forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Agencija Alfa br.2
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 30/10/2008 : 14:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Upravo sam ga procitao. Prica mi je ooodliiicna! Puno bolja od Prve AA (u njoj mi je samo dobra ona prica sa Ishimoriem i Jakuzama), Uvek sam za to da price u ovim specijalnim izdanjima treba da se razlikuju od regularaca (a ne ko onaj glupi Zagor maxi, sa onim likom sa maskom!)...Ne znam kakav ce biti nastavak ove price i kasnije Asteroid Argo (mada je u recenziji bas ispljuvan), ali nema veze, mislim da ce se meni svideti!
E sad pitanje za nekog znalca NN sveta: Koji je onaj Alien koji se pojavljuje u ministarstvu odbrane? Oce li se jos pojavljivati i kada?
E jedva cekam AA 5, ali to ce verovatno tek za dve godine :(

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 30/10/2008 : 16:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
AA br. 2 je izvanredan!

skoro 300 stranica vrhunskog SF stripa

ko što vec rekoh 10/10 za ovo remek djelo

a što se tice aliena,vrlo zanimljiv zaplet zar ne?

malko podsjeca na situaciju iz Dine-pješcane planete...

to znaju rijetki upuceniji naravno,ali ako nam je spekulirat ja bi reka da nije alien vec "dijete" Marsa, kao što nam je Zagonetna spilja-Crveni planet nagovijestio
ali bilo bi jednako zanimljivo da su pravi vanzemaljci u pitanju

i da, AA br. 5 je izgleda nastavak ove price (makar je dobio lošije recenzije ne sumnjam da ce nam biti dobar, ne vjerujem puno recenzijama)

uostalom s hrpom recenzija na fumettiju se nikako ne slažem, recenzent je ocito bio loše volje u ovoj fazi nathana što je kod nas sad, jerbo više epizoda, specijalaca i giganata je osrednje ili loše ocijenio, a po meni su više manje odlicni svi osim osrednje 3. Libellus knjige i zadnjeg giganta

a što se tice Agencije Alfe...br. 3 je takoder navodno i više nego odlican,jedva cekam ...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 30/10/2008 : 16:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
btw. Agencija Alfa bi trebala, bar po talijanskoj kronologiji, svakih 6 mjeseci, ilti 2 godišnje

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000