David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Vidim da Laurnti ubedljivo vodi, mada me iskreno iznenaduje drugo mesto Ferrija, verovatno dobija glasove zbog svega drugog gde i jeste po meni najbolji, ali ne po crtanju ženski koje su mu ubedljivo najgore, bar po meni!!!
Osporavani Leurenti, je ipak pun pogodak VC, mogo bi koji ženski lik da ubaci na nekoj narednoj naslovici Kolekcionarskog Zagora. Covek je dokazani šmeker, i najbolji crtac ženskih likova...
Osporavani Leurenti, je ipak pun pogodak VC, mogo bi koji ženski lik da ubaci na nekoj narednoj naslovici Kolekcionarskog Zagora. Covek je dokazani šmeker, i najbolji crtac ženskih likova...
Zamislite naslovnu stranu Kolekcionarskog Zagora price "Zimska zmija" sa Fridom, Zagorom i Zimskom zmijom[/b]
laurenti na prvom,pa darchangelo,cak chiarolla (iako ga ne voli vecina kao crtaca zagora,ne razumijem zasto) mi je super bio u konkvistadorim s shumavi,a ferri mi nazalost na zadnjem mjestu
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
DMonika naravno zbopg vampirice a mislim da je i Gambit crtao on...
Da, crtao je Gambit u prici "Strah nad rjekom" SD 34/35, to je inace drugo pojavljivanje Gambit, bilo je još jedno na jednoj stranici u "Povratak Kandraksa" (Ferri).
Bolja je Laurentijeva, ali Strah nad rijekom je bolja prica. Kako ljudi mgu pored Laurentija glasat za Della Monicu. Da je Laurenti crtao Yelenu...
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Laurenti. makar mu je Chiarolla dosta blizu sa Shumavi, onom malom iz kuce na hridima i indijankama iz tajanstvenog izvora. andreucci je ipak premalo crtao ženske likove da bi dobio glas.