forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mile Kitic i ostali!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 11:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by flamboyant soul

OK, objasnili ste mu sve što ste imali i o stanjima duha, i o nekulturi i o svemu ostalom. Sad mu pustite topik na miru. Neda mi se citati stranice i stranice šupljih prica koji ne vode nigdje. Niti cete vi njega preobratiti da sluša nešto drugo, niti ce on još dugo moci mirno citati vaše podjebavanje. I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

Ne smatram nijedan od gornjih tekstova šupljim pricama koje ne vode nigdje.
Cilj mi ni nije bio preobratiti nekoga nego iznijeti svoje mišljenje.
Argumenti. I to na kulturan i smiren nacin.
Žao mi je ako si ti ovo shvatio podjebavanjem, ali to mi nije bila namjera. A mislim da ni 1euro to nije tako shvatio. Štoviše, uživam u njegovim postovima i nije mi bila namjera ni podjebavati ni vrijedati.
Covjek ima svoj ukus i ja ga poštujem
Isto kao što i ja imam svoj.
I iznosim ga kulturno i bez povišenih tonova.
I ne vidim razloga da se ova rasprava ne nastavi, zbog toga što tvoje mišljenje o daljnjem tijeku iste smatram poprilicno krivom procjenom.
Siguran sam da i 1euro tako misli i da do kako ti kažeš "pickaranja" nece doci.

Potpuno si u pravu, nismo mala djeca od 7 godina, ovdje iznosimo svoja mišljenja i ne vidim razloga zašto bi prestali sa diskusijom.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 11:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

OK, objasnili ste mu sve što ste imali i o stanjima duha, i o nekulturi i o svemu ostalom. Sad mu pustite topik na miru. Neda mi se citati stranice i stranice šupljih prica koji ne vode nigdje. Niti cete vi njega preobratiti da sluša nešto drugo, niti ce on još dugo moci mirno citati vaše podjebavanje. I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

Žao mi je ako si ti ovo shvatio podjebavanjem, ali to mi nije bila namjera. A mislim da ni 1euro to nije tako shvatio. Štoviše, uživam u njegovim postovima i nije mi bila namjera ni podjebavati ni vrijedati.
I ne vidim razloga da se ova rasprava ne nastavi, zbog toga što tvoje mišljenje o daljnjem tijeku iste smatram poprilicno krivom procjenom.

Bravo mladjo!! Naši novi moderatori se opet zaletavaju bez razloga.. A problem je ocito u tome kaj više nema pravog materijala za nekome zaprijetiti izbacivanjem ili ga izbaciti, pa sad ocajnicki traže po svim topicima neke razloge.. Friški su i nadobudni u svom novom zadatku pa se vjerojatno žele pokazati, samo to rade na krivi nacin (flamoyant soul više, manhunter nešto maje)
Decki "chil out", svako ima pravo reci za pojedinu vrstu muzike ili bilo cega drugoga, da to smatra vrijedanjem inteligencijem i primitivizmom, jer to fakat taj turbo-folk i je!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 11:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Bravo mladjo!! Naši novi moderatori se opet zaletavaju bez razloga.. A problem je ocito u tome kaj više nema pravog materijala za nekome zaprijetiti izbacivanjem ili ga izbaciti, pa sad ocajnicki traže po svim topicima neke razloge.. Friški su i nadobudni u svom novom zadatku pa se vjerojatno žele pokazati, samo to rade na krivi nacin (flamoyant soul više, manhunter nešto maje)
Decki "chil out", svako ima pravo reci za pojedinu vrstu muzike ili bilo cega drugoga, da to smatra vrijedanjem inteligencijem i primitivizmom, jer to fakat taj turbo-folk i je!

Mislim da manhunter svoj posao radi vrlo dobro no njegov kolega je vec nekoliko puta imao par nesretnih i nespretnih, da ne kažem bahatih istupa.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 11:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

I što to znaci? da je svaka rasprava koja ukljucuje iole suprotstavljena mišljenja - zabranjena, zato što ce doci do "psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja sa tvoje strane"? kako nametnuti kulturu dijaloga, ako je zabranjeno i probati vršiti isti taj dijalog?Evo, ja sam siguran da ce ova rasprava proci u opuštenom i civiliziranom ozracju, kakvo i dolikuje izmedu odraslih ljudi. Ja narodnjake ne smatram muzikom. 1euro ih obožava. Išto sad, kao da je to razlog da se mrzimo, pickaramo ili što ja znam. Ljudi su razliciti. U tome i je car.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 11:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
evo nekaj za opuštanje

http://www.youtube.com/watch?v=2f9bU_AGXg4

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 12:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Nikada nisam mislio da cu reci tako nešto i da cu se složiti sa moderatorima ALI ETO MODERATORI SU U PRAVU I ODLICNO!!! RADE SVOJ POSAO.I to vam kažem ja koji sam bio sto puta izbacen sa ovog sajta s astrane moderatora i svih mojih sto nickova koje sam imao.Ali naucio sam ja puno toga i "civilizirao" se što se za neke još uvijek ne može reci.Vi kao da molite da vas se izbaci sa foruma.Moderatori izvrsno rade svoj posao jer vas upozoravaju prije nego vas izbace.Prije "za moje vrijeme" nije bilo tako i svi su moderatori bili suviše laki na okidacu pa su te najprije izbacili a tek onda upozorili.Sada hvala bogu nije tako a vi to i ne znate cijeniti.
Nego da objasnim po cemu su oni to u pravu.Pa vi ste se svi odaljili od teme.Jel vi uopšte znate što je tema ovog topica? Kakva rasprava ko ili šta je bolje(turbo folk versus ostala glasba).Uopšte nije to tema o kojoj bi trebali raspravljati.Uopšte ja nisam hteo saznati tako nešto.Neka svatko sluša šta mu je volja.Eto ja sam u pocetku ovog topica objasnio šta želim saznati,a to je da dodem do nekih novih izvodaca turbofolka a ne da mi sad netko objašnjava o Mc Donaldsu,pa o poznavanju glasbe i tako.Ja znam što hocu i ne zanima me šta vi slušate i ko je u pravu i tako.Ovdje bi se trebali javiti ljudi koji se poznaju u Turbofolk i da stave neke komade za koje ja vjerovatno nisam ni cuo jer poznajem samo par izvodaca.A ne da silujete ljude koje možda ovakva glasba zanima a nisu se htjeli javiti sa svojim nekima glasbenicima koje vi slušate i onda hocete i raspravu na tu temu.Otvorite svoj neki topic sa svojom glasbom i to je to.Što ste trebali uraditi je samo to da stavite neki turbofolk komad i da onda o njemu raspravljamo a ne da vredate one koji slušaju takvo glasbu.I sad pošto se to nije desilo molim da se zakljuca ovaj topic jer ja nisam dobio što sam htio i zbog toga je i ovaj topic bio otvoren,a vi otvorite neki svoj topic u kojem cete pljuvati i raspravljati o vašem okusu vaše glasbe.Ali da ste pratili topic od samog pocetka vidjeli bi da mene ne zanima samo turbofolk nego i druge pesme ali neeeeeeeee vi ste se išli ismijavati turbofolku i zbog toga ste bili upozoreni sa strane moderatora da ostavite topic na miru onima koji uživaju u takvoj glasbi.A pošto takvih ljudi ovdje nema možete slobodno zakljucati topic.Pa ce i moderatori odahnuti jer nece biti prilike da se nekog izbaci.A vi sve uzimate kao provokaciju i otkazujete poslušnost moderatorima,cak pametujuci njima pa eto molite da vas izbaci netko i ohladi vas.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 12:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Svaki puta me iznova zacudiš i iznenadiš svojim bljezgarijama.. Pa covjece božji, koji si ti faktor da ceš diktirati, nametnuti ili cak željeti u kojem ce smjeru teci rasprava na pojedinom topicu?!?
Ma daj molim te..
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 12:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
A koji si ti faktor da me pratiš po ovom forumu i uništiš svaki topic gdje god ja nešto napišem.Jesi li ti normalan?Pitams tvarno a ne da bi te vredao.Ako ja napišem topic o second hand shopu ti si prvi koji se javiš i napišeš da bi kupio rabljeno zlato?A svi znamo da si tako nešto napisao jer si procitao u nekom drugom topicu gdje je išla rijec oko toga.A takvih primjera ima na stotinu.Pa ajde se zadrži jednom i kloni se mojih topica ako nemaš ništa pravo da kažeš.Ovdje jeste poanta o raspravljanju ali na TEMU TOPICA.Ti uništavaš topice svojom neozbiljnošcu.Ti si parazit ovog topica,bakterija koja uništava zdravo meso.Jesi li ti uopšte za svu svoje vreme napisao nešto pametno,jel netko saznap nešto od tebe na nekom drugom topicu?Jel ti se cini da si koristan pojedinac ove zajednice?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 12:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
1Euro, evo jedne dobre pjesme:

http://de.youtube.com/watch?v=FF-wywIw47E

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 12:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
quote:

quote:

I onda ce biti psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja s moje strane. Stoga gospodo, fajrunt.

I što to znaci? da je svaka rasprava koja ukljucuje iole suprotstavljena mišljenja - zabranjena, zato što ce doci do "psovanja, vrijedanja i konacno izbacivanja sa tvoje strane"? kako nametnuti kulturu dijaloga, ako je zabranjeno i probati vršiti isti taj dijalog?Evo, ja sam siguran da ce ova rasprava proci u opuštenom i civiliziranom ozracju, kakvo i dolikuje izmedu odraslih ljudi. Ja narodnjake ne smatram muzikom. 1euro ih obožava. Išto sad, kao da je to razlog da se mrzimo, pickaramo ili što ja znam. Ljudi su razliciti. U tome i je car.

upravo tako. Nitko nije vrijedao 1eura, vec smo iznosili svoj stav o turbofolku uz argumente. On nama nije objasnio, n.pr, zašto on voli tu glazbu i dao argumente pro turbofolk. Jedini argument mu je da to sluša gomila ljudi. Baš zato bi trebao nama pojasniti što to privlaci gomile ljudi turbofolku. Ne radi se o ispraznom mlacenju slame i bezuspješnom nagovaranju/odgovaranju, vec o razmjeni mišljenja. Pa ne moramo se uvijek sa svime usuglasiti.
Možemo imati dijametralno suprotna mišljenja, no te znaci da se trebamo mrziti, svadati, pickarati i sl.
o svemu se može sa svakim razgovarati na kulturan nacin, ne vidim zašto bi svaka opreka rezultirala nedolicnom ponašanju.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 12:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Vjeko,ti si kao mali psic koji laje i laje,a kloni se negdje u pozadini.Znaš one pase koji laju i laju kad netko prode pored njih a kad im zamahneš rukom pobjegnu na kratko vreme,vrebajuci iz pozadine pa opet iznova.

Edited by - 1Euro on 04/12/2008 12:36:27
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 12:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
U svakoj raspravi se može spoznati nešto novo i drugacije. u latinici je jednom bila izuzetno gledana epizoda o narodnjacima gdje su stavove o tome iznosili sociolozi, etnomuzikolozi, pjevaci turbofolka i rocka pa se nitko nije pocepušao mada su imali posve razlicita stajališta o temi.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 12:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

quote:

quote:

upravo tako. Nitko nije vrijedao 1eura, vec smo iznosili svoj stav o turbofolku uz argumente. On nama nije objasnio, n.pr, zašto on voli tu glazbu i dao argumente pro turbofolk. Jedini argument mu je da to sluša gomila ljudi. Baš zato bi trebao nama pojasniti što to privlaci gomile ljudi turbofolku. Ne radi se o ispraznom mlacenju slame i bezuspješnom nagovaranju/odgovaranju, vec o razmjeni mišljenja. Pa ne moramo se uvijek sa svime usuglasiti.
Možemo imati dijametralno suprotna mišljenja, no te znaci da se trebamo mrziti, svadati, pickarati i sl.
o svemu se može sa svakim razgovarati na kulturan nacin, ne vidim zašto bi svaka opreka rezultirala nedolicnom ponašanju.

Pogrešno se izražavaš , vec sam napisao da je muzika umjetnost a turbo folk nije nikakva umjetnost i ne može se nazvati muzikom.

Edited by - SejoSexon on 04/12/2008 12:37:32
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 12:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Vjeko,ti si kao mali psic koji laje i laje,a kloni se negdje u pozadini.Znaš one pase koji laju i laju kad netko prode pored njih a kad im zamahneš rukom pobjegnu na kratko vreme,vrebajuci iz pozadine pa opet iznova.

Ovo se zove vrijedanje. Zar ti stvarno smatraš da bi netko trebao nakon što se povede neka rasprava 24 h sjedit ispred kompa i postati?

Edited by - Betty Page on 04/12/2008 12:42:29
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 12:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Da ova pjesma baš vreda inteligenciju.Šta je tako posebno kod ove pesme?
Netko pjeva skoro cijelu pesmu da mijenja dan za noc i noc za dan.....neprekosivo.A muzikaši znaju uhvatiti svaki po dve note i to je to.Samo slušaj onog ili onu koja svira klaviature,a tek gitarista,stavio prst na jednu strunu i brenka po njoj.Ono naucio covjek neko dur pa sada igra samo taj dur.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 12:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Ovo se zove vrijedanje. Zar ti stvarno smatraš da bi netko trebao nakon što se povede neka rasprava 24 h sjedit ispred kompa i postati?

Kakve veze ima to sa bilo cime?Šta ti uopšte pricaš?
Ja sam samo rekao toj osobi da me prati po forumu i zajebava moje topice što se može dokazati.Dao sam usporedbu da sam ponazorio kako se ja osjecam i to je to.A što se tice 24 sata i postanja,...pa to ne bi bilo potrebno da ste dobro procitali smisao ovog topica i držali se crvene niti topica.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 13:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Netko pjeva skoro cijelu pesmu da mijenja dan za noc i noc za dan.....neprekosivo.A muzikaši znaju uhvatiti svaki po dve note i to je to.Samo slušaj onog ili onu koja svira klaviature,a tek gitarista,stavio prst na jednu strunu i brenka po njoj.Ono naucio covjek neko dur pa sada igra samo taj dur.

Znaci da nisi oduševljen?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 13:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Znaci da nisi oduševljen?

Ovi su pokušali biti neka kopija bluesa ali što su uspjeli je samo to da su "zabluzili"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 13:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

A koji si ti faktor da me pratiš po ovom forumu i uništiš svaki topic gdje god ja nešto napišem.Jesi li ti normalan?Pitams tvarno a ne da bi te vredao.Ako ja napišem topic o second hand shopu ti si prvi koji se javiš i napišeš da bi kupio rabljeno zlato?A svi znamo da si tako nešto napisao jer si procitao u nekom drugom topicu gdje je išla rijec oko toga.A takvih primjera ima na stotinu.Pa ajde se zadrži jednom i kloni se mojih topica ako nemaš ništa pravo da kažeš.Ovdje jeste poanta o raspravljanju ali na TEMU TOPICA.Ti uništavaš topice svojom neozbiljnošcu.Ti si parazit ovog topica,bakterija koja uništava zdravo meso.Jesi li ti uopšte za svu svoje vreme napisao nešto pametno,jel netko saznap nešto od tebe na nekom drugom topicu?Jel ti se cini da si koristan pojedinac ove zajednice?

Hmmm.. Di su sad moderatori..
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 13:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Ili sada.. Da se mene pita, registrirao bi se ti i po 8 puta pod novim nickom nakon svojih isranih govana..
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12537 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 13:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
za mene ti ne postojiš.Tebe nema,i tebi necu replicirati.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 14:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
1euro, koliko cesto slušaš turbofolk? Vidim da voliš i Bon Jovija, što još voliš od stranih? Što veliš na Vucu?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 14:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

U svakoj raspravi se može spoznati nešto novo i drugacije. u latinici je jednom bila izuzetno gledana epizoda o narodnjacima gdje su stavove o tome iznosili sociolozi, etnomuzikolozi, pjevaci turbofolka i rocka pa se nitko nije pocepušao mada su imali posve razlicita stajališta o temi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 04/12/2008 : 14:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
quote:

za mene ti ne postojiš.Tebe nema,i tebi necu replicirati.

1euro, evo prave stvari za tebe, staro ali provereno:
http://www.youtube.com/watch?v=kYR9GzbnY-Q

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 14:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Gle, mladjo, podjebavate ga, konstantno. Na stranu to što covjek stvarno piše neartikulirane i smiješne postove, ali sve ima svoju granicu. Reci nešto o necemu je jedno, ali ponavljati isto nekoliko puta za redom je sasvim druga stvar. To je dobronamjeran savjet, a vi radite kako želite.

BTW: ovi ''razlozi'' o tome zašto mladi slušaju i luduju za turbo-folkom su totalno krivi. To nema nikakve veze s tim cime vi pricate.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 04/12/2008 15:04:52
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000