Author |
Topic |
|
danielp
Senior Member
Serbia
1367 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 30/10/2008 : 14:36:56
|
Upravo sam ga procitao. Prica mi je ooodliiicna! Puno bolja od Prve AA (u njoj mi je samo dobra ona prica sa Ishimoriem i Jakuzama), Uvek sam za to da price u ovim specijalnim izdanjima treba da se razlikuju od regularaca (a ne ko onaj glupi Zagor maxi, sa onim likom sa maskom!)...Ne znam kakav ce biti nastavak ove price i kasnije Asteroid Argo (mada je u recenziji bas ispljuvan), ali nema veze, mislim da ce se meni svideti! E sad pitanje za nekog znalca NN sveta: Koji je onaj Alien koji se pojavljuje u ministarstvu odbrane? Oce li se jos pojavljivati i kada? E jedva cekam AA 5, ali to ce verovatno tek za dve godine :(
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 30/10/2008 : 16:52:33
|
AA br. 2 je izvanredan!
skoro 300 stranica vrhunskog SF stripa
ko što vec rekoh 10/10 za ovo remek djelo
a što se tice aliena,vrlo zanimljiv zaplet zar ne?
malko podsjeca na situaciju iz Dine-pješcane planete...
to znaju rijetki upuceniji naravno,ali ako nam je spekulirat ja bi reka da nije alien vec "dijete" Marsa, kao što nam je Zagonetna spilja-Crveni planet nagovijestio ali bilo bi jednako zanimljivo da su pravi vanzemaljci u pitanju
i da, AA br. 5 je izgleda nastavak ove price (makar je dobio lošije recenzije ne sumnjam da ce nam biti dobar, ne vjerujem puno recenzijama)
uostalom s hrpom recenzija na fumettiju se nikako ne slažem, recenzent je ocito bio loše volje u ovoj fazi nathana što je kod nas sad, jerbo više epizoda, specijalaca i giganata je osrednje ili loše ocijenio, a po meni su više manje odlicni svi osim osrednje 3. Libellus knjige i zadnjeg giganta
a što se tice Agencije Alfe...br. 3 je takoder navodno i više nego odlican,jedva cekam ... |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 30/10/2008 : 16:56:07
|
btw. Agencija Alfa bi trebala, bar po talijanskoj kronologiji, svakih 6 mjeseci, ilti 2 godišnje |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
|
Topic |
|
|
|