forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK - DILEMA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by Sloba
... stripovi opstati na trzistu i to bez problema.

To mi kaži!!!

Moram da priznam, kada sam poceo da citam ove postove o "propasti" Veselog cetvrtka, nije mi bilo sve jedno. Taman sam pomislio : "konacno jedan stabilan izdavac", kad, odjednom, nastadoše problemi, i po recima nekih sa foruma, srušice se taj projekat kao kula od karata!

Slobo, ja te ne poznajem, i moram da priznam da nisam ni cuo za tebe pre nego je krenula ova stvar sa Veselim cetvrtkom, ali vidim da te ljudi sa foruma poštuju, i tretiraju kao "Kralja srpske strip scene", ali ono što može da se vidi iz tvojih postova je da si stvarno cool lik i stvarno tolerantna i realna osoba (i da podsticeš toleranciju u skladu sa pravilima foruma, za razliku od pavela), pa ti i ja, kao i Ferri, želim sve najbolje... P.S. jel ti u 5AM ustaješ ili ležiš da spavaš?

Pozdrav za Vronskog i Goksija. Eto, taj dan se namestilo da sam legao tek u 6, sta ces, obaveze
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Samo da naglasim, u ovim izdanjima Zagora, nije bilo gresaka, koliko god vam to cudno zvucalo, gresaka nema.

Kad si vec otvorio topik, budi jasan do kraja. Mogu da shvatim da hoceš da kažeš da odluka o papiru ili odsustvu ilustracija iz tekstova nisu "greške" nego necije svesne odluke (gazde VC, valjda), ali nije valjda i nestanak slova Ž sa mnogo mesta, svesna i namerna odluka??!

Nije bila nicija direktna odluka da nema tog slova na gomili mesta, ali nesto drugo je uslovilo taj propust.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
sloba, reci tko ti smeta
mi sa stripova.com cemo uletiti u redakciju razbiti ga/silovati ju i sutra si glavni!
mozes prišapnuti i na PM
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
[[/quote]
I hoce li se ponovo stampati prva 2 broja koja bi bila uradjena onako kako treba da izgleda kolekcionarsko izdanje?
Bez razlika u visini,forzec(ili kako se to vec zove) na mestu,dobro nalepljene unutrasnje naslovne.
Jasno mi je da vise nisi u VC,ali te pitam kao stripofila koji je sigurno upuceniji od nas forumasa.
[/quote]

Ja to ne znam, zaista. Po tom pitanju imam samo kao kolekcionar svoje misljenje. Ja licno tako nesto nikada ne bi ni pustio u prodaju, a ako je vec otislo, tu nema nikakve kompenzacije, pa makar sledeci brojevi bili besplatni, jer kolekcionaru znaci dobar strip, kvalitetan, a ako prvi brojevi ne valjaju... OK, mnogi imaju potpise u tim knjigama, pa sta. Po meni bi naispravnije bilo odstampati nove, ispravljene u skoro svakom pogledu i podeliti ih besplatno onima koji su vec kupili, pa od broja tri naplatiti punu cenu, ali uraditi pun kvalitet. Tako ljudima ostanu potpisane knjige, a dobiju i nove koje bi bile super. Dobro, ovo je sada moje subjektivno misljenje, sta bih ja voleo, sa cime se ni ti, ni mozda mnogi drugi nece sloziti. Verovatno ima i drugih nacina kako ovo moze da se ispravi, a da li ce se to desiti i kako, to zaista vise ne znam
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Jednom recju u kiosk izdanja ne sumnjaš ni najmanje ali o ovom kolekcionarskom Zagoru tek ostaje da se vidi kako i šta ce biti.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Dobro salim se nije lepo ni to sto je sve puklo preko Slobovih leda.Moglo je to da resi bez otkaza a ovako je covek izgubio posao zbog nas cepidlaka.

Nisam ja drugar dao otkaz zbog vas, veruj mi, malo je vecih cepidlaka od mene, sto verovatno i nije neka dobra osobina

U svakom slucaju, kao sto rekoh, najbitnije je da mi imamo stripove, ne slazem se sa tim, kakve takve, ali dobro, sve bolje i bolje
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

To je Sloba pristojan, pa kazhe iz lichnih razloga. Da je imao podrshku izdavacha da promeni neke stvari, sigurno bi josh bio tu.

No, razumljiv potez, Slobo. Nek ti je sa srecom, i chekamo tvoju ediciju Darkwood Comics, sa postavom Julija, Nik i Napoleone.

heh, dobar si, pocetak te edicije i pocetak kraja usled finansijskog kraha . Nemam ja para za izdavastvo, ali ako se neko pojavi ko ima, radu cu mu predloziti navedene junake, posebno prva dva, vidis Dade sam uspeo da ubedim za Nika i sada me psuju i proklinju
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

sloba, reci tko ti smeta
mi sa stripova.com cemo uletiti u redakciju razbiti ga/silovati ju i sutra si glavni!
mozes prišapnuti i na PM

ha, ha, dobar si, ma sve je ok, imam svoje privatne obaveze i neke problemcice i narednih par meseci stvarno necu moci da radim bilo sta. Ali ako ova ponuda inace stoji, nevezano za strip scenu, hmmm, pa imao bih par imena
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Je li Slobo, je l su stvarno rasprodata ta 2 Zagora, ili nisu?
Posto na mail ne odgovaras, moram ovde da te pitam.

Veliki poz!!!! :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Slobo znamo se licno i toliko mi teze pada tvoj odlazak iz VC.
Zahvaljujuci Darkwood-u vratio sam se stripu posle xxxx godina. Zaista si jedan od najzasluznijih sto je strip opstao ne samo u Srbiji, vec i sire. Svi govore o Darkwood-u. I u Hrvatskoj i u BiH i u Sloveniji. VC nije svestan kakvog coveka je izgubio....

I hvala ti na informacijama u vezi izdavastva stripa u buducnosti...

Cao majstore, hvala tebi, navrati kad mozes.

Jako mi je zao sto si doziveo onaj skandal na sajmu, znam koliko ti je dolazak Ferrija znacio. Ja na zalost vecinu vremena u subotu, nisam mogao da budem na sajmu, ali sam cuo od tebe i jos od par ljudi da su doziveli teske neprijatnosti.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25317 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/11/2008 : 23:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ja to ne znam, zaista. Po tom pitanju imam samo kao kolekcionar svoje misljenje. Ja licno tako nesto nikada ne bi ni pustio u prodaju, a ako je vec otislo, tu nema nikakve kompenzacije, pa makar sledeci brojevi bili besplatni, jer kolekcionaru znaci dobar strip, kvalitetan, a ako prvi brojevi ne valjaju... OK, mnogi imaju potpise u tim knjigama, pa sta. Po meni bi naispravnije bilo odstampati nove, ispravljene u skoro svakom pogledu i podeliti ih besplatno onima koji su vec kupili, pa od broja tri naplatiti punu cenu, ali uraditi pun kvalitet. Tako ljudima ostanu potpisane knjige, a dobiju i nove koje bi bile super. Dobro, ovo je sada moje subjektivno misljenje, sta bih ja voleo, sa cime se ni ti, ni mozda mnogi drugi nece sloziti. Verovatno ima i drugih nacina kako ovo moze da se ispravi, a da li ce se to desiti i kako, to zaista vise ne znam

Ovako se govori!!!

Kad sam te ja jednom davno pitao da li se meni cini ili u tvojim postovima i komentarima ima velikog nezadovoljstva i gorcine, i da mi se cini da neceš još dugo, a ti se praviš fin..
Citam te ko lektiru
U svakom slucaju, sve najbolje, sledeci put kad sam na turneji da si na radnom mestu, inace cu opet da dosadujem Goranu u radnji(cini mi se, ili je to Colt?)..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/11/2008 : 23:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

sloba, reci tko ti smeta
mozes prišapnuti i na PM

ma vidi ti razbijaca

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Je li Slobo, je l su stvarno rasprodata ta 2 Zagora, ili nisu?
Posto na mail ne odgovaras, moram ovde da te pitam.

Veliki poz!!!! :)

Odgovaram na mail , bio sam par dana na putu. Prvog broja ima vrlo malo, a sa drugim ne znam sta se desava.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

sloba, reci tko ti smeta
mozes prišapnuti i na PM

ma vidi ti razbijaca

ma inker mi je pobjegao iz zone ispadanja, pa sam malo nabrijan
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2008 : 23:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Drago mi je da si ovim pojasnio neke stvari onima koji su napadali mene i istomisljenike
Neki nikako da shvate da kolekcionarima najvise znaci kvalitetno uradjen strip,da tu vise ni cena ne igra ulogu vec samo kvalitet izdanja,a ovde su pojedinci to doziveli kao napad na VC,tebe licno...
Sto mi naravno nije bilo ni na kraj pameti.
Znam,preko nekih ljudi da ti gubis zivce bar od prvog Zagorovog specijalca naovamo.
Bas me interesuje sta ce na ovaj tvoj odgovor da kazu oni dusebriznici koji su tvrdili da je izdanje uradjeno super i da su kritike usmerene na propadanje VC.
A tebi svaka cast na postenju i iskrene zelje da krenes i sam s necim gde ti niko nece podmetati klipove.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2008 : 23:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

vidis Dade sam uspeo da ubedim za Nika i sada me psuju i proklinju

Ubedi ih i za regularnu seriju
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message

[/quote]

U svakom slucaju, sve najbolje, sledeci put kad sam na turneji da si na radnom mestu, inace cu opet da dosadujem Goranu u radnji(cini mi se, ili je to Colt?)..
[/quote]

Samo se ti najavi na vreme i bicu tamo sigurno . U radnji je drugi Goran, drugar koji radi samnom, a Colt(koji se isto zove Goran) je jedan jako opasan lik, bolje je da ga nikada ne sretnes, lak je na obaracu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2008 : 23:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
sloba se raspištoljio! svima odgovara!
trebali smo ga pitati za PIN kreditne kartice...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25317 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/11/2008 : 23:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Samo se ti najavi na vreme i bicu tamo sigurno . U radnji je drugi Goran, drugar koji radi samnom, a Colt(koji se isto zove Goran) je jedan jako opasan lik, bolje je da ga nikada ne sretnes, lak je na obaracu

Najavljujem se sigurno.
A što se Colta tice, pa i ja bih trebao da opravdam nickname, cerali bi se mi vec...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 10/11/2008 : 00:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Ih, bre, Slobo:)

Kazi posteno, pobegao si sa broda koji tone - vidis sta ti covek napisa, slabo to bez Kapetana Mikija moze da opstane. Ti si to nanjusio i pobegao:):):):)

Zezanje na stranu, Sloba je stvarno sjajan tip - ma kako ova recenica bila frekventna na ovom topicu, to je tako. VC je sigurno dosta izgubio, ali hej, vazno da ce biti izdanja i dalje, a Sloba ce raditi ono sto i do sada - da drzi mesto bez koga bismo bili stripovski sakati (ili se dovijali da nabavimo, umesto da prosto prosetamo do Darkwooda).
'Fala za oba, svaka cast:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!

Edited by - Leo Charm on 10/11/2008 00:42:24
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/11/2008 : 01:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

heh, dobar si, pocetak te edicije i pocetak kraja usled finansijskog kraha . Nemam ja para za izdavastvo, ali ako se neko pojavi ko ima, radu cu mu predloziti navedene junake, posebno prva dva, vidis Dade sam uspeo da ubedim za Nika i sada me psuju i proklinju

Pa nisu ih ni puno izdali da mogu da te puno proklinju.

Meni je najvishe zhao shto nisi mogao da sprovedesh svoj plan za onu ne-Boneli stvar o kojoj ne znam da li sada sme da se pricha, i uopshte shto ti nije bilo omoguceno da napravish sa ovim neshto zaista dobro za shta znam da si imao puno ideja.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 10/11/2008 : 01:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Slobo, svaka ti cast za sve do sada uradeno na strip-sceni. Sve najbolje, prijatelju!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/11/2008 : 02:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

sloba se raspištoljio! svima odgovara!
trebali smo ga pitati za PIN kreditne kartice...

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 10/11/2008 : 04:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Konacno lepa vest,za ovo da ce VC opstati,ali iskreno mi je krivo sto si napustio firmu.Kad god sam razmisljao o tome koliko ce VC opstati i koliko ce kvalitetno i u kom pravcu ici sa izdanjima,uvek sam dolazio do zakljucka da je na celu covek koji se maximalno razume u stripove i da ne moze biti lose Rekao si da ce izdanja koja su zapoceta sljakati bez frke...a sta mozemo da ocekujemo od eventualnih noviteta ili nekih iznenadjenja kao sto je bio kolekcionarski zagor,koliko ima maste taj sto se sad pita... U svakom slucaju tebi Slobo puno pozdrava,da si mi ziv i zdrav i vidimo se u Darkwood-u uskoro!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Ser_Gile
Starting Member

Serbia
50 Posts

Member since 26/01/2008

Posted - 10/11/2008 : 09:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ser_Gile a Private Message
Slobo ti si Guru strip izdavastva, mislim da ovakvim potezom ces stimulisati novog strip izdavaca koji ce te angazova ti i eto nama novih junaka i jos boljih stripova.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000