forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ritam izlaženja edicija VC-a - vaše želje ?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2008 : 14:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ja bih licno voleo :
1. cetvrtak - Zagor & Tex
2. cetvrtak - Dilan Dog & Marti Misterija
3. cetvrtak - Dampir & ( Bred Baron & Gea (dvomesecno izlaženje))
4.cetvrtak - Mr. No & (Zagor specijal & Dilan Dog Superbook & Ciko & Mark specijal(cetvoromesecno izlaženje )

Kao što se vidi Odabrane price bih izbacio (meni licno nisu zanimljive, ne kažem da je loša ideja),Misteriju bih voleo mesecno , a Breda B. dvomesecno ( pa da se menja sa Geom ).Takode, cim se ispucaji zagori specijali, a nema ih još mnogo gledajuci šta je Ludens izbacio, pokrenuo bih Mr. No specijale.
A vi?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 16/11/2008 : 14:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
složio bih se s tobom glede specijala jer ih je Ludens izdo 12 ne racunajuci jubilarce, ali meni su odabrane price najbolji potez VC pošto ne izbacuju reprinte kao Ludens u okviru extra serije. sVE ostalo u redu pogotovo ovo Baronovo mijenjanje s Geom

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 14:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Meni odgovara kako sada ide. Mislim, shto se mene tiche, mozhe po jedan Dilan, Teks i Marti nedeljno, a ostalo sve zauvar, ali ne ide to tako. :)
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/11/2008 : 14:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

meni su odabrane price najbolji potez VC pošto ne izbacuju reprinte kao Ludens u okviru extra serije

ovo ne razumijem?

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/11/2008 : 15:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia
ali meni su odabrane price najbolji potez VC pošto ne izbacuju reprinte kao Ludens u okviru extra serije.

nu,pojasni nama telcima
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 16/11/2008 : 15:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
polako cu:
izbacuje li Ludens reprinte (zato što su izlazili ZS/LMS)u okviru extra serije? da
je li VC izbacuje zagor reprinte? ne
jesu li odabrane price izlazile u okviru ZS/LMS? DA TO JE TO. MOŽDA SAM KORISTIO CUDNE RIJECI ALI SAD CU NORMALNO:meni su odabrane price dobar potez VC jer izdaju starije brojeve koje mladi stripaši nisu imali prilike procitat, a VC nema extra seriju kao lu .
P. S. ZA PAJTOSA: idi na topic o KP napravio sam scenarij

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/11/2008 : 15:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
U odnosu na Dnevnik - oba izdavaca izbacuje reprinte.
Ludens ce sve Oda-brane price objaviti u extra seriji.
Podržavam oba izdanja,al mi smiješno izgleda kad se nadvikujem tko je bolji.
Dugotrajniji ili ekonomicniji.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 15:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ta njegova recenica je trebalo da glasi (bar sam ja sad nakon objasnjenja tako shvatio): "...su najbolji potez VC kad VC vec ne objavljuje odnosno nema extra seriju"
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/11/2008 : 15:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Ajd i ja da prozborim nesto.
I ja bi MM jednom mesecno,Zagora i Texa na 2 nedelje(sa Zagorom sigurno ne bi bilo problema,a ovako na mesec dana i ne vidim svrhu kad je Ludens jako blizu). A Ludens ima vec tradiciju i 150-ak brojeva iza sebe u regularnoj seriji,tako da bi jedino dosta brzi tempo za mene bio razlog za kupovinu VC Zagora.
DD Superbook bi ubrzao jer su u najvecem zaostatku od specijalnih izdanja,a Chica i Marka cak i usporio jer ne izlaze vise u Italiji tako da nece pobeci nigde.
Odabrane price bih takodje izbacio,jer im ne vidim svrhu i sigurno necu uzimati od narednog broja.
I da,ubacio bi barem Juliu za pocetak od novih izdanja,a kad sve to lepo pusti korene i Nicka,jer mi nedostaje taj zanr.
Texa reprint ce ionako Dado&Dado
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/11/2008 : 15:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Meni je sasvim OK i sasvim prihvatljiv ovaj dosadašnji ritam izlaženja i ne bih za sada ništa menjao, pustimo ljude neka rade svoj posao.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 16:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I meni je ovaj ritam i vise nego dovoljan, VC/Ludens/SA/Van Gogh, kad jos dodamo "Libellus" za kojeg nemamo para, sta cete vise.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2008 : 16:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ritam je odlican, ništa ne treba menjati sem ubrzati Bred Berona:).
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/11/2008 : 16:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Da i ja kazem nesto za ovaj Fantasy topic.

Ne smeta mi nista, vazno je da izlazi, a kad bih mogao nesto da promenim, to bi bilo sledece:

Pustio bih "Odabrane price" da idu mesecno, a izbacio bih Dampyra i Brad Barrnoa, umesto njih, ubacio bih Zagor extra, maxi, ili neke specijalce od Texa, Mister Noa, Martija...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 17:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Moja je zelja da ih samo bude jos vise,i to da,kao u crtanom filmu,kiosk bude pun toliko da stripovi ispadaju kroz pukotine,a da se tetkica cuje odnekuda iznutra:"Grc...sinko,uzmi sam...grc...ne mogu da do'vatim..."
P.S.Zems,ne diraj mi Dampira,bre!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2008 : 17:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Neki me ovde nisu sasvim razumeli, a , što je najgore ni sam sebe nisam razumeo pa sam ubacio Geu i izbacio Odabrane price.
Dakle, ne dirajuci ritam izlaženja ( 2 stripa sedmicno )i ne menjajuci spisak edicija koje vec izlaze, kako bi voleli da izlaze pojedini junaci, odnosno edicije.Ja bih to voleo da bude ovako :
1.cetvrtak zagor & tex
2.cetvrtak dilan dog & marti misterija
3.cetvrtak dampir & (brad baron & dilan dog superbook - dvomesecno )
4.cetvrtak mr. no & (odabrane price & ciko & mark specijal & zagor specijal - cetvoromesecno )

ps. voleo bih da odabrane price ne budu samo Gorza, nego i neki drugi junaci
Ajd sad vi

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

I meni je ovaj ritam i vise nego dovoljan, VC/Ludens/SA/Van Gogh, kad jos dodamo "Libellus" za kojeg nemamo para, sta cete vise.

Upravo tako. Ali evo da i ja odstupim od ovg što Anto predlaže, izbacio bih Dampyra (soryy zems),DD i DD SuperBook, a ubacio bih novu seriju koja bi se recimo zvala Bonelli klasik (Tim i Dasti, Džudas, Hondo, Crveni šinjel, Kociz, Deni i Sem, Narednik York, Gordon Jim...), Brad Barron dvomesecno, MM mesecno, Odabrane price dvomesecno!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi nemojte oftopicariti.imate drugi topic za predloge za nove junake.
Bruce, zadnja opomena, biceš banovan na 25 godina

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Ljudi nemojte oftopicariti.imate drugi topic za predloge za nove junake.
Bruce, zadnja opomena, biceš banovan na 25 godina

Anto, znaš li koliko cu tada imati godina? Šta cu tada raditi, skupljati stripove

OK,OK!!!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Udri ga,udri!Zbog Dampira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2008 : 19:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ritam izlaženja Bonellija me ne brine. Bonellija je najviše i izlaze 10 X više nego svi ostali stripovi zajedno. Tako da o tome ne razmišljam niti imam ikakve želje glede mede...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 19:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Kupujem sve zagore osim kolekcionarskih izdanja, teksa i BB. Tako da mi tempo odgovara.
Mada bih u odabrane price uvrstio i ostale junake Boneli kuce, ubacio bih i traper kerija kao neko specijalno izdanje. Tj u odabrane price.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/11/2008 : 20:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ocemo nathan never

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 20:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Upravo tako. Ali evo da i ja odstupim od ovg što Anto predlaže, izbacio bih Dampyra (soryy zems),DD i DD SuperBook, a ubacio bih novu seriju koja bi se recimo zvala Bonelli klasik (Tim i Dasti, Džudas, Hondo, Crveni šinjel, Kociz, Deni i Sem, Narednik York, Gordon Jim...), Brad Barron dvomesecno, MM mesecno, Odabrane price dvomesecno!!!

Ovo je prilicno ozbiljan predlog. Valjda je i izdavacu stalo da umesto hiljada prodatih kopija DD-a ima 50 prodatih komada Bonelli Klasika.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 21:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Ovo je prilicno ozbiljan predlog. Valjda je i izdavacu stalo da umesto hiljada prodatih kopija DD-a ima 50 prodatih komada Bonelli Klasika.

DA, DA, "Ali mašta cini svašta", pa to jedan od razloga što i citamo stripove, zar ne
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2008 : 22:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/11/2008 : 22:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Željko, promeni avatar, dok te nisu opomenuli "allmighty" M, F ili G

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000