forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Mile Kitic i ostali!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 13:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Betty Page

upravo tako. Nitko nije vrijedao 1eura, vec smo iznosili svoj stav o turbofolku uz argumente. On nama nije objasnio, n.pr, zašto on voli tu glazbu i dao argumente pro turbofolk. .........

......o svemu se može sa svakim razgovarati na kulturan nacin, ne vidim zašto bi svaka opreka rezultirala nedolicnom ponašanju.

Argumente?? Izvini možda sam propustio, ali navedi mi još jednom te tvoje argumente?

A ja cu tebi navestiono što sam ja iz tvojih postova procitao:

quote:

To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana.

Ovo je tebi argumentovano i kulturno raspravljanje o muzici?? Pazi, o MUZICI, ne o ljudima koju istu slušaju.Strpala si i ponizila ljude samo zbog svog muzickog (ne)ukusa.

quote:

U Austriji to vjerojatno slušaju gastarbajteri

To zato što su "gastarbajteri" po defaultu siromašni duhom, neobrazovani i bez osnovne kulture??

quote:

s bauštele

Da su gastarbajteri iz frizerskog salona, onda ne bi bio slucaj?? "Bauštelci" su...(vidi gore)?

quote:

]balkanske provenijencije i njima slicni.

Zato što su svi sa Balkana i njima slicni neobrazovani, bez ukusa i siromašni duhom??

Eto, do sada baš i nisam video neku kulturu i argumentovano izlaganje. Štaviše, više mi se cini da su ovo bile uvrede na racun više slojeva ljudi koji ma je jedini zajednicki greh to što slušaju istu vrstu muzike??
Sorry, ali ovo mi se granici sa onim osudama ljudi zamo zato što imaju odredenu boju kože, zato što imaju odredeno seksualno opredeljenje, zato što.....
Pusti druge da slušaju ono što im se svida, a ne osuduj nikoga pre nego što ga upoznaš. Ali to ceš verovatno i sama shvatiti kad odrasteš.
Evo ti i mog omiljenog stiha grupe Faithless, ima dosta istine u njemu:

"How can I change the world if I cant even change myself?
I cannot change the way I am?"

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 05/12/2008 13:54:08
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ah da, 1Euro i Vjeko, prestanite sa uvredama.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Ja se bas potpuno slazem sa Mladjom i Betty i podrzavam ih u stavu da turbo folk mahom slusa nepreosvecena, neobrazovana, plitka, povrsna, intelektualno inertna i ko zna jos kakva omladinska MASA

Aman ne možeš da generalizuješ stvari ovako BRE!
Pazi, dobar deo ljudi što slušaju narodnjake je možda takav, ali strpati sve u isti koš...

quote:

Lepo sam napisao da se moja definicija tice OMLADINE. I tvrdim da im je obrazovanje minorno, jer sam dosta godina proveo u okruzenju prosvetljeno turbofolkom. Ne kazem ja da su te osobe lose. Velika vecina osoba o kojima pricam su mi veoma drage, a mislim da sam i ja njima, tako da u prici samo igra ulogu samo stanje svesti i obrazovanje.

Cekaj, te osobe koje poznaješ a slušaju turbo su ti drage i ok, ali ostali ne??? A šta je sa ostalima??

quote:

A glede tvoga druga....svaka njemu cast! Ali imaj jedno na umu. Neko moze da ima 3 magistrata i 3 doktorata ali ga to ne cini intelektualcem niti pokazuje ijedan fragment njegovog stanja svesti!

To što ima tri magistrata i 20 godina školovanja ga ne cini intelektualcem i pametnim covekom, ali cinjenica da sluša turbo ga odmah otkriva kao nekulturnog, neobrazovanog i siromašnog duhom??
Jel može to malo pobliže, pliz??

Edited by - manhunter on 05/12/2008 14:25:15
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
E što volim kad vodim razgovore sam sa sobom.....a još kad pomislim kako cete vi da se utripujete "hunter sluša cajke, nanana"

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/12/2008 : 14:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

mozete tvrditi da turbo folk slusaju ljudi sa manjkom kvalitetnog ukusa za glazbu (s tim se i ja slazem) ali tvrditi da folk slusaju neobrazovani ljudi je cista glupost i nije mi jasno na kojoj osnovi mozete tako kategorizirati ljude

npr. moj cimer ima 21.god i diplomu i slusa cajke, sa 23. god ce imati magisterij i vi mi recite da je on neobrazovana seljacina
a ja takvih i slicnih znam na tonu

Lepo sam napisao da se moja definicija tice OMLADINE. I tvrdim da im je obrazovanje minorno, jer sam dosta godina proveo u okruzenju prosvetljeno turbofolkom. Ne kazem ja da su te osobe lose. Velika vecina osoba o kojima pricam su mi veoma drage, a mislim da sam i ja njima, tako da u prici samo igra ulogu samo stanje svesti i obrazovanje.

A glede tvoga druga....svaka njemu cast! Ali imaj jedno na umu. Neko moze da ima 3 magistrata i 3 doktorata ali ga to ne cini intelektualcem niti pokazuje ijedan fragment njegovog stanja svesti!

potpuno tocno.osim toga moga je i kupit diplome

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Bravo mladjo!! Naši novi moderatori se opet zaletavaju bez razloga.. A problem je ocito u tome kaj više nema pravog materijala za nekome zaprijetiti izbacivanjem ili ga izbaciti, pa sad ocajnicki traže po svim topicima neke razloge.. Friški su i nadobudni u svom novom zadatku pa se vjerojatno žele pokazati

Lupaš, kakve veze ovo ima sa necim...Ja mogu da komentarišem neke stvari bez da se odmah pomisli "evo ga ovaj novi mod, opet mi nešto sere, seljacina"???? Vidiš, bez obzira na funkciju, voleo bih da imam ostavljenu tu mogunost da kažem svoje mišljenje, bez da se to odmah shvati kao pretnja i nadobudnost, pošto niti pretim, niti sam nadobudan.
Znaci, hajdemo da diskutujemo kao i svi ostali.

Edited by - manhunter on 05/12/2008 14:38:29
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/12/2008 : 14:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

mozete tvrditi da turbo folk slusaju ljudi sa manjkom kvalitetnog ukusa za glazbu (s tim se i ja slazem) ali tvrditi da folk slusaju neobrazovani ljudi je cista glupost i nije mi jasno na kojoj osnovi mozete tako kategorizirati ljude

npr. moj cimer ima 21.god i diplomu i slusa cajke, sa 23. god ce imati magisterij i vi mi recite da je on neobrazovana seljacina
a ja takvih i slicnih znam na tonu

ja to nisan ni napisa.al da je to škart muzika je(bar meni,za ostale nije ni bitno).

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

upravo tako. Nitko nije vrijedao 1eura

Pazi, rekli ste mu da je neobrazovan, nekulturan, površan, siromašan duhom, bauštelac, sa Balkana...ako to nisu uvrede..

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2008 : 14:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ja se bas potpuno slazem sa Mladjom i Betty i podrzavam ih u stavu da turbo folk mahom slusa nepreosvecena, neobrazovana, plitka, povrsna, intelektualno inertna i ko zna jos kakva omladinska MASA

Aman ne možeš da generalizuješ stvari ovako BRE!
Pazi, dobar deo ljudi što slušaju narodnjake je možda takav, ali strpati sve u isti koš...

Betty je napidsala "mahom", kao što se vidi u njenom citatu. Dakle ne svi, nego vecina. Ponavljam: ne svi, nego vecina. A i ja sam takvoga stajališta. Vecina ljudi koji slušaju turbofolk su neobrazovana, plitka površna i "intelektualno inertna" masa(ovaj izraz mi se jako svida by tehe way). Dakle, ne samo da nije nekoga prozvala imenom i prezimenom, nego ih nije ni kumulativno negativno okarakterizirala.
I nije se derala.

quote:

Cekaj, te osobe koje poznaješ a slušaju turbo su ti drage i ok, ali ostali ne??? A šta je sa ostalima??

Isto tako, Vader je napisao da su mu VELIKA VECINA tih ljudi ok. To znaci da mu nisu svi bili ok, kako si ti naveo, nego vecina, dok mu se ostatak tih ljudi nije svidio

quote:

To što ima tri magistrata i 20 godina školovanja ga ne cini intelektualcem i pametnim covekom, ali cinjenica da sluša turbo ga odmah otkriva kao nekulturnog, neobrazovanog i siromašnog duhom??
Jel može to malo pobliže, pliz??

Nitko nije napisao, ponavljam, da su ISKLJUCIVO SVI takvi. Ni Betty, ni Vader, ni ja. Svi smo napisali da je jedan veliki dio te populacije takav. Sad veci ili manji, o tome možemo raspravljati. Zar ne?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 05/12/2008 : 14:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
I ja slusham narodnjake pa shta,isto tako slusham i Carlosa Santanu i Gipsy Kings,
i da ne nabrajam ostale,a mogu sa svakim voditi raspravu o knjizevnosti,filozofiji,o Alberu Kamiju i ostalim velikanima tipa Franza Kafke ili o nekoj trecoj temi...
I ne znam uopste kakve to ima veze sa muzickim opredeljenjem?
Moji roditelji su potekli iz starogradskih porodica,oboje fakultetski skolovani,ja isto studije privodim kraju a opet volim Cecu,Dzeja i Lepu Brenu,pogotovo kad zapeva sa Alenom Islamovicem Jugoslovenku,e onda mi dodje da ispalim jedan sarzer onako u vazduh,da se sve trese.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2008 : 14:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

I ja slusham narodnjake pa shta,isto tako slusham i Carlosa Santanu i Gipsy Kings,
i da ne nabrajam ostale,a mogu sa svakim voditi raspravu o knjizevnosti,filozofiji,o Alberu Kamiju i ostalim velikanima tipa Franza Kafke ili o nekoj trecoj temi...
I ne znam uopste kakve to ima veze sa muzickim opredeljenjem?
Moji roditelji su potekli iz starogradskih porodica,oboje fakultetski skolovani,ja isto studije privodim kraju a opet volim Cecu,Dzeja i Lepu Brenu,pogotovo kad zapeva sa Alenom Islamovicem Jugoslovenku,e onda mi dodje da ispalim jedan sarzer onako u vazduh,da se sve trese.

Eto, Leeman je dokaz da možeš biti ok lik i istovremeno slušati cajke. To ja i tvrdim celo vreme. To tvrde i drugi. Jedino ovo sa šaržerom baš ne bi išlo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 05/12/2008 : 14:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
[/quote]

Eto, Leeman je dokaz da možeš biti ok lik i istovremeno slušati cajke. To ja i tvrdim celo vreme. To tvrde i drugi. Jedino ovo sa šaržerom baš ne bi išlo
[/quote]

Istinu zboris mudrache.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Betty je napidsala "mahom", kao što se vidi u njenom citatu. Dakle ne svi, nego vecina. Ponavljam: ne svi, nego vecina. A i ja sam takvoga stajališta. Vecina ljudi koji slušaju turbofolk su neobrazovana, plitka površna i "intelektualno inertna" masa(ovaj izraz mi se jako svida by tehe way). Dakle, ne samo da nije nekoga prozvala imenom i prezimenom, nego ih nije ni kumulativno negativno okarakterizirala.
I nije se derala.

Ona je napisala "To mogu slušati ljudi koji nemaju ukusa, niti trunke glazbene kulture a ni obrazovanje u najširem smislu im nije jaca strana. Vole cajke jer im to na najjednostavniji nacin pokazuje stanje duha s kojim se mogu poistovjetiti upakirano u set klišeja, glazbenog kica i mnoštvo plagijata + cica i guzica." Nema "vecinom", "skoro" i slicno. Procitaj njen post jos par puta, pa mi reci koji procenat ljudi u toj grupi vidis???

quote:
Isto tako, Vader je napisao da su mu VELIKA VECINA tih ljudi ok. To znaci da mu nisu svi bili ok, kako si ti naveo, nego vecina, dok mu se ostatak tih ljudi nije svidio

Vader je napisao "da turbo folk mahom slusa nepreosvecena, neobrazovana, plitka, povrsna, intelektualno inertna i ko zna jos kakva omladinska MASA." E sad, on poznaje par ljudi it te mase, i oni su sasvim ok, ali je moje pitanje bilo sta je sa ostalima koje on ne poznaje a iz te mase su?? Mozda ima jos par njih koji su ok??

quote:
Nitko nije napisao, ponavljam, da su ISKLJUCIVO SVI takvi. Ni Betty, ni Vader, ni ja. Svi smo napisali da je jedan veliki dio te populacije takav. Sad veci ili manji, o tome možemo raspravljati. Zar ne?

Naravno da mozemo, to upravo i radimo!!

Iz vasih postova izbija ono "SVI", "OGROMNA VECINA" i sl., pricaj ti meni sta hoces. A sad, koji je postotak onih koje ste vi naveli, tesko cemo utvrditi
A da ih ima, ima ih...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 14:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

možeš biti ok lik i istovremeno slušati cajke. To ja i tvrdim celo vreme. To tvrde i drugi.

Pffffff, sad kad sam vas stisao odmah druga pesmica, a??

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Joooooj, covece, koliko pitanja i (protiv)argumenata za samo 2 sata odsustva sa Foruma! :O:O:O:O
Potrajace dok na sve odgovorim! :DDDD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Evo ovako @manhunter:

- upoznao sam (do sada) dovoljan broj ljudi koji slusa tu muziku, tako da mislim da imam pravo da napravim jedan stereotip. Naravno, sto siri bude bio krug ljudi istih afiniteta, taj stereotip ce se menjati (iako ne znacajno, mogao bih da kazem).

- one osobe koje mi nisu drage jednostavno poznajem, morali smo deliti prostor, vreme i pojedine razgovore silom prilike i to je to. Pa ne moze ceo krug ljudi oko mene da mi bude drag!

- evo ovako, jedan ce da doktorira ekonomiju, prava, i sociologiju. WOW, ima 3 doktorata!!!! Ali nikome ne pada na pamet da su to tzv nauke gde se ne koristi trunka razmisljanja (bez nipodastavanja) sto se tice neceg vise od svakodnevnih drustvenih stvari koje ns okruzuju. Poenta je da jedan diplomirani istoricar umetnosti, filozof, filolog, pa cak i fizicar moze da bude 6 puta veci intelektualac od doktora ekonomije
(Warning!!!! moje misljenje je u pitanju!)

I evo, sad cu da napisem lepo, crno na belo! Ne mora da znaci da su oni losi ljudi, mi samo pokusavamo da istaknemo njihove intelektualne sposobnosti, sistem vrednosti, kako god hocete....iz onoga sto smo sami doziveli sa takvim ljudima. (bar se mene to tice, a ndam se i mladje i betty, jer ako ne, razocaracu se!)

@mladjo Izraz "intelektualno inertni" mi je sevnuo u naletu dok sam pisao odgovor! Ne zvuci lose, a

Edited by - Lord Vader89 on 05/12/2008 15:23:27
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/12/2008 : 15:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Bravo mladjo!! Naši novi moderatori se opet zaletavaju bez razloga.. A problem je ocito u tome kaj više nema pravog materijala za nekome zaprijetiti izbacivanjem ili ga izbaciti, pa sad ocajnicki traže po svim topicima neke razloge.. Friški su i nadobudni u svom novom zadatku pa se vjerojatno žele pokazati

Lupaš, kakve veze ovo ima sa necim...Ja mogu da komentarišem neke stvari bez da se odmah pomisli "evo ga ovaj novi mod, opet mi nešto sere, seljacina"???? Vidiš, bez obzira na funkciju, voleo bih da imam ostavljenu tu mogunost da kažem svoje mišljenje, bez da se to odmah shvati kao pretnja i nadobudnost, pošto niti pretim, niti sam nadobudan.
Znaci, hajdemo da diskutujemo kao i svi ostali.

Oprosti ali ja nisam vidovit pa ne mogu predvidjeti da li ti nama "soliš pamet" kao moderator ili kao "obicni" clan foruma.. I kad sam napisao "nadobudni" pritom sam ciljao na flamboyant soula (to sam i napisao na kraju onog posta ali to nisi quotao), jer se vec par puta zaletio sa nekakvim upozorenjima kao da smo mi mali debilceki pa ne znamo što je dozvoljeno a što nije
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/12/2008 : 15:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Evo ovako @manhunter:

- upoznao sam (do sada) dovoljan broj ljudi koji slusa tu muziku, tako da mislim da imam pravo da napravim jedan stereotip. Naravno, sto siri bude bio krug ljudi istih afiniteta, taj stereotip ce se menjati (iako ne znacajno, mogao bih da kazem).

- one osobe koje mi nisu drage jednostavno poznajem, morali smo deliti prostor, vreme i pojedine razgovore silom prilike i to je to. Pa ne moze ceo krug ljudi oko mene da mi bude drag!

- evo ovako, jedan ce da doktorira ekonomiju, prava, i sociologiju. WOW, ima 3 doktorata!!!! Ali nikome ne pada na pamet da su to tzv nauke gde se ne koristi trunka razmisljanja (bez nipodastavanja) sto se tice neceg vise od svakodnevnih drustvenih stvari koje ns okruzuju. Poenta je da jedan diplomirani istoricar umetnosti, filozof, filolog, pa cak i fizicar moze da bude 6 puta veci intelektualac od doktora ekonomije

I evo, sad cu da napisem lepo, crno na belo! Ne mora da znaci da su oni losi ljudi, mi samo pokusavamo da istaknemo njihove intelektualne sposobnosti, sistem vrednosti, kako god hocete....iz onoga sto smo sami doziveli sa takvim ljudima. (bar se mene to tice, a ndam se i mladje i betty, jer ako ne, razocaracu se!)

@mladjo Izraz "intelektualno inertni" mi je sevnuo u naletu dok sam pisao odgovor! Ne zvuci lose, a

Nemoj biti tako siguran u svoje mišljenje.. Za ekonomista u teoriji možda i imaš pravo, ali vjeruj mi komercijalno-ekonomske aktivnosti u praksi, na visokim razinama, mogu obavljati samo izuzetno sposobni i inteligentni ljudi..
Što se tice tvog drugog navoda o usporedbi fizicara, povjesnicara i ostalih u odnosu na doktora ekonomije i njihovog intelekta, kreativnosti i kajtijaznam cega - to može biti apsolutno istinito, ali i ne mora, jer je na tom primjeru takov stereotip teško primjenjiv
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 15:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Oprosti ali ja nisam vidovit pa ne mogu predvidjeti da li ti nama "soliš pamet" kao moderator ili kao "obicni" clan foruma.. I kad sam napisao "nadobudni" pritom sam ciljao na flamboyant soula (to sam i napisao na kraju onog posta ali to nisi quotao), jer se vec par puta zaletio sa nekakvim upozorenjima kao da smo mi mali debilceki pa ne znamo što je dozvoljeno a što nije

Pa veoma je jednostavno veruj mi. Cak i više od toga. UVEK pišem kao forumaš, izuzev kad trebam da upozorim usijane glave da se pridržavaju nekog kodeksa ponašanja. Mada, to je svako mogao da ukapira do sada...A kako ja nekome "solim pamet", to je vec pitanje. Veruj mi, umem ja i bolje ;-)

A ostatak nisam quotao zato što su mi ta poredenja nepotrebna i irelevantna, kao što sam vec i rekao jednom.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Evo ovako @manhunter:

Inace, generalno mislim da su ekonomija, politika, neke grane sociologije i slicno sve zajedno jedna najobicnija globalna drustvena prevara stvorena za ispiranje mozgova i kontrolu!

Ali, mlad sam, verovatno cu morati jos da sagledam zivot i cinjenice!

Do tada, svoje argumente baziram na trenutnom stanju misljenja!

Edited by - Lord Vader89 on 05/12/2008 15:41:23
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 15:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Evo ovako @manhunter:

Ufff, mrzi me sad da pišem nadugacko...Ali ovo tvoje izlaganje nema ama baš nikakve veze sa vezom. Inteligencija coveka i posao koji obavlja nisu nužno povezani, tako da ne možeš da tvrdiš da je neki fizicar pametniji od doktora ekonomije. Šta je sa lekarima?? Jesu li oni pametni ili su zanatlije?? Zamisli da te neki cenjeni hirurg operiše na srcu i ti tren pre operacije saznaš da su mu omiljene pevacice Brena i Seka?? Šta je sa prosvetnim radnicima?? Arhitektama??? Inženjerima?? Bankarima? ......

Sorry, ali provejava mi blagi snobizam na ovom topicu, tipa "Jaoj, samo da me neko ne zatekne sa nekim koji sluša narodnjake, pomislice da sam glup"...

Edited by - manhunter on 05/12/2008 15:46:43
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

[quote]
Inace, generalno mislim da su ekonomija, politika, neke grane sociologije i slicno sve zajedno jedna najobicnija globalna drustvena prevara stvorena za ispiranje mozgova i kontrolu!

i ti govoris nekome o intelktualcima?
odi slusati cajke ako ti i one nisu prekomplicirane
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

[quote]

A rekoh, mlad sam, ima vremena....

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25579 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/12/2008 : 15:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

[quote]

ne,ne,ne...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/12/2008 : 15:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

za ekonomiju i sociologiju se ne koristi trunka razmiljanja?!
pa zar nikad nisi cuo za novcane tecajeve, kolicinu novca u opticaju.....?
pa zar nikad nisi cuo za proucavanje obrazaca ponašanja pojedinaca ili grupe...?
to sigurno svaka budala zna i moze
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000