Od skorasnjeg poboljsanja strip scene u Srbiji a odavno vec sasvim solidne situacije u Hrvatskoj,mislim da sad prica o reprintima nije samo puka mastarija. Pa me interesuje kog bi junaka najvise voleli videti od broja 1 i u kom formatu,obliku,ceni.....Naravno nebitno da li je srpski,hrvatski ili neki treci izdavac! Mozda neko iz izdavackih kuca ovde i cita ponesto,pa nam se neka mala zelja mozda i ispuni....:))))
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Ja licno mislim da bi najbolje bilo imati reprint Texa,jer Libellus popunjava epizode koje je ZS propustila a niko drugi nije poceo od broja 1,sto znaci da ako neko zeli da cita prve texove epizode mora da kupuje pocetne brojeve ZS i LMS,a svi znamo koliko je to neizvodljivo,sto zbog cene sto zbog proste nemogucnosti da se vecina toga uopste nadje.Zato mislim da bi neki ekonomicni integral Texa bio prava stvar,jer sve ostalo vise manje moze da se nadje.....
Sit sam polako i reprinata i Bonellija. Ja bih nešto novo i neBonelli.
kao npr.?
Hulka, Betmena, Supermena. U principu, puno stvari, ali ovo mi prvo pade na um...Vidio sam na sajmu recimo neke knjižurine u boji - majko mila kako je to nacrtano. Naravno, zaboravio sam kako se zove.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ja licno mislim da bi najbolje bilo imati reprint Texa,jer Libellus popunjava epizode koje je ZS propustila a niko drugi nije poceo od broja 1,sto znaci da ako neko zeli da cita prve texove epizode mora da kupuje pocetne brojeve ZS i LMS,a svi znamo koliko je to neizvodljivo,sto zbog cene sto zbog proste nemogucnosti da se vecina toga uopste nadje.Zato mislim da bi neki ekonomicni integral Texa bio prava stvar,jer sve ostalo vise manje moze da se nadje.....
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Plasim se da za ne Bonelli nema dovoljno interesenata,ali iako nisam preveliki fan americke produkcije neke stvari bih voleo videti i ja. Ali cini mi se da Beli Put planira da izbaci ponesto od toga.... :)))
Mister No i Marti Misterija, u obicnom kiosk izdanju (jedna knjiga - cijela epizoda). Po nekoj postenoj cijeni, do 450-500 dinara, makar kvaliteta kao ove knjige Malog Rendzera. Ja bih zaista volio da kupim sve od Libellusa, ali cini mi se da je to jos koju godinu nemoguca misija.
Da je Betmen pushten na kioske uporedo sa filmom, napravio bih pokolj, i u to sam u potpunosti siguran. A to shto nashi izdavachi nemaju sluha sa zeitgeist, to je njihova mana, na nashu shtetu.
Crni Roko i Nikad robom, definitivno Mislim da su nove generacije zaslužile da procitaju ove romane, narocito Nikad robom Dodao bih možda još i Karabinu Slima
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hmmm... Mislim da bi trebalo uraditi Texa od prvog broja... Iako nisam neki pretjerani obožavatelj, mislim da bi uspjeh toga reprinta bio neizostavan! I definitivno bi to kupovao... Ipak je rijec o antologijskom Bonellijevom junaku...