forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor,DD,MM,Tex izlaze na makedonskom jeziku
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/12/2008 : 00:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
svidjaju mi se naslovnice super su.da li bi neko mogao da kaze dal ce to moci da se nabavi u striparnicama tj dal ce te slati stripove striparnicama i koliko je tih 80denara BUDJONA tj dinara,tj ako moze koliko je denara 1 dinar.
havala i samo ozezeite
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/12/2008 : 00:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by choco
razumijem da dosta raje iz hrvatske nece uzimati vase stripove, ako budu na cirilici.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/12/2008 : 01:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
E, profo, profo... pogledaj kako se radi dizajn. Nadam se da im na prodaju nece uticati vidljivost stripa na kioscima (mislim na taj veliki logo koji je za stripove u Srbiji zaista vazan) i da ce ovo sto duze potrajati. Meni ovo izvrsno izgleda, naravno, mislim na dizajn, a i da nije dizajna, jedva cekam to da imam. Hoce li striparnice ovo nabavljati (i to ne od rimitende, vec odmah cim izadje). Jedva cekam broj iza "Indijanske magije"
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/12/2008 : 01:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Vec sam se ranije izjasnio da cu Zagora uzimati ako budem u prilici da dodem do njega. Ali uzimacu samo nove brojeve, jer ove stare vec imam u Ludensovom izdanju.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 16/12/2008 : 03:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

svidjaju mi se naslovnice super su.da li bi neko mogao da kaze dal ce to moci da se nabavi u striparnicama tj dal ce te slati stripove striparnicama i koliko je tih 80denara BUDJONA tj dinara,tj ako moze koliko je denara 1 dinar.
havala i samo ozezeite

Pa neznam koliki je odnos denar - dinar, ali recicu ti ovo:
80 denara je 1,3 eura ili
1 euro je 61,5 denara
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/12/2008 : 03:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma nije vazno da li ce to kostati 100 ili 200 dinara, vazno je da neko organizuje da to stize ovamo odakle cemo mi to nabavljati
Go to Top of Page

choco
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
73 Posts

Member since 13/11/2008

Posted - 16/12/2008 : 08:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send choco a Private Message
globinjo povodom tog upitnika i cirilice mislio sam na ljude mladjih godina, ne na nas starije koji smo u osnovnu skolu isli jos za vrijeme yuge :)
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 16/12/2008 : 08:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
ako znaš latinicu, cirilica se uci za nepuna dva sata. u ovom slucaju, ako znaš makedonski, cirilica nije neki problem.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4648 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 17/12/2008 : 02:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
gde si bre genezis? nema te odavno .

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 17/12/2008 : 03:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

svaka cast makedonci.nije mi smo jasno zasto ovolika frka ,nek izdaje ko sta hoce , a na nama citateljima je da izaberemo sta valja.ko ne bude kvalitetan , onda ce i propasti.ja se nadam da ce vasa izdanja dolaziti u BiH, jedino u tom slucaju bi ih i kupovao.
razumijem da dosta raje iz hrvatske nece uzimati vase stripove, ako budu na cirilici.
uglavnom svaka vam cast , i puno srece :)

Cirilica nema veza sa tim, makedonski jezik je u odredjenoj meri slican srpskom ili hrvatskom ali ne dovoljno da bi ga ljudi u Hrvatskoj mogli citati sa razumevanjem. Sa druge strane, ljudi u Srbiji (poput dpa i Aragona) ce uzimati te brojeve, nece skapirati pola radnje i posle kad/ako to ikad bude izaslo u VC, moci ce da kazu "taj broj vec imam u makedonskom izdanju, nema potrebe da dupliram." I onda se ljudi pitaju zasto su strip izdavaci Bonellija u Srbiji osudjeni na propast...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/12/2008 : 04:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

svaka cast makedonci.nije mi smo jasno zasto ovolika frka ,nek izdaje ko sta hoce , a na nama citateljima je da izaberemo sta valja.ko ne bude kvalitetan , onda ce i propasti.ja se nadam da ce vasa izdanja dolaziti u BiH, jedino u tom slucaju bi ih i kupovao.
uglavnom svaka vam cast , i puno srece :)

Cirilica nema veza sa tim, makedonski jezik je u odredjenoj meri slican srpskom ili hrvatskom ali ne dovoljno da bi ga ljudi u Hrvatskoj mogli citati sa razumevanjem. Sa druge strane, ljudi u Srbiji (poput dpa i Aragona) ce uzimati te brojeve, nece skapirati pola radnje i posle kad/ako to ikad bude izaslo u VC, moci ce da kazu "taj broj vec imam u makedonskom izdanju, nema potrebe da dupliram." I onda se ljudi pitaju zasto su strip izdavaci Bonellija u Srbiji osudjeni na propast...

hehehe... ako "Hiljadu zamki" za sada imam u 7 verzija ukljucujuci i italijanske, ne vidim neki problem u ovom makedonskom... sto se mene tice, nece propasti sigurno
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 17/12/2008 : 11:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

gde si bre genezis? nema te odavno .

od juna... ostavio sam prilicno buran period iza sebe i sad se opet mogu baciti na stripove ;)

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4648 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/12/2008 : 02:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
e pa, dobrodosao, ponovo ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 18/12/2008 : 07:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 18/12/2008 : 18:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Verovatno cu pokušati da dodem i do ovih stripova,pogotovo novih jer me nešto uvek vuce da što pre dodem do novih epizoda
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 18/12/2008 : 18:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Vlaki, da li ti znas kakva ce situacija biti sa distribucijom tih stripova u Srbiju ?
Nasao sam neke stripove koji mi fale, bas u Makedoniji. Postoji problem prilikom slanja novca jer su veliki troskovi na obe strane.
Zanima me da li neko na forumu zna najjednostavniji (a i najjeftiniji) nacin kupovine stripova Srbija - Makedonija ?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 19/12/2008 : 04:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Vlaki, da li ti znas kakva ce situacija biti sa distribucijom tih stripova u Srbiju ?
Nasao sam neke stripove koji mi fale, bas u Makedoniji. Postoji problem prilikom slanja novca jer su veliki troskovi na obe strane.
Zanima me da li neko na forumu zna najjednostavniji (a i najjeftiniji) nacin kupovine stripova Srbija - Makedonija ?

Na forumot na varmcomics.com, kade što ima clenovi i od drugite EX YU državi, možeš da najdeš informacii, sigurno nekoj znae kako odat tie raboti, pošto nekoi luge postojano naracuvaat... / Na forumu varmcomics.com, gde ima clanova iz svih republika bivše YU, možeš naci informacije, neko sigurno zna kako se te stvari krecu, pošto neki ljudi stalno narucuju...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/12/2008 : 12:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Hoce li zalutati ista do Darkwooda, zna li se? Ako se ista skonta od Makedonskog (cirilica mi je maternji, to nije problem), kupovacu.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 29/12/2008 : 17:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Naslovnice stvarno lepo izgledaju, ali dzaba kad ne razumem makedonski. Procitao sam nekoliko postova na ovoj temi na makedonskom, i razumeo sam 1/6 reci.

Ali, zelim svu srecu makedoncima sa izdanjem.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/12/2008 : 17:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Uzecu ali verovatno kad se nakupi bar desetak brojeva...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 05/01/2009 : 22:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Januar, kada krece prvi broj
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 06/01/2009 : 12:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
pa valjda u drugu polovinu januara...trebaju izaci 4 stripa(2 Alan Forda i 2 Zagora)...sutra je pravoslavni Bozic,pa onda 13-og pravoslavna NOva Godina,pa 19/20 Sveti Jovan...
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 06/01/2009 : 15:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Kako je bilo najavljeno , nece izaci u ovu sedmicu vec najranije naredne.
Imamo mnogo praznika, kako je rekao solid snake.
Dakle bila je nova godina, pa danas i sutra su drzavni praznici, tako da se ne moze poceti pre cetvrtak sa pripremom i stampanje.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/01/2009 : 17:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Jos malo pa . . .

Evo i jedne strane iz "Klasika"

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/01/2009 : 17:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ljepo napravljeno, bravo!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000