forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mile Kitic i ostali!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 15:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Prosvijetli nas, reci što ti misliš.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Neda mi se...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ej flami jel tebi himna pisma od MDB- My Hope,The Destroyer?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Flamby ;)

Ne, meni je ona, kako se zove... neznam, ali znam da se lik zove Džej :)))

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

Prosvijetli nas, reci što ti misliš.

"svakom covjeku je potrebno Šamašovo prosvijetljenje"...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Flamby ;)

Ne, meni je ona, kako se zove... neznam, ali znam da se lik zove Džej :)))

ma ja mislin da se ti samo dokazuješ isprid betty

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koristiš svoj visoki položaj da bi je zaveo

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 15:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
blago meni, sad bih se ja trebala zacrvenit i u dubini duše osjecati polaskano...lol

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Je, podigla me iz pepela... i malo mi srece dala... pa me opet, bez milosti, u pepeo, zakopala...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Vjeko,ti si kao mali psic koji laje i laje,a kloni se negdje u pozadini.Znaš one pase koji laju i laju kad netko prode pored njih a kad im zamahneš rukom pobjegnu na kratko vreme,vrebajuci iz pozadine pa opet iznova.

ne vridaj mi prijatelje.i ti meni sliciš na koješta pa te ne vridan.u najmanju ruku si razmaženo derište

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/12/2008 : 15:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
quote:

Je, podigla me iz pepela... i malo mi srece dala... pa me opet, bez milosti, u pepeo, zakopala...

hahahaha..ovo je u skladu s topicom

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

A koji si ti faktor da me pratiš po ovom forumu i uništiš svaki topic gdje god ja nešto napišem.Jesi li ti normalan?Pitams tvarno a ne da bi te vredao.Ako ja napišem topic o second hand shopu ti si prvi koji se javiš i napišeš da bi kupio rabljeno zlato?A svi znamo da si tako nešto napisao jer si procitao u nekom drugom topicu gdje je išla rijec oko toga.A takvih primjera ima na stotinu.Pa ajde se zadrži jednom i kloni se mojih topica ako nemaš ništa pravo da kažeš.Ovdje jeste poanta o raspravljanju ali na TEMU TOPICA.Ti uništavaš topice svojom neozbiljnošcu.Ti si parazit ovog topica,bakterija koja uništava zdravo meso.Jesi li ti uopšte za svu svoje vreme napisao nešto pametno,jel netko saznap nešto od tebe na nekom drugom topicu?Jel ti se cini da si koristan pojedinac ove zajednice?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

blago meni, sad bih se ja trebala zacrvenit i u dubini duše osjecati polaskano...lol

vidiceš ti kad te flami odvuce u krevet
ma zajeban je on igrac

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 15:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

A koji si ti faktor da me pratiš po ovom forumu i uništiš svaki topic gdje god ja nešto napišem.Jesi li ti normalan?Pitams tvarno a ne da bi te vredao.Ako ja napišem topic o second hand shopu ti si prvi koji se javiš i napišeš da bi kupio rabljeno zlato?A svi znamo da si tako nešto napisao jer si procitao u nekom drugom topicu gdje je išla rijec oko toga.A takvih primjera ima na stotinu.Pa ajde se zadrži jednom i kloni se mojih topica ako nemaš ništa pravo da kažeš.Ovdje jeste poanta o raspravljanju ali na TEMU TOPICA.Ti uništavaš topice svojom neozbiljnošcu.Ti si parazit ovog topica,bakterija koja uništava zdravo meso.Jesi li ti uopšte za svu svoje vreme napisao nešto pametno,jel netko saznap nešto od tebe na nekom drugom topicu?Jel ti se cini da si koristan pojedinac ove zajednice?

Nakon ovog posta sam dugo bio u šoku i pitao se koja je stvarno moja uloga na ovom svijetu i svrha postojanja
Mislim da cu od tjeskobe otici u neki sekond-hend šop i kupiti neku topografsku kartu nekog europskog grada, ne znam, možda baš Trsta...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2008 : 15:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kupiš kartu dobiješ i knjigu

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

BTW: ovi ''razlozi'' o tome zašto mladi slušaju i luduju za turbo-folkom su totalno krivi. To nema nikakve veze s tim cime vi pricate.

Ja se bas potpuno slazem sa Mladjom i Betty i podrzavam ih u stavu da turbo folk mahom slusa nepreosvecena, neobrazovana, plitka, povrsna, intelektualno inertna i ko zna jos kakva omladinska MASA....upravo iz razloga zato sto je to sto najbolje sto mogu da upiju. A i usput ih jos pesme podsvesno podsticu da se napijaju, vise po diskotekama, da se devojke oblace kao sponzoruse, da momci iz kraja voze besna kola i sta sve jos ne....

A koje je tvoje misljenje flamby

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
mozete tvrditi da turbo folk slusaju ljudi sa manjkom kvalitetnog ukusa za glazbu (s tim se i ja slazem) ali tvrditi da folk slusaju neobrazovani ljudi je cista glupost i nije mi jasno na kojoj osnovi mozete tako kategorizirati ljude

npr. moj cimer ima 21.god i diplomu i slusa cajke, sa 23. god ce imati magisterij i vi mi recite da je on neobrazovana seljacina
a ja takvih i slicnih znam na tonu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Dok si ovo pisao jednom rukom, drugom si tipkao po harmonici, priznaj

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 16:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

BTW: ovi ''razlozi'' o tome zašto mladi slušaju i luduju za turbo-folkom su totalno krivi. To nema nikakve veze s tim cime vi pricate.

Ja se bas potpuno slazem sa Mladjom i Betty i podrzavam ih u stavu da turbo folk mahom slusa nepreosvecena, neobrazovana, plitka, povrsna, intelektualno inertna i ko zna jos kakva omladinska MASA....upravo iz razloga zato sto je to sto najbolje sto mogu da upiju. A i usput ih jos pesme podsvesno podsticu da se napijaju, vise po diskotekama, da se devojke oblace kao sponzoruse, da momci iz kraja voze besna kola i sta sve jos ne....

Tako je Lorde! Za nekoga kome je Star wars bolji od Star treka, nisi ni tako loš

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 16:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

mozete tvrditi da turbo folk slusaju ljudi sa manjkom kvalitetnog ukusa za glazbu (s tim se i ja slazem) ali tvrditi da folk slusaju neobrazovani ljudi je cista glupost i nije mi jasno na kojoj osnovi mozete tako kategorizirati ljude

npr. moj cimer ima 21.god i diplomu i slusa cajke, sa 23. god ce imati magisterij i vi mi recite da je on neobrazovana seljacina

Naravno da ne treba biti iskljuciv. Ja znam par ljudi, koji slušaju Turbo-turbo, a cisto su ok, imaju faks, ljudi na mjestu.Cak ni ne izlaze u narodnjacke klubove previše.Ma ima veliki broj normalnih ljudi, naravno.Zapravo, velika vecina Ali, ima i ludaka. A koncentracija (postotak) ludaka koji pucaju iz pištolja i razbijaju sve pred sobom kudikamo je veca u narodnjackom klubu, nego npr. u rock klubu ili na operi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/12/2008 : 16:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

quote:

Neke pjesme cak i mogu istrpit ako imam 2.5 u krvi, ali i tada mi je to tlaka.. Ali meni je nepojmljivo da to netko može slušati u autu u po bijela dana, ili da si kod kuce pušta.. Ti zvukovi su najcešce toliko iritantni i nasilni da stvarno moraš bit debelo pod gasom da to probaviš..
I potpuno se slažem sa tezom da to u velikoj vecini slušaju ljudi slabijeg obrazovanja i intelekta.. Takvih primjera imam u svojoj okolini na desetke.. A najbolnije od svega je što se takva ekipa cudi meni i pljuje me kada stavim u džuboks u biritiji Dire Straits, Pipse, Pepperse, Juru Stublica ili bilo kaj što nisu lake note (tipa Zecic, Colonia, Mate Bulic, ili ne daj bože srpske cajke)
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2008 : 10:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Neke pjesme cak i mogu istrpit ako imam 2.5 u krvi, ali i tada mi je to tlaka.. Ali meni je nepojmljivo da to netko može slušati u autu u po bijela dana, ili da si kod kuce pušta.. Ti zvukovi su najcešce toliko iritantni i nasilni da stvarno moraš bit debelo pod gasom da to probaviš..
I potpuno se slažem sa tezom da to u velikoj vecini slušaju ljudi slabijeg obrazovanja i intelekta.. Takvih primjera imam u svojoj okolini na desetke.. A najbolnije od svega je što se takva ekipa cudi meni i pljuje me kada stavim u džuboks u biritiji Dire Straits, Pipse, Pepperse, Juru Stublica ili bilo kaj što nisu lake note (tipa Zecic, Colonia, Mate Bulic, ili ne daj bože srpske cajke)

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2008 : 12:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Lepo sam napisao da se moja definicija tice OMLADINE. I tvrdim da im je obrazovanje minorno, jer sam dosta godina proveo u okruzenju prosvetljeno turbofolkom. Ne kazem ja da su te osobe lose. Velika vecina osoba o kojima pricam su mi veoma drage, a mislim da sam i ja njima, tako da u prici samo igra ulogu samo stanje svesti i obrazovanje.

A glede tvoga druga....svaka njemu cast! Ali imaj jedno na umu. Neko moze da ima 3 magistrata i 3 doktorata ali ga to ne cini intelektualcem niti pokazuje ijedan fragment njegovog stanja svesti!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 05/12/2008 : 13:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
"1euro" pesma za tebe>

Stanko Nedeljkovic Badji - Valentina

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2008 : 13:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

A glede tvoga druga....svaka njemu cast! Ali imaj jedno na umu. Neko moze da ima 3 magistrata i 3 doktorata ali ga to ne cini intelektualcem niti pokazuje ijedan fragment njegovog stanja svesti!

To je cijela poanta svega. Koliko ja znam ljudi koji su visokoobrazovani, a takva su dubrad da to svijet nije vidio, a s druge strane jedan susjed na vikendici je covijek sa sela, jednostavan covjek, ali pošten, voli raditi, ne pije, ne karta, zidar je po struci-sagradio je pola sela svojim rukama, svoju kucu i vikendicu... i bolje se osjecam kod njega nego kod nekakvih "intelektualaca" koji bi te sjebali prvom prilikom. A osim toga, uvijek nareže svega i svacega kad dodem

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000