forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mile Kitic i ostali!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/12/2008 : 09:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kitaric

http://www.youtube.com/watch?v=lT8YpbfzQuE&feature=related

Mile Promenio stil-sada izgleda ko Jasmin Stavros(dobro ga pogledajte!)
Nego koliko je uopšte ovom covjeku,jer sada izgleda više neki frajer nego je izgledao pre deset ili više godina.Stilisti rade cuda.Ipak je sada više zvijezda i treba da se tako ponaša.Nego dobro bi bilo vidjeti kako bi recimo reagovali negdje u Londonu ili Engleskoj da se u nekom lokalu,diskoteci pusti glasba Mileta Kitica,negdje sam cuo da se u austriji puno sluša Srbsku narodnu i to ne od "gasterbajtera" nego onih pravih Austrijanaca.Pa ako je moglo tamo,...ili recimo negdje u Aziji pa da dode Mile sa tim srbskim vrucim hostesama,...ja sam siguran da je uspjeh zagarantirovan,...treba ja da mu budem manager! Mile Kitic "Ukiticemo" ga zlatom hehe
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 02/12/2008 : 09:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Nego koliko je uopšte ovom covjeku,jer sada izgleda više neki frajer nego je izgledao pre deset ili više godina.Stilisti rade cuda.Ipak je sada više zvijezda i treba da se tako ponaša.Nego dobro bi bilo vidjeti kako bi recimo reagovali negdje u Londonu ili Engleskoj da se u nekom lokalu,diskoteci pusti glasba Mileta Kitica,negdje sam cuo da se u austriji puno sluša Srbsku narodnu i to ne od "gasterbajtera" nego onih pravih Austrijanaca.Pa ako je moglo tamo,...ili recimo negdje u Aziji pa da dode Mile sa tim srbskim vrucim hostesama,...ja sam siguran da je uspjeh zagarantirovan,...treba ja da mu budem manager! Mile Kitic "Ukiticemo" ga zlatom hehe

Da, a Austrijanci su inace planetarno poznati kao vrhunski trend-seteri, pogotovo što se tice mode i glazbe
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/12/2008 : 08:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Da, a Austrijanci su inace planetarno poznati kao vrhunski trend-seteri, pogotovo što se tice mode i glazbe

A Falco???

A prica da Austrijanci slušaju turbo folk je šupljak. Taj šund od muzike slušaju samo Balkanci i austrijski državljani balkanskog porijekla.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 09:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Pa cuj,prošli put bilo na tv u Sloveniji kad su išli kamerom po nekim Austrijskim gradovima i pitali ljude i tako i puno austrijanaca(vidi im se bo tim belim facama da su "cisti" hans,helga,hanes,gertrude,gerta,franz,joseph,...! ljudi i stvarno su bili oduševljeni tom glazbom,ali sad jel njihov deda sa Balkana-tko bi to znao.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/12/2008 : 09:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

A Falco???

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 09:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Pa cuj,prošli put bilo na tv u Sloveniji kad su išli kamerom po nekim Austrijskim gradovima i pitali ljude i tako i puno austrijanaca(vidi im se bo tim belim facama da su "cisti" hans,helga,hanes,gertrude,gerta,franz,joseph,...! ljudi i stvarno su bili oduševljeni tom glazbom,ali sad jel njihov deda sa Balkana-tko bi to znao.

njihove babe i dede sigurno nisu slusali ove turcizme koji se danas slusaju

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - manhunter on 03/12/2008 10:23:39
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/12/2008 : 10:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Upps, hteo sam da uradim replay, a stisao sam edit, sorry LordVader!!!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 03/12/2008 : 13:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica.
U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri s bauštele balkanske provenijencije i njima slicni.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 13:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica.
U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri s bauštele balkanske provenijencije i njima slicni.

Ma nemoj?
A tko onda sluša rap?Nije li i tamo cica i guzica?A tko sluša rock?Jel su to glasbeno obrazovani ljudi?A tko od vas sluša Mozarta,Bethovna,...?Ako je Mozart ono najviše što jedna glasba može ponuditi,zašto su onda cd-ji sa ovakvom glasbom skoro za džabe a nitko ih ne kupuje?Onda ljudi nemaju osnovnog glasbenog obrazovanja.I zašto se onda ta glasba pušta na radiu(rap,cajke,rock,...)Ja recimo poslušam sve stilove.Znam za sebe što mi je super i što mi smeta.A skoro ništa mi ne smeta jer volim glasbu,odnosno neku svirku kad se vozim i tako.Šta me briga jel to u nekom spotu ima guzice i cica ili nema.Uopšte to ne gledam spotove,nije mi 15 godina da to gledam.Poslušam glasbu jer mi se dopada.I ne razumijem zašto se isto tako ne bi dopalo recimo nekom Austrijancu,švedaninu,...po cemu su oni to bolji od nas?Jer su više glsbeno obrazovani,ma daaaaaaj.Ko da je sada Abba bila ne znam kako glasbeno savršena,....waterloo,nananana,Waterloo!!!! Kod mile Kitica uopšte nije fora u harmoniki,i šta ja znam,nego u nekom ritmu,u nekoj energiji,ima tamo i violine i tehno i gusle i to.Pa to prija.I šta sad mislite da Austrijanci i Švedani ne vole jesti kebab,burek,cevape,...jer to jedu kulinaricno neobrazovani ljudi?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/12/2008 : 13:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Potpisujem, i turbo folk je sramota nazvati muzikom.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Potpisujte koliko hocete ali brojke govore za sebe.Da to nije tacno onda ne bi se koncerti,nekih ovih izvodaca,Ceca,Mile,...rasprodavali,ne bi se ta glasba cula iz kafica,automobila,radia,...pa to narod sluša.I vi sigurno znate 10 ljudi iz vaše okoline,rodbine,...da to slušaju.U Sloveniji ima jedna grupa zvana Atomik Harmonik koja svira ovakvu glasbu i pozvali su ih u Njemacku,više puta,...tako da nemojte mi govoriti da se to vani ne sluša.I zašto bi netko bio loš ako to sluša i neobrazovan,...ko da vi koji to ne slušate ste bolje obrazovani.Koliko od vas zna igrati neki inštrument?Jel zna neko?Pa treba da si majstor i da znaš svirate gusle npr.Jel vi znate? Jel mislite da je to tako lako?
Pazi sad ironije,kod nas bosanci slušaju Avsenika,Slaka,...Od moga druga otac je bosanski srb i sluša recimo ove narodnjake,ne turbo folk nego one stare sa harmonikom i basom i te stvari,...i sluša zbog toga jer kaže da ga to opušta.I tamo pjevaju recimo "cebelice,cebelice,moje so prijateljice" što bi znacilo kao"pcelice,pcelice,moje su drugarice",...covjek to sluša jer mu se svidja iako nema veze sa njegovim poreklom.Pa ako može neki bosanac kod nas slušati slovenacki muziku može recimo neki Švedanin slušati srbsku,zašto ne?
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/12/2008 : 14:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

Ma nemoj?
A tko onda sluša rap?Nije li i tamo cica i guzica?A tko sluša rock?Jel su to glasbeno obrazovani ljudi?A tko od vas sluša Mozarta,Bethovna,...?Ako je Mozart ono najviše što jedna glasba može ponuditi,zašto su onda cd-ji sa ovakvom glasbom skoro za džabe a nitko ih ne kupuje?Onda ljudi nemaju osnovnog glasbenog obrazovanja.I zašto se onda ta glasba pušta na radiu(rap,cajke,rock,...)Ja recimo poslušam sve stilove.Znam za sebe što mi je super i što mi smeta.A skoro ništa mi ne smeta jer volim glasbu,odnosno neku svirku kad se vozim i tako.Šta me briga jel to u nekom spotu ima guzice i cica ili nema.Uopšte to ne gledam spotove,nije mi 15 godina da to gledam.Poslušam glasbu jer mi se dopada.I ne razumijem zašto se isto tako ne bi dopalo recimo nekom Austrijancu,švedaninu,...po cemu su oni to bolji od nas?Jer su više glsbeno obrazovani,ma daaaaaaj.Ko da je sada Abba bila ne znam kako glasbeno savršena,....waterloo,nananana,Waterloo!!!! Kod mile Kitica uopšte nije fora u harmoniki,i šta ja znam,nego u nekom ritmu,u nekoj energiji,ima tamo i violine i tehno i gusle i to.Pa to prija.I šta sad mislite da Austrijanci i Švedani ne vole jesti kebab,burek,cevape,...jer to jedu kulinaricno neobrazovani ljudi?

Ma prija u piz*u lepe matere.. Ko zagoreni bažulj
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/12/2008 : 14:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Potpisujte koliko hocete ali brojke govore za sebe.Da to nije tacno onda ne bi se koncerti,nekih ovih izvodaca,Ceca,Mile,...rasprodavali,ne bi se ta glasba cula iz kafica,automobila,radia,...pa to narod sluša.I vi sigurno znate 10 ljudi iz vaše okoline,rodbine,...da to slušaju.U Sloveniji ima jedna grupa zvana Atomik Harmonik koja svira ovakvu glasbu i pozvali su ih u Njemacku,više puta,...tako da nemojte mi govoriti da se to vani ne sluša.I zašto bi netko bio loš ako to sluša i neobrazovan,...ko da vi koji to ne slušate ste bolje obrazovani.Koliko od vas zna igrati neki inštrument?Jel zna neko?Pa treba da si majstor i da znaš svirate gusle npr.Jel vi znate? Jel mislite da je to tako lako?
Pazi sad ironije,kod nas bosanci slušaju Avsenika,Slaka,...Od moga druga otac je bosanski srb i sluša recimo ove narodnjake,ne turbo folk nego one stare sa harmonikom i basom i te stvari,...i sluša zbog toga jer kaže da ga to opušta.I tamo pjevaju recimo "cebelice,cebelice,moje so prijateljice" što bi znacilo kao"pcelice,pcelice,moje su drugarice",...covjek to sluša jer mu se svidja iako nema veze sa njegovim poreklom.Pa ako može neki bosanac kod nas slušati slovenacki muziku može recimo neki Švedanin slušati srbsku,zašto ne?

Ja sviram melodiku i triangl

Mislim da ovdje nitko ne pljuje po narodnoj muzici, nego po smecu od turbo-folka.. Nemoj sevdalinke i stare narodne pjesme trpat u isti koš sa tim smecem..
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 14:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Sviraš ti,...-znaš vec cemu!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 15:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Sviraš ti,...-znaš vec cemu!

A-a.... Nisi merodavan ni pozvan da bilo kome kazes tako nesto!
Da zaista slusas od svega kao sto tvrdis ne bi pisao ovakve gluposti koje si izrekao.

Nije poenta u tome ko je skolovan ili nije, poenta je u tome ko zna da peva/svira!

I ako se u svojim argumentima oslanjas na brojke, onda si stvarno ubedljiv nema sta.

Evo, u duhu tvojih argumenata, izvescu jos jedan:

Mc Donalds proda dnevno sirom sveta ne znam koliko miliona hamburgera, pomfrita, koka koli i ostalog smeca.
Zakljucak, Mc Donalds proizvodi jednu od najkvalitetnijih prehrambenih proizvoda u ovoj Vaseljeni. Zasto Pa pogledajte brojke!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 15:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Ali ne mora biti ni loš,da je tako zašto,bi onda uspjeli prodati dnevno širom sveta milione "smeca".Ko te ljude tera da jedu ovo "smece"?
Vjerovatno im se svida!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 15:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Ali ne mora biti ni loš,da je tako zašto,bi onda uspjeli prodati dnevno širom sveta milione "smeca".Ko te ljude tera da jedu ovo "smece"?
Vjerovatno im se svida!

Zasto

Zato sto su neprosvecena gomila, e zato!!!!!! (sad si me naterao da lajem tu pred ljudima....)

Koja jos budala ce danas da izvede svoju decicu za vikend i da ih vodi po ruckovima u McDonalds!!!!!! Ajde jednom, dvaput, da im se zadovolji dupe, to razumem, ali konstantno, e to ne razumem!!!!!!!

To sto se njima svidja ne znaci da je to dobro, nego je to ukusno njihovoj deci od kuvane sargarepe i spanaca, matorci ne moraju da spremaju navedeno, ne moraju da raspremaju za njima, niti da peru sudove, bla, bla, bla....

BTW, mislio sam da bi ti bilo poznato da je danas mahom ona hrana koja je skupa i najboljeg kvaliteta. Svi znamo koliko je Mc Donalds pristupacan danasnjim gramzivim novcanicima....

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 15:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
I uostalom, zar nisi nikad cuo za marketing. Kad god upalis neki vazan medjunarodni svetski dodadja (nazalost, najcesce je sport u pitanju) da je uvek Mc Donalds jedan od glavnih sponzora.

Tako ti je u Srbiji sa turbo folkom. Nije Grand sou nigde sponzor, ali 70% kanala koje okrenes pustaju turbo folk, i to je stvarno tuzna cinjenica.
A i evo....ja ovde imam satelit sa svim domacim programima, i gomilom programa koji se pustaju samo za dijasporu. E, medju njima ima jedno 5 kanala koji 24h na dan pustaju samo turbo folk, pa ti vidi. Verovatno za jadne nostalgicare koji su napustili svoje domove, pa ceznu za cistim zvucima zavicaja svoga....

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 16:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
To je zbog toga jer to ljudi vole.Kako ne razumiješ?Pa tih nostalgicara kako ih ti zoveš ima ocito toliko da treba cak 5 kanala da im se odovolji.Šta ti onda nije jasno?Jer netko tera te ljude da to slušaju,ali oni ipak to slušaju.Zašto nema 5 kanala Mozzarta?Ili nekog drugog?
Što se tice McDonaldsa,pa meni je skupo!!!!Ne znam ko si ti i cime se baviš da možeš jesti u McDonaldsu svaki dan ili odvesti decicu u McDonalds i te stvari koje si nabrojao.Meni je vrlo skupo u McDonaldsu.Preskupo.Išao bi više puta da mogu ali mi je preskupo.Jer možda jedan hamburher jeste 1 euro ali tako mali koliki je ja trebam puno njih,pa onda chiken mc Nugets,pomfrit,coca cola,jabucna pita,ljeti sladoled,...pa to me košta više nego da pojedem pizzu,burek,kebab,...pa se više najedem.Tako da ne znam šta pricaš o nekom jeftinom jelu.To svi neštu pljuju po Mc Donaldsu.Pa meni je svejedno za Mc Donalds ali volim da jedem pomfri,meso,...i takve stvari imaju u Mc Donaldsu i ja sam sretan.A ko te tera da jedeš sve to(junk food),pa uzmi salatu,imaju i to.Ali sve u svemu skupo!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 17:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

To je zbog toga jer to ljudi vole.Kako ne razumiješ?Pa tih nostalgicara kako ih ti zoveš ima ocito toliko da treba cak 5 kanala da im se odovolji.Šta ti onda nije jasno?Jer netko tera te ljude da to slušaju,ali oni ipak to slušaju.Zašto nema 5 kanala Mozzarta?Ili nekog drugog?
Što se tice McDonaldsa,pa meni je skupo!!!!Ne znam ko si ti i cime se baviš da možeš jesti u McDonaldsu svaki dan ili odvesti decicu u McDonalds i te stvari koje si nabrojao.Meni je vrlo skupo u McDonaldsu.Preskupo.Išao bi više puta da mogu ali mi je preskupo.Jer možda jedan hamburher jeste 1 euro ali tako mali koliki je ja trebam puno njih,pa onda chiken mc Nugets,pomfrit,coca cola,jabucna pita,ljeti sladoled,...pa to me košta više nego da pojedem pizzu,burek,kebab,...pa se više najedem.Tako da ne znam šta pricaš o nekom jeftinom jelu.To svi neštu pljuju po Mc Donaldsu.Pa meni je svejedno za Mc Donalds ali volim da jedem pomfri,meso,...i takve stvari imaju u Mc Donaldsu i ja sam sretan.A ko te tera da jedeš sve to(junk food),pa uzmi salatu,imaju i to.Ali sve u svemu skupo!!!!!!!!!!

E, al dzaba....mozemo se ovako dobacivati jos 5 dana.... delimicno si u pravu, sto se tice toga sto volis da nazivas muzikom.
A sto se tice ostaloga....ako pogledas samo moj nick (bar deo sa ciframa), videces da ne radim, niti zaradjujem, niti imam decicu

Svejedno smatram da je za neke matorce jeftinije da odvedu decu u Mek, krknu im po jedan hamburger i pomfrit i kraj, nego da im spreme kvalitetno jelo koje ce da sadrzi i povrce, pa i meso, hleb, salatu....pa i desert.
Naravno, sindrom tzv 'modernog' drustva je iznedrio da ljude interesuje samo trka za parama, i da 'nemaju' vremena da se bave necim trivijalnim kao sto je kuhinja. Tako da i taj faktor mozes da ubrojis pod skupo ili jeftino.

I isto tako, u Meku necu ni salatu da uzmem! Moj jedini razlog za periodicni ulaz u neko od njihovih postrojenja je ako mi se bas pripiša negde usred grada!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/12/2008 : 17:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

1.To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica.

2.U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri s bauštele balkanske provenijencije i njima slicni.

1. otprilike 90% stanovnistva

2. ...doktori,profesori,menadzeri i drugi.

To je realnost...nazalost
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2008 : 18:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Meni je turbo folk, cajke, narodnjaci ili kako se to vec zove obicno smece od glazbe. Balkanski primitivizam.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 19:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Primitivizam? Po Cemu? Zašto? Šta je to toliko loše da je kod drugih zvrsti toliko bolje?
Jel ne voliš gledati lijepe žene u spotovima?Jel ti smeta ako žena ima cice i guzicu,fino upakovano i da to pokaže? A ako se neka takva šeta po gradu onda je ok ali ako pjeva turbo folk onda nije ok?
Jel ti smeta ritam?
Ja bi razumeo da ti se jednostavno ne svida muzika,ok,ne svida ti se.N etreba ti se svidati,neki ne vole rock,neki ne vole pop,neki rap,...razliciti ukusi i to poštujem,pogotovo ja jer ja slušam skoro sve.Nisam ogranicen nekim zvrstom.Ali rekao si balkanski primitivizam?
PA jel ti znaš šta pricaš.JA sam iz Slovenije i nisam baš ono na Balkanu (iako nemam ništa protiv toga i da se mene pita i Slovenija je Balkan,možda ne takvi kao južno od nas ali dobro nema veze)hocu reci da ja poštujem tu neku balkansku kulturu,a ne znam zašto je se vi sramite?Pa zar nisu ove cajke došle od nekih narodnih,i tamo svira harmonika i to.To vam ne smeta,ali ovo je primitivizam?Jer se netko služi guslama?PA to je dio balkana,to je dio vaše kulture,ako za svoju kulturu kažeš da je primitivna onda si i ti primitivac.Pa svijet je lijep baš zbog toga što je toliko razlicit.PA nismo mi Skandinavija i da hocemo da jesmo a nismo.Ne možemo ni biti jer su tamo drukciji ljudi,drukcija kultura,drukciji obicaji,...i vjerovatno su skandinavci ponosni na sebe,zašto ne bismo mi bili ponosni na balkan,na naše obicaje,na našu glazbu,kulturu,jela,...i to vam kaže netko tko uopšte ne živi medu vama.Ali kad vas ja ne smatran za primitivce ne znam zašto vi sebe smatrate za primitivce.Pa to je vaša glasba?Nije moja,nije švedska,...inace meni je svejedno,ko ne voli neka ne posluša,ali da vredate neku svoju glasbu koju ste sami izmislili i koja se svida ljudima van balkana,to je za mene uspjeh a vi to možete nazvati primitivizmom
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2008 : 19:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Jel ne voliš gledati lijepe žene u spotovima?Jel ti smeta ako žena ima cice i guzicu,fino upakovano i da to pokaže?

Naravno da mi ne smetaju, to je mozda jedino sto vrijedi u tim spotovima. Ali o cemu se ovdje raspravlja, o glazbi ili...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2008 : 19:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Ja bi razumeo da ti se jednostavno ne svida muzika,ok,ne svida ti se.N etreba ti se svidati,neki ne vole rock,neki ne vole pop,neki rap,...razliciti ukusi i to poštujem,pogotovo ja jer ja slušam skoro sve.

Ja sam mislio samo i jedino na tu glazbu.
quote:
Pa zar nisu ove cajke došle od nekih narodnih,i tamo svira harmonika i to.To vam ne smeta,ali ovo je primitivizam?Jer se netko služi guslama?PA to je dio balkana,to je dio vaše kulture,ako za svoju kulturu kažeš da je primitivna onda si i ti primitivac.

Nemam nista protiv izvorne narodne (etno) glazbe nekog podneblja, nemojmo to mijesati s kicem zvanim cajke.
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000