Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12487 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2008 : 19:03:34
|
Evo imam jedno pitanje u vezi Zexa. Sad kad sam po pretraživanju nešto tražio i gledao naslovnice opazio sam da je kod zlatne serije kada je završio odred straha,da su onda bili zs 448 veliki skok,pa onda zatoceni zagor,mocvara mo hi la,...i još 3 zagora a tek onda naivcine iz Elkinsa odnosno sovina krcma.Zašto te neke rupe.Zar nije zex trebao objaviti sve po redu?Zašto su preskocili ovih 6 zagora iz ZS?
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1819 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 15/11/2008 : 19:08:47
|
quote: Originally posted by 1Euro
Evo imam jedno pitanje u vezi Zexa. Sad kad sam po pretraživanju nešto tražio i gledao naslovnice opazio sam da je kod zlatne serije kada je završio odred straha,da su onda bili zs 448 veliki skok,pa onda zatoceni zagor,mocvara mo hi la,...i još 3 zagora a tek onda naivcine iz Elkinsa odnosno sovina krcma.Zašto te neke rupe.Zar nije zex trebao objaviti sve po redu?Zašto su preskocili ovih 6 zagora iz ZS?
Nista nije preskoceno..Te epizode ZS su bile reprint prethodnih izdanja. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 15/11/2008 : 19:12:50
|
ferri mudro zbori. Mislim da im to nije bilo pametno zbog toga što su tada išle Tvrdava na moru, Džinovski kraken,Svemirska braca... |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12487 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2008 : 19:32:30
|
aha ok sada mi je jasno.Nisam si mislio da su vec tada poceli sa reprintima,i zbog cega?Mislim nije mi jasno kad imaš puno stripova za objavit i kada si još u zaostatku da se rade reprinti? Ili možda netko zna da su ovi stripovi bili rasprodani pa su zbog toga kasnije napravili reprinte,jel koliko se ja sjecam kada je bio onaj kutak za kolekcionare svi su nešto tražili Mocvara Mo hi la i ciko i Rubini |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 15/11/2008 : 19:33:33
|
quote: Originally posted by cibalia
ferri mudro zbori. Mislim da im to nije bilo pametno zbog toga što su tada išle Tvrdava na moru, Džinovski kraken,Svemirska braca...
malo oftopic svaka cast cibalia, mislim da doslijedno naslijedjuješ sawitcha po broju posteva 80 za dva dana uopce nije loše još malo pa ceš htjeti stizati sve više zvjezdica, pa ... |
volim grad koji tece... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/11/2008 : 19:34:44
|
quote: Originally posted by tomislav.baretic
ferri mudro zbori. Mislim da im to nije bilo pametno zbog toga što su tada išle Tvrdava na moru, Džinovski kraken,Svemirska braca...
malo oftopic svaka cast cibalia, mislim da doslijedno naslijedjuješ sawitcha po broju posteva 80 za dva dana uopce nije loše još malo pa ceš htjeti stizati sve više zvjezdica, pa ...
Pa prva izbacivanja... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 15/11/2008 : 19:55:08
|
za dva dana kada po mom izracunu budem senior member napisat cu recenziju |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/11/2008 : 21:31:19
|
Cibalia, smanji dozivljaj sa postovima da ti ne bi bio resetovan counter na nulu. Kakve veze ima to da li si ovaj ili onaj member? Ovde smo radi druzenja a ne radi gnjavaze svih ostalih glupim postovima i vec sam se spremao da ti napisem nesto na tu temu, ali me obi-wan preduhitrio. Pocecu da prestanem da citam topice u kojima si ti ostavio post jer su vec sad u desetak topica pri vrhu vec polovina tvoji postovi od kojih 90% nicemu ne sluzi osim da oduzme vreme ostalim clanovima. Svi mi ponekad offtopic-arimo i "rasipamo" tudje vreme nekim internim postovima, ali tako nesto treba da ima neku razumnu meru. Ne treba ovo da shvatis licno vec kao upozorenje obzirom da nisi prvi sa takvim "simptomima" pa neces biti ni prvi koji ce biti banovan. Cudi me da te moredatori nisu do sada opomenuli. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 15/11/2008 : 22:32:03
|
Je...a prijatelju tu si u pravu. Jesam pretjerao al to cu i sam otvoreno priznat. Ja sam ovu stranicu otkrio tek prije par dana, a nikada nisam znao nikog drugog tko cita stripove i skrenuli smo s topica, a ja sam se ovo prije samo malo za....vo. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/11/2008 : 22:47:46
|
Je...a prijatelju tu si u pravu. Jesam pretjerao al to cu i sam otvoreno priznat. Ja sam ovu stranicu otkrio tek prije par dana, a nikada nisam znao nikog drugog tko cita stripove i skrenuli smo s topica, a ja sam se ovo prije samo malo za....vo.
Ma sve je to super, entuzijazam i to. No, forum je dosta posjecen pa kada bi svi imali po 100 postova na dan, došlo bi do usporenja i zakrcenja (tako kažu, nisam strucnjak). U principu, dok te moderatori ne upozore (pitam se da li još uvijek upozoravaju ili ... ), sve je u redu. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/11/2008 22:49:19 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 15/11/2008 : 23:25:22
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by ---dp--- Cudi me da te moredatori nisu do sada opomenuli.
velika topla braca sve vide,ne boj se,prepusti to nama...
šala |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 16/11/2008 : 00:42:47
|
quote: Originally posted by Raga
quote: Originally posted by ---dp--- Cudi me da te moredatori nisu do sada opomenuli.
šala
Dobro, dobro.... znamo mi tvoje afinitete Raga i prema slikama iz stripova, a kamoli prema realnim licnostima |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/11/2008 : 00:51:50
|
quote: Originally posted by Raga
šala
Eto, meni se ova šala baš i ne svida, a inace baš volim šale... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia