forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li ste ikada citali nesto drugo sem Bonellija?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 01/01/2009 : 20:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
nesto drugo sem bonellija? nikad. nisam lud! kao da sam svoje vrijeme nasao na cesti pa da ga bacam na glupave bezvezarije. koje pitanje.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/01/2009 : 02:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
pavel,
opet pecaš mlade i naivne?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2009 : 11:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
zar postoji još nešto osim Bonellija? Ako su to mange-to se ne broji.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/01/2009 : 12:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

pavel,
opet pecaš mlade i naivne?

ti se ne brojis!

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 02/01/2009 : 17:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
Od bonellija citam samo dylan dog, imam nešto martina al mi nije to baš nešto.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 02/01/2009 : 18:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Vec sam htio odustati od Bonellija kada sam u knjižnici ugledao prvih 10 epizoda Ken Parkera i prvih 30 epizoda Magicnog Vjetra. Ken udara vec na prvu loptu pa se (tako kažu) još poboljšava. Magicni pocinje kao dobar (prvih 10 epizoda), prelazi u vrlo dobar (epizode 10-20), a epizode 20-30 su stvarno odlicne. Mogu slobodno reci da su mi ova dva stripa apsolutni favoriti što se tice Bonelli produkcije i da su mi malo povratili uzdrmanu vjeru...
A, inace sam u zadnjih par godina uglavnom citao nešto drugo sem Bonellija.

Evo ti pomoc oko knjižnice. Napiši na listic neke stripove koje oceš i odi ih knjižnicaru predloži za narudžbu. Narudžbi nije potrebna novcana potpora. Iako znam da je uzalud ja sam to napravio.

Kugo!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/01/2009 : 14:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Bonelli:uvijek westerni na prvom mjestu-Tex,Zagor,MN,MM,KP,DAM,MV I co.

Manga:probo:nešto najgore od stripa

Amer.:Samo bez Marvela i DC comicsa

BD:sve pomalo

Sotono!

Iskreno me zanima šta si to procita od mange pa da tako tvrdiš.
Ali mislim kompletno.
Manga je strip sa najviše žanrova i nije ni cudo što je najpopularnija u svitu.Imaš sve što si nabrojio i još više i sve puno bolje.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 17:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Zar se mange svstavaju u strip? Grozno!Citaš od pozadi i sa desne prema ljevoj.Ludo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000