forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK - DILEMA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 11/11/2008 : 02:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message
A zar niste mogli Rejsu sami "moderatorskim mocima" da samo izbrisete avatar?!??!?

Ovako ste ukinuli drugo misljenje. Nema demokrat(c)ije
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25317 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/11/2008 : 02:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pa kako bi to bilo da moderatori mogu da odu i ceprkaju po necijem profilu? A on je bio dvaput upozoren, malo li je?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/11/2008 : 03:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by hua

A zar niste mogli Rejsu sami "moderatorskim mocima" da samo izbrisete avatar?!??!?

Ovako ste ukinuli drugo misljenje. Nema demokrat(c)ije

nismo mi svemoguci,osim toga,ici kopati po necijem profilu bez necijeg znanja...dajte,o vi pametni,dajte još koji razlog zašto rejs nije smio biti izbacen...dajte,prosvijetlite nas glupe moderatore...joj šta volim ove bundžije i borce za ljudska prava...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 03:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by karven

@Rejs
A nemoj ga citati!
Shvatam sta zelis da kazes ali nisi u pravu...sada ima masa talentovanih crtaca i masa dobrih prica, kao sto je i u ono vreme bilo izbljuvaka, ili mislis da je npr.Tajanstveni jahac bolji od Morske strave ili Povratka Kaina???

E, bas si nasao pricu za poredjenje. A kako bi bilo da ja uporedim "Vuka Kaplana" sa "Zimskom zmijom"?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 03:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma dva puta mi je receno, a jos je neko i od clanova lepo rekao kako mu je stari avatar bio bolji. On to nije video samo ukoliko ni ne cita druge postove vec samo pise ono sto je njemu na umu
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/11/2008 : 15:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
A ko je onaj na avataru?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 16:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
A ko to zna? A i nije bitno vise.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/11/2008 : 17:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Mislim da je bas Rejs na slici i da je onaj parabelum sto mu je u ruci problem! Pitacemo ga kad se vrati!Odgovorice on u svom maniru:"Ko zna-zna,ko nezna-znace!"
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 17:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Vratice se...a parabelum ce prichati u njegovo ime.

"Rejs 2: Josh vishe bizarnih postova," u bioskopima prolece 2009.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 11/11/2008 : 17:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
pa namerno sam birao losiju epizodu...samo da pokazem da nije svaka epizoda iz onog vremena bolja od svake sada kao sto je Rejs rekao. Nekada kod Zagora ima vise boljih nego losijih epizoda, nekada obrnuto, ali takva generalizacija, da su sve nove epizode glupe za razliku od nekada, me izludjuje i na to sam reagovao

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/11/2008 : 17:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Le samourai,i tvoj avatar mi je nesto sumnjiv,vidim neko gusenje!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 18:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Nasilje u medijima
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 11/11/2008 : 18:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
a ko je bio na rejsovom avataru?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/11/2008 : 19:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Mislim da ste pogrešili što ste banovali REJSA.
Njegov avatar je mnogo pristojniji od Manhunterovog!
Uopšte mi se ne svida tvoje ponašanje Flambi, cak se i Globinjo okuražio sad kada vas je više.A kada pomislim kako ste mi obojica bili strašni likovi!
C,c,c,c,c ....

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 19:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

E, bas si nasao pricu za poredjenje. A kako bi bilo da ja uporedim "Vuka Kaplana" sa "Zimskom zmijom"?

A uporediti ovu zadnju izaslu pricu u VC izdanju (Asteci/Nju Orleans/Meksiko) sa Slomljenim kopljem :)
Zagor evoluirao, i meni je Nestali Istrazivac npr, ili treci Kandraks, a posebno povratak Kaina, bolji od maltene svake Nollitine price. Nije da je to tema ovog topika, ali ipak svako razdoblje Zagora ima fenomenalnih prica koje odgovaraju samoj godini izlazenja, ali ima i takvih koje nisu zasluzile nikad da se objave.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25317 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/11/2008 : 19:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Uopšte mi se ne svida tvoje ponašanje Flambi, cak se i Globinjo okuražio sad kada vas je više.A kada pomislim kako ste mi obojica bili strašni likovi!
C,c,c,c,c ....

Pazi, ja ne znam da li neceš ili ne možeš da shvatiš neke stvari.
Covek je banovan posle DVA upozorenja koja je on ignorisao. A ne može da kaže da ih nije video, pošto je ostavio komentare neposredno posle njih. Ako je njegov avatar pristojniji od mog onda mi je drago..ma ništa....
I u kom smislu smo se to mi promenili kao moderatori??

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/11/2008 : 20:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Imas neke svetloplave zvezdice a ja ljubicaste
Ocu i ja svetloplave ili kombinaciju zuto-crveno. Zasto Globinjo ima sarene zvezdice?
Zasto ja ne mogu da imam boje zvezdica kakve zelim ili odgovaraju mom karakteru?
Zato sto nisam moderator,jel'???
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/11/2008 : 20:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Dva upozorenja za šta ? Zato što je postavio svoju sliku sa puškom, koja je možda i plasticna ? Pa pola forumaša ima nekakve lude, dijabolicne avatare, pa ih nikada niko nije upozorio ! Na ovom forumu ima dosta i maloletnika, kako na njih uticu takve slike?
Što se tice promena na ovom forumu, od kako ste došli vas dvojica kao novi moderatori , situacija je dosta zategnutija, mnogo je više prepiranja a sve manje zdravih dijaloga i razmena informacija.Ne znam, možda vi moderatori to i ne vidite.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/11/2008 : 20:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Anto,svete reci! Dajmo malo poraditi na toleranciji i poboljsanju diskusija.Kol'ko traje Rejsu taj ban?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/11/2008 : 21:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Manhunter, Flamboyant, globinjo - nemojte se bezveze raspravljati. Odluke moderatora su konacne, nema rasprave. 7 dana ban nije smak svijeta da bi sad tu trebalo drviti danima sto i zasto.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 21:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Manhunter, Flamboyant, globinjo - nemojte se bezveze raspravljati. Odluke moderatora su konacne, nema rasprave. 7 dana ban nije smak svijeta da bi sad tu trebalo drviti danima sto i zasto.

Kume, treba spickat nekog?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2008 : 21:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Imas neke svetloplave zvezdice a ja ljubicaste
Ocu i ja svetloplave ili kombinaciju zuto-crveno. Zasto Globinjo ima sarene zvezdice?
Zasto ja ne mogu da imam boje zvezdica kakve zelim ili odgovaraju mom karakteru?
Zato sto nisam moderator,jel'???

evo ja predlažen tebe za moderatora

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2008 : 21:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

C,c,c,c,c ....

Pazi, ja ne znam da li neceš ili ne možeš da shvatiš neke stvari.
Covek je banovan posle DVA upozorenja koja je on ignorisao. A ne može da kaže da ih nije video, pošto je ostavio komentare neposredno posle njih. Ako je njegov avatar pristojniji od mog onda mi je drago..ma ništa....

ok.izbacen zbog ignorancije.al ne vidin zašto je taj njegov avatar toliki problem?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/11/2008 : 22:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
cak se i Globinjo okuražio sad kada vas je više.C,c,c,c,c ....

da,prije nisam smio prdnuti,a sad kao mogu
ako mu je flambi rekao da makne avatar,a on se pravi blesav,ma leti i amen...
ja svako malo upozorim,promijeni avatar,samjni potpis u dva reda,i svi to poštuju...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 22:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
ZAto sto je nasilne prirode
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000