forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mile Kitic i ostali!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/12/2008 : 20:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by 1Euro

Ja bi razumeo da ti se jednostavno ne svida muzika,ok,ne svida ti se.N etreba ti se svidati,neki ne vole rock,neki ne vole pop,neki rap,...razliciti ukusi i to poštujem,pogotovo ja jer ja slušam skoro sve.

Ja sam mislio samo i jedino na tu glazbu.
quote:
Pa zar nisu ove cajke došle od nekih narodnih,i tamo svira harmonika i to.To vam ne smeta,ali ovo je primitivizam?Jer se netko služi guslama?PA to je dio balkana,to je dio vaše kulture,ako za svoju kulturu kažeš da je primitivna onda si i ti primitivac.

Nemam nista protiv izvorne narodne (etno) glazbe nekog podneblja, nemojmo to mijesati s kicem zvanim cajke.

Uzalud ti trud.. 50 cent feat. 1 euro ti to ne može baš najbolje shvatiti
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47340 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/12/2008 : 20:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Jel ne voliš gledati lijepe žene u spotovima?Jel ti smeta ako žena ima cice i guzicu,fino upakovano i da to pokaže?

Naravno da mi ne smetaju, to je mozda jedino sto vrijedi u tim spotovima. Ali o cemu se ovdje raspravlja, o glazbi ili...

ne možda nego jedino.cajke su škart muzika jer su škart a to koliko ih ljudi sluša me uopce ne zanima.stvar ukusa? ok.al meni je to i dalje škart pa da ih sluša 99% ljudi.a slušan razne žanrove muzike,neman nikakvih ograda al brale cajke su kic samo takav.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/12/2008 : 20:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Betty Page

To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica.
U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri s bauštele balkanske provenijencije i njima slicni.

Potpisujem, i turbo folk je sramota nazvati muzikom.

Ovako nešto nebulozno odavno nisam procitao.

Inace, u moju "odbranu", nikad nisam slušao narodnjake bilo koje vrste.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 21:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
@ 1euro

Znaci, ti apelujes na nas da budemo ponosni na turbo folk zato sto i TO i mi poticemo sa istih prostora

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/12/2008 : 21:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
ne dao bog,pre bi dao da mi zagor postane neprijatelj a ciko kurva nego da slusam to sra*e

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 21:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Da trebali biste biti ponosni na tako nešto.Ako su ljudi ponosni na Eurosong,mogli biste biti i vi ponosni.I nemojte mi sada pricati kakva je razlika izmedu Eurosonga i turbofolka,jer i na eurosongu imate svega i svacega.Tako i kod turbofolka imate svega i svacega.Ja uopšte ne poznajem drugih izvodaca nego Ceca,Mile Kitic,Seka Aleksic ili ko je ona koja pjeva "glavobolja od vina a nigde aspirina,...."pa ko zna gde su uopšte granice jel on auopšte turbofolk ili pop,...ma nema veze uopšte.To je kafanska muzika koja se sluša svugdje.Slušamo je mi u Sloveniji,slušaju u Austriji,na švedskoj,...ma sluša se ova muzika htijeli vi ili ne,a ja bih hteo da se još više sluša.Netko je spomenuo da se vrti na 5 kanala,pa netko kaže da nisu važne brojke i tako.Pa ne teram ja vas da slušate to,ja uopšte i ne poznam vecinu drugih grupa,ali one koje poznam svidaju mi se.A pošto mi je najbolja glasba odnosno neki komadi od Mileta Kitica onda znaci da mi je glasba dobra a nije mi važno jel ima cica i guzica i tako.Ja slušam glasbu jer mi je super.Kad sam bio u Vietnamu imao sam sa sobom neki mali mp3 na kojemu sam imao glasbu i baš mi je bilo super slušati recimo Mileta Kitica usred najprije Kine gdje sam cekao 10 sati na avion i onda u Vietnamu i tako.Nekako sam se vratio na naše prostore,kuci,...a uopšte nisam srbin i ova glasba nije moja ali me uspjela vratiti doma,me udobrovoljiti,iako sam bio 10000 km od kuce osecao sam se super,kao ono nisam sam,...i tako.Ako ta glasba može tako nešto uciniti nekome,pa ja mislim da je to super i trebate biti ponosni na tako nešto.Ali ne,vi umjesto na galsbu ste ponosni na nogo,metne huligane koji prav enerede gdje god dodu i to je pravi primitivizam a ne turbofolk
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47340 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/12/2008 : 22:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
evo ti jedan grafit iz Splita- RAJU JE LIPO ALI U PAKLU JE TORCIDA BRDA

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6158 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/12/2008 : 22:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Evo ti dva teksta, tvoj omiljeni Mile Kitic i Yu Grupa, jedan srpski turbo-folk, drugi srpski rock... Pa ti odluci koji ti manje vrijeda inteligenciju...

Mile Kitic - Šampanjac

Jedna do druge, tu ste vas dve
jedna za mene, druga za sve
a ja znojim se, sebe bojim se

To što je moje sigurno je
što nije moje još bolje je
a ti pitaš me, pitaš šta mi je

Udara u glavu k'o šampanjac
njeno malo, glatko, crno koleno
pusti sreco, samo sam muškarac
vuce me, prokleto

ja bih s njom do jutra ovde ostao
oprosti sreco, samo sam muškarac
vuce me, prokleto

obe u oci gledate me

a ti pitaš me, pitaš šta mi je.

YU Grupa - More
Sunce dok se radja u osvit bele zore
Ja stojim na obali i posmatram more
Pijanstvo neko ludo obuze mene
Gledajuci sunce i dugacke sene

Galebovi lete iznad mora plava
Ja gledam sav srecan pucinu gde spava
Volim ga ja ludo i idem mu sada
More je duboko i mrak mi vec pada

A vetar nad morem tad poce da duva
Zeleci da mladi taj zivot sacuva
No uzalud bese, more ga vec uze
Postavsi crveno kao majske ruze

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 22:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Da trebali biste biti ponosni na tako nešto.Ako su ljudi ponosni na Eurosong,mogli biste biti i vi ponosni.I nemojte mi sada pricati kakva je razlika izmedu Eurosonga i turbofolka,jer i na eurosongu imate svega i svacega.Tako i kod turbofolka imate svega i svacega.Ja uopšte ne poznajem drugih izvodaca nego Ceca,Mile Kitic,Seka Aleksic ili ko je ona koja pjeva "glavobolja od vina a nigde aspirina,...."pa ko zna gde su uopšte granice jel on auopšte turbofolk ili pop,...ma nema veze uopšte.To je kafanska muzika koja se sluša svugdje.Slušamo je mi u Sloveniji,slušaju u Austriji,na švedskoj,...ma sluša se ova muzika htijeli vi ili ne,a ja bih hteo da se još više sluša.Netko je spomenuo da se vrti na 5 kanala,pa netko kaže da nisu važne brojke i tako.Pa ne teram ja vas da slušate to,ja uopšte i ne poznam vecinu drugih grupa,ali one koje poznam svidaju mi se.A pošto mi je najbolja glasba odnosno neki komadi od Mileta Kitica onda znaci da mi je glasba dobra a nije mi važno jel ima cica i guzica i tako.Ja slušam glasbu jer mi je super.Kad sam bio u Vietnamu imao sam sa sobom neki mali mp3 na kojemu sam imao glasbu i baš mi je bilo super slušati recimo Mileta Kitica usred najprije Kine gdje sam cekao 10 sati na avion i onda u Vietnamu i tako.Nekako sam se vratio na naše prostore,kuci,...a uopšte nisam srbin i ova glasba nije moja ali me uspjela vratiti doma,me udobrovoljiti,iako sam bio 10000 km od kuce osecao sam se super,kao ono nisam sam,...i tako.Ako ta glasba može tako nešto uciniti nekome,pa ja mislim da je to super i trebate biti ponosni na tako nešto.Ali ne,vi umjesto na galsbu ste ponosni na nogo,metne huligane koji prav enerede gdje god dodu i to je pravi primitivizam a ne turbofolk

Kakav kralj!!!!

Evo, ako ce ti biti imalo lakse, nisam ponosan na nogometne huligane, niti me fudbal uopste interesuje u zivotu. A i za druge sportove bih mogao reci isto.

Cisto ako ti je lakse da znas da nisam zapostavio Mileta Kitica zarad navijaca FK Partizan ili nekih drugih!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 22:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Ovu pesmu More ne poznajem i nemam pojma kako zvuci.Ali ono što sam procitao zvuci tužno,netko je ucinio samoubojstvo ili šta?Pa tko voli ovakve pesme,tužne i to.Ja kad idem van trebam nešto veselo,da se zabavljam,a ne da razmišljam o tekstovima,a da imam djevojku kod kuce kojoj bi hteo da stavim ruku pod košulju,sigurno je ne bi razbudio nekim Miletom,nego bi stavio neki bed of roses od Bon Jovija ili "i will be there for you","always",...ja sam siguran da je Bon Jovi puno ljudima pomagao da su seksali haha.A što se tice turbofolka pa to nije muzika za seks nego za pijanke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/12/2008 : 22:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Kakav kralj!!!!

Evo, ako ce ti biti imalo lakse, nisam ponosan na nogometne huligane, niti me fudbal uopste interesuje u zivotu. A i za druge sportove bih mogao reci isto.

Cisto ako ti je lakse da znas da nisam zapostavio Mileta Kitica zarad navijaca FK Partizan ili nekih drugih!

Da,sada mi je puno lakše....
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6158 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/12/2008 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ovu pesmu More ne poznajem i nemam pojma kako zvuci.Ali ono što sam procitao zvuci tužno,netko je ucinio samoubojstvo ili šta?Pa tko voli ovakve pesme,tužne i to.Ja kad idem van trebam nešto veselo,da se zabavljam,a ne da razmišljam o tekstovima,a da imam djevojku kod kuce kojoj bi hteo da stavim ruku pod košulju,sigurno je ne bi razbudio nekim Miletom,nego bi stavio neki bed of roses od Bon Jovija ili "i will be there for you","always",...ja sam siguran da je Bon Jovi puno ljudima pomagao da su seksali haha.A što se tice turbofolka pa to nije muzika za seks nego za pijanke.

Ma bilo gdje, turbo-folk stihovi su nešto što nikako ne podnosim... Glazbu ne komentiram jer je ionako u 90% pjesama ista... Samo sam ti htio pokazati koja je to razlika u kvaliteti teksta... I da, More je tužna pjesma, ali ima Yu Grupa i veselih stvari.. Kao 'Cudna šuma', recimo:

http://www.youtube.com/watch?v=kjFWFE-8dfA

Može se, dakle, zabaviti i bez turbo-folka, samo ako hoceš... Ali ja znam da se nikad ne bih mogao uživjeti u pjesmu cije mi se rijeci gade...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 03/12/2008 : 23:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
!Euro ocito ne razumije puno toga. Misli da nitko ne sluša klasiku. Ja je slušam izmedu ostalog i kupujem te CDove . Jeftini su iz jednog jedinog jednostavnog razloga- jer nemaju autorska prava. 50 godina nakon autorove smrti djelo se može tiskati, kopirati i sl.

Mogu se tebi cajke svidati, mogu i mnogima, ali to ih i dalje ne opravdava i hne znaci da su kvalitetna glazba.
To je kic i neukus. Srbima bi bilo pametnije izvoziti svoj izvorni folklor koji je super- imaju fantasticne frulaše koji virtuozno sviraju, n.pr i niz drugih stvari na koje mogu biti ponosni. Turbofolkom se nitko ne bi trebao ponositi ni iz kojeg razloga. Ono što je izvorno treba potražiti u folkloru, zatim ethnu, ponekad i u worldmusicu s raznim fuzijama s modernom glazbom. Turbofolk je gnjusni plagijat turskih hitova s primjesama pseudofolklora i pop aranžmanima i debilnim stihovima sklepanim po nacelu bitno je da rima štima uz instant ikonografiju lažnog sjaja. Cilj turbofolka je zarada onih koji ga proizvode da bi zaradivali na zaglupljenim masama.
Usporedba turbfolka s McDonaldsom stoji. Iako ga jedu milijuni ljudi širom svijeta, to ga ne cini vrhuncem gastronomije, dapace, to je sterilna (u smislu okusa), prefabricirana i nezdrava hrana za masovne žderaonice.
Glede usporedbe turbofolka i drugih vrsta glazbe- turbofolk je kic , ali nije jedini kic. U drugim vrstama glazbe koje nisu kic ima i dobrih i loših primjera, a loši su loši iz nekog drugog razloga. Teško je biti kreativan u 21. st i ispuniti umjetnicke kriterije kreativnosti i inovativnosti, a turbofolk je njihova totalna negacija. Zato mu jedino preostaje mahanje sisama i guzicama kao jedini adut da privuce mase površnih ljudi.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/12/2008 : 23:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kada je jednom veliki maestro dobre muzike Nikola Pecina iliti Nick Cave htjeo snimiti spot za svoju najnoviju pjesmu, pitao je svoga kolegu producenta kakvi se spotovi danas vrte na MTV-u. On mu je odgovorio:"Gomila sisa i guzica pleše po ekranu." Nick veli "Dobro, onda cemo snimiti takav spot.I tako je i bilo.http://www.youtube.com/watch?v=elaHaLl8T1k

U zadnjih desetljece i pol svjedoci smo kontinuiranog pada u kvaliteti video spotova. Iako, naravno, nemam ništa protiv guzica i sisa, sve je to dovedeno na jednu plošnu, plitku razinu, na zadovoljenje najsirovijeg dijela intelekta. Na žalost nema više pravih malih remek djela kao na primjer ovo http://www.youtube.com/watch?v=og1HAkjOuL0

A što se tice turbo folka... pa meni je to krajnje odbojna vrsta glazbe. I kao što neki luduju na cajke, tako ja ludujem na gore navedene stvari. A što se tice ljudi koji to slušaju, ne treba biti iskljuciv, nisu svi isti. Ali ovdje ne govorimo o apsolutnim brojevima. Nego o relativnim. Postoci. Udio u masi. A udio u masi ljudi koji slušaju turbo folk, a imaju krajnje iritantna stajališta, na žalost je vrlo visok.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 03/12/2008 : 23:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Kljucna rijec je površnost. Turbofolk je odraz površnosti, konzumerizma i poremecenih vriednosti u tranzicijskim zemljama i opceg siromaštva duhom.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 00:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Siromaštvo duhom je uzrok turbofolku, površnosti i poremecenim vrijednostima u tranzicijskim zemljama.
A ako su vrijednosti poremecene, znaci da su jednom bile ispravne...
Sustav više nije "kulturološki svjestan" kao što je nekada bio

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 00:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
istina. mudro zboriš.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 00:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
cinjenica je da kad smo mi bili klinci turbofolka nije bilo na televiziji. Dobro, na državnoj televiziji danas stanje nije baš toliko loše,ali privatne kuce...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 00:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Da, na OTV-u puštaju cajke, a na Novoj stalno pricaju o njima po Red carpetu...bljak...

Jedina svijetla tocka je emisija "Garaža" na javnoj televiziji i može proc Top 40.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 01:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
OK, objasnili ste mu sve što ste imali i o stanjima duha, i o nekulturi i o svemu ostalom. Sad mu pustite topik na miru. Neda mi se citati stranice i stranice šupljih prica koji ne vode nigdje. Niti cete vi njega preobratiti da sluša nešto drugo, niti ce on još dugo moci mirno citati vaše podjebavanje. I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 04/12/2008 01:23:36
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 04/12/2008 : 02:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Evo ti dva teksta, tvoj omiljeni Mile Kitic i Yu Grupa, jedan srpski turbo-folk, drugi srpski rock... Pa ti odluci koji ti manje vrijeda inteligenciju...

Mile Kitic - Šampanjac

jedna za mene, druga za sve

a ti pitaš me, pitaš šta mi je

njeno malo, glatko, crno koleno
pusti sreco, samo sam muškarac
vuce me, prokleto

ja bih s njom do jutra ovde ostao
oprosti sreco, samo sam muškarac
vuce me, prokleto

obe u oci gledate me

a ti pitaš me, pitaš šta mi je.

YU Grupa - More
Sunce dok se radja u osvit bele zore
Ja stojim na obali i posmatram more
Pijanstvo neko ludo obuze mene
Gledajuci sunce i dugacke sene

Galebovi lete iznad mora plava
Ja gledam sav srecan pucinu gde spava
Volim ga ja ludo i idem mu sada
More je duboko i mrak mi vec pada

A vetar nad morem tad poce da duva
Zeleci da mladi taj zivot sacuva
No uzalud bese, more ga vec uze
Postavsi crveno kao majske ruze

Aca Lukas
Kafana na Balkanu

Malo vina, malo dima
puno tuge u ocima
nekad reci tako malo znace
sve je jasno k'o na dlanu
sve reci u casu stanu
i nocas ce kafana da place

Samo uspomene lete
kao dim od cigarete
negde gore s muzikom se druze
ako neka casa oda
neka putuje do poda
zasto nije izdrzala duze

Ref.
Kap kise u okeanu
za kafanu na Balkanu
koga briga ko nocas place
sipaj, nek' boli jos jace

Malo vina, malo dima
puno tuge u ocima
nekad reci tako malo znace
sve je jasno k'o na dlanu
sve reci u casu stanu
i nocas ce kafana da place

Nemoj, caso, da se ljutis
volim te, jer znas da cutis
cemu drugo prijatelji sluze
a tesko je biti stena
u ta suluda vremena
i ti si se umorila, druze

Mobilni - Riblja Corba
Jel to mene neko na mobilni zovno,
Pao sam u sevdah ko sljiva u govno.
Pritisno sam yes i rekao alo,
A ona ce meni: dolazi budalo
A ja nisam nista od godine lanske,
Uzo sam vijagru i musice spanjske
Ona na tanjiru oce da mi dadne,
Sta ako mi alat u sred posla padne.
Znam probirac nije i da nema oci,
Sta ako uopste nece da mi skoci.
Nek joj ga stavi neki drugi lik,
Jer dostupan nije ovaj pretplatnik.

Ref:
Titovi smo bili mali pioniri,
A njoj jos od tada iz ociju viri

Da me ne shvatite pogresno, meni su i jedna i druga pesma extra

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/12/2008 : 04:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Gospodo i gospodjo, nekoga omalovazavati, ponizavati i vredjati samo zbog muzike koju slusa je strasno. Stavise, to vise govori o vama nego o njima. Jedno je diskutovanje o ukusima, a drugo je vredjanje. Budite toliko kulturni i obrazovani kao sto i drugima zelite.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 06:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Betty Page

To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica.
U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri s bauštele balkanske provenijencije i njima slicni.

Potpisujem, i turbo folk je sramota nazvati muzikom.

Ovako nešto nebulozno odavno nisam procitao.

Inace, u moju "odbranu", nikad nisam slušao narodnjake bilo koje vrste.

To je moje mišljenje. Za mene se taj kic ne može nazvati muzikom, muzika je umjetnost a turbo folk je sve drugo samo ne umjetnost.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 11:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

OK, objasnili ste mu sve što ste imali i o stanjima duha, i o nekulturi i o svemu ostalom. Sad mu pustite topik na miru. Neda mi se citati stranice i stranice šupljih prica koji ne vode nigdje. Niti cete vi njega preobratiti da sluša nešto drugo, niti ce on još dugo moci mirno citati vaše podjebavanje. I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

Ne smatram nijedan od gornjih tekstova šupljim pricama koje ne vode nigdje.
Cilj mi ni nije bio preobratiti nekoga nego iznijeti svoje mišljenje.
Argumenti. I to na kulturan i smiren nacin.
Žao mi je ako si ti ovo shvatio podjebavanjem, ali to mi nije bila namjera. A mislim da ni 1euro to nije tako shvatio. Štoviše, uživam u njegovim postovima i nije mi bila namjera ni podjebavati ni vrijedati.
Covjek ima svoj ukus i ja ga poštujem
Isto kao što i ja imam svoj.
I iznosim ga kulturno i bez povišenih tonova.
I ne vidim razloga da se ova rasprava ne nastavi, zbog toga što tvoje mišljenje o daljnjem tijeku iste smatram poprilicno krivom procjenom.
Siguran sam da i 1euro tako misli i da do kako ti kažeš "pickaranja" nece doci.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 04/12/2008 : 11:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Sve sto nadjes od Ljube Alicica i Nukija Dovcanina (Ex Nervozni Postar) je dobro za one koji vole...

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000