Author |
Topic |
pajawizard
New Member
Serbia
107 Posts
Member since 23/08/2006 |
Posted - 10/11/2008 : 10:32:37
|
Kolekcionarsko izdanje zagora pokazuje kakvo je razmisljanje ljudi u vc, pa me i necudi da ih je Sloba napustio. Kada sam potrdzao kritike na forumu koje su iznesene, pojedinci su poceli glumiti "advokate" izdavaca, toboze kako se oni toliko trude oko nas da ostaju i bez zarade samo da bi nama udovoljili, a mi nezahvalni te za taj novac trazimo kvalitetnija izdanja. Da stvar bude jos gora pojedini izdavaci su trazili pojasnjenje sta znaci "kvalitetno kolekcionarsko izdanje" toboze neznaju da u ovom vremenu kada je objavljeno toliko ponovljenih c/b izdanja logicno se namece da treba da dobijemo kvalitetno kolor izdanje a ne da nam prodaju istu stvar po kozna koji put samo u drugoj ambalazi, a vc ide korak dalje te nam nudi izdanje ne samo daleko od toga vec i tehnicki fals. |
|
|
Guzonjin sin
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 10/11/2008 : 12:40:07
|
Slobo kandiduj se na sledecim predsednickim izborima ... i posle uvedi nekakvu strip diktaturu (da svi moraju da kupuju stripove kao sto kupuju 'lebac svaki dan). |
Mrzim duge postove |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Guzonjin sin
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 10/11/2008 : 16:55:02
|
quote: Zar da svetu duznost cuvara strip tradicije mesa sa smrdljivom politikom??Njah...
Politika nije smrdljiva, meni se bas svidja Politikin zabavnik |
Mrzim duge postove |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 10/11/2008 : 17:08:08
|
Sa' ce ona legenda,Rejs,da kaze:"Da,Politikin zabavnik je bio super.Voleli su ga mnogi.Nesto je sad prevazidjen.Treba to ukinuti." |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 10/11/2008 : 18:57:34
|
Pa naravno da cu da kazem.Prve epizode zagora su radene 60 godina za to vreme i medu njima ima super epizoda kao sto su slomljeno koplje suma zamki igra sekira i gomila slicnih,ima i naivnih epizoda sto je i normalno za to vreme.ali brate ako ti smatras da su price o Zimskoj Zmiji, poglavici Vanati ,neravnoj borbi belom tigru ,demonskoj maski i gomili epizoda glupost i detinjarija onda tebi svaka cast.Samo ti uzivaj u zamkama i otrovima ili misterioznom selu uporedi ovo vreme i ono tada pa vidi koliko je zagor napredovao.Zato se danas prodaje sve i svasta ovde dok se po Italiji gase neki legendarni strip junaci kao sto je Mister no.A za tebe imam jedan predlog,ja cu preuzeti Mister noa posto ti nije bitno kakav strip citas.Bice to ludilo crtez na nivou Cica Glise a prica na nivou sedmogodisnjaka kao sto sam ja,ali se ne sekiram jer znam da ce i to neko kupiti.Vidimo se odoh da pijem mleko. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/11/2008 : 20:29:08
|
Ja sam upravo jeo frutolino za veceru. A mlijeko pijem što cešce se sjetim...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 10/11/2008 : 20:33:04
|
quote: Originally posted by REJS
Pa naravno da cu da kazem.Prve epizode zagora su radene 60 godina za to vreme i medu njima ima super epizoda kao sto su slomljeno koplje suma zamki igra sekira i gomila slicnih,ima i naivnih epizoda sto je i normalno za to vreme.ali brate ako ti smatras da su price o Zimskoj Zmiji, poglavici Vanati ,neravnoj borbi belom tigru ,demonskoj maski i gomili epizoda glupost i detinjarija onda tebi svaka cast.Samo ti uzivaj u zamkama i otrovima ili misterioznom selu uporedi ovo vreme i ono tada pa vidi koliko je zagor napredovao.Zato se danas prodaje sve i svasta ovde dok se po Italiji gase neki legendarni strip junaci kao sto je Mister no.A za tebe imam jedan predlog,ja cu preuzeti Mister noa posto ti nije bitno kakav strip citas.Bice to ludilo crtez na nivou Cica Glise a prica na nivou sedmogodisnjaka kao sto sam ja,ali se ne sekiram jer znam da ce i to neko kupiti.Vidimo se odoh da pijem mleko.
Promijeni avatar. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 10/11/2008 20:33:46 |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Pusti
Starting Member
Serbia
80 Posts
Member since 20/10/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 10/11/2008 : 22:11:59
|
Rejs,ima istine u tome sto kazes,iako ti je,damn,sve zamrseno u postu! Svidja mi se tvoj stil-blesavo,ali jedinstveno! I vrati onaj tvoj profil-avatar,bas mi je bio simpa.A i stari potpis,"Vetar u kosi",ti je genijalan... |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 10/11/2008 : 22:13:22
|
Razumece tko treba da razume za ostale nije ni pisano.
Pretpostavimo da nisi vidio moj prvi post... Ovo je zadnje upozorenje - promijeni avatar. Sljedeci put kad vidim da si online a nisi promijenio avatar, bilo za 5 minuta ili 7 dana, ideš na prisilni odmor.
Poštovanje,
Moderator. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 10/11/2008 : 22:31:39
|
Vrhunac svega Zagor pozira na steni,jos ce da odraduje humanitarne akcije.Samo mu je jos to ostalo.Zasto da budemo glupi i da citamo klasicnog strip junaka sa umerenom dozom fantastike kada Zagor moze da se oproba u svim zivim oblastima.Sta osta od dobrog starog zagora.Putnik oko sveta za njega vise nema granica uskoro putuje i na mesec i to pesaka.Gde je stari dobri Darkwood,zamagljene krcme, nepoznate doline, divlja plemena, rudarski gradici, zamenjeno sa gomilom gluposti.Gde su Zagorove prepoznatljive crte i figura.Izgleda kao cupavo prividenje kome se ogromna sekira spusta do kolena.Sve u svemu nas Zagor je postao poligon za vezbanje drugorazrednih autora i crtaca.Pogledajte koliko se samo ulaze u texa i koliko je on otisao daleko od zagora zahvaljujuci velikom trudu i ulaganjima.Svako ko je voleo Zagora ne moze da ostane ravnodusan.umesto u penziju Zagor ide u lagani zaborav. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 10/11/2008 : 22:35:29
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Razumece tko treba da razume za ostale nije ni pisano.
Pretpostavimo da nisi vidio moj prvi post... Ovo je zadnje upozorenje - promijeni avatar. Sljedeci put kad vidim da si online a nisi promijenio avatar, bilo za 5 minuta ili 7 dana, ideš na prisilni odmor.
Poštovanje,
Moderator.
Nema on izgleda pojma o cemu ti pricas... Banuj ti njega malo pa nek se posle misli, vec mu je dva puta receno |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 10/11/2008 : 22:41:32
|
quote: Originally posted by ---dp---
Nema on izgleda pojma o cemu ti pricas... Banuj ti njega malo pa nek se posle misli, vec mu je dva puta receno
Pa gleda u topik, znaci da vidi šta sam napisao. Ne vjerujem da nezna šta je to moderator, a to može samo znaciti da me ili testira ili zajebava.
No, kako bilo, odmorit ce se neko vrijeme pa cemo vidjeti dali ce mu tada biti jasno. Što je covjek bolji i tolerantniji, to ga se manje cijeni. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 10/11/2008 : 22:48:25
|
@Rejs A nemoj ga citati! Shvatam sta zelis da kazes ali nisi u pravu...sada ima masa talentovanih crtaca i masa dobrih prica, kao sto je i u ono vreme bilo izbljuvaka, ili mislis da je npr.Tajanstveni jahac bolji od Morske strave ili Povratka Kaina??? |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 10/11/2008 : 22:49:27
|
ih...i sada mi nece moci odgovoriti:D |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Topic |
|