovim inkarnacijama u razlicitim povezanim svetovima (multiverse), a u jednom trenutku sve te inkarnacije se susrecu...

Imam skenove mini serijala Elric: Making of a sorcerer (strip!), koji prethodi knjigama, ako hoceš pusti PM, da ti shareujem!

quote:
Originally posted by Le Samourai

He, vidi ovo:
http://www.darkhorse.com/Books/16-158/Dragonero

Negde 400 dindzi, negde 20 baka. :)

Vala Dragonero te pare teško može da vredi...

Edited by - Gil-galad on 03/02/2009 15:14:48
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/02/2009 : 16:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:

Dragonero ti dodje kao Graphic Novel. Jedna knjiga i tachka. Vishe nije ni planirano (za sada)

Na blogu svom je matteoni rekao da je poceco drugu knjigu.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/02/2009 : 16:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Kad smo vec kod Elrica,izašla je prva knjiga i u HR od Zagrebacke Naklade:
http://www.zg-naklada.hr/Product.aspx?ProductID=315

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 04/02/2009 : 04:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Kad smo vec kod Elrica,izašla je prva knjiga i u HR od Zagrebacke Naklade:
http://www.zg-naklada.hr/Product.aspx?ProductID=315

Ta druga pricha, Utvrda bisera, mada je hronoloshki tu gde jeste, napisana je medju poslednjim, mozda je i poslednja, nisam siguran...pa je nema u izdanju biblioteke "Plava ptica". Stoga, ako neko hoce da krene to da chita od pochetka, eto idealne prilike.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/02/2009 : 13:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

quote:

Na blogu svom je matteoni rekao da je poceco drugu knjigu.

mcn

Eto ti sad. :)
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 12:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
ja pre dva dana uzeo, jos nisam zavrsio i sta reci, svidja mi se... em mi se svidja crtez, prica, ma sve mi odgovara, napokon nesto drugacije od bonelija, nesto sto nije izaslo do sad ovde, Leo Pulp i Dragonero, po meni odlican potez, a svidja mi se i varijanta da ne moram nesto da jurim i skupljm 10 godina, bilo bi dobro da nastave nesto ovako da izlazi barem na 3,4 meseca, i naravno da ispostuju format.
nesto umesto Leo Pulp-a, na 3 meseca pa opet nesto umesto Dragonera... i naravno nesto od ovakvih kompletnih stripova!
a i cena je ok, 400din, jer sta moze da se nadje slicno Dragoneru, a da je ispod 1000din, bas nista!

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
...malo u Zemunu, a malo i u Benkovcu...
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 12:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
i da, zasto sam tek sad kupio, pa tek sam dobio karticu.... <20%, O0DLICNO! :)

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 12:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
zaboravio sam da napomenem da je i Dragonero poskupio, sad je 480din (iako pise 400din)

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 13:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
quote:
Originally posted by flying_brick

zaboravio sam da napomenem da je i Dragonero poskupio, sad je 480din (iako pise 400din)

Znaci ustedeo si 16 dinara!

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 01/07/2009 : 14:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Usteda je 120 din. 600-120(20%)=480
On topic= Dragonero je strip sa sjajnom pricom i crtezom za one koji vole epsku fantastiku. Od knjiga takvog zanra preporucujem serijal Pesme leda i vatre.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 17:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
moram da reagujem da ne bude zabune oko cene - ipak je gibica u pravu - 384 din sam platio (pise na racunu) sto daje cenu od 480din bez popusta.....

pozz

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/07/2009 : 02:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Mislim da bi bilo super da VC izda i "Oci i tama" kao i "Sigmu"

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/07/2009 : 19:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Je li ovaj mrav izbacen sa foruma?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/07/2009 : 22:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Je li ovaj mrav izbacen sa foruma?

Ja mislim da je Mrav rezervni nick jednog clana foruma koji koristi kad bude banovan. Ne mora da znaci da je tacno, ali...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000