Iako mi je Zagor omiljeni junak, ipak, bih ovom prilikom glasao za Texa, jer Zagorovih edicija ima baš dosta (redovna, specijali, odabrane price, HC...), a Tex samo redovni.
Voleo bih da to ide na fazon odabanih prica, znaci cela prica u jednoj svesci i da cena bude kao kod odabranih prica.
Posle Texa, došli bi Marti, Zagor, možda Mister No...
mala vojska, ili kako se vec zvao onaj strip u politikinm zabavniku s malim ljudima e to bi volio vidit u reprintu ili barem da netko napiše u kojim brojevima PZ-a jeto izašlo, pa da pokušam nabavit eh nostalgija
if you tolerate this, then your children will be next
Tex od br. 1, Tim i Dasti, Džudas, MM od br.1, MNo od br. 1... Sve da bude kiosk-strip, kvalitet VC, sa cenom od 150-240 dinara zavisno od broj stranica!!!
a za ozbiljno mislim da bi me valerijan i kozmicki putnici (najavljeno) obradovali a ni spiderman essential ne bi bili docekani na nož, one epizode s gwen i kad ju goblin ubije
ipak, bolje da izlaze nove stvari
if you tolerate this, then your children will be next
Kod mene je jedino Julia nepravedno zapostavljena kod svih izdavaca,i nemogu prezaliti sto je VanGogh odustao od izdavanja.Slab sam na sve sto potpisuje Berardi. Vise od svega bi zelio da neko odluci izdavat Juliu u bilo kojoj varijanti,a najprihvatljivija je najjeftinija!
Dosta ljudi bi htelo Texa,to mi je bas drago jer sam stekao bio utisak da je vec blago prevazidjen.... Na moju veliku zalost samo par ljudi je pomenulo reprint autora francusko-belgijske skole koji su nekada izlazili u stripoteci ili nekom drugom magazinu,ali dobro ovde ipak sirim masama vlada bonelli Najvise ljudi se opredelilo za texa uglavnom,cini mi se. Kao i za nesto iz americke produkcije,sto se nje tice ja bih licno voleo videti kakvu Batman seriju,star epizode detective comics-a ali bih veoma srecno kupovao i novije!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Da je Betmen pushten na kioske uporedo sa filmom, napravio bih pokolj, i u to sam u potpunosti siguran. A to shto nashi izdavachi nemaju sluha sa zeitgeist, to je njihova mana, na nashu shtetu.
zasto pobogu??
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Da je Betmen pushten na kioske uporedo sa filmom, napravio bih pokolj, i u to sam u potpunosti siguran. A to shto nashi izdavachi nemaju sluha sa zeitgeist, to je njihova mana, na nashu shtetu.
zasto pobogu??
Postidjen sam. Uveravam te Kurunire da je shtamparska greshka, i da se nece ponoviti. Ja prvi mrzim kad neko drugi to isto uradi.
Ja sam ti sa Srpskim neshto kao ti sa Hrvatskim. Kad mi neshto odzvoni pogreshno, vidim crveno.
zasto pobogu??
Postidjen sam. Uveravam te Kurunire da je shtamparska greshka, i da se nece ponoviti. Ja prvi mrzim kad neko drugi to isto uradi.
Ja sam ti sa Srpskim neshto kao ti sa Hrvatskim. Kad mi neshto odzvoni pogreshno, vidim crveno.
hm, lijepo, ali srpski, hrvatski...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ja licno mislim da bi najbolje bilo imati reprint Texa,jer Libellus popunjava epizode koje je ZS propustila a niko drugi nije poceo od broja 1,sto znaci da ako neko zeli da cita prve texove epizode mora da kupuje pocetne brojeve ZS i LMS,a svi znamo koliko je to neizvodljivo,sto zbog cene sto zbog proste nemogucnosti da se vecina toga uopste nadje.Zato mislim da bi neki ekonomicni integral Texa bio prava stvar,jer sve ostalo vise manje moze da se nadje.....
Tim i Dasti Kapetan Miki da odmorimo mozak starim dobrim pricama za decicu.Dosta nam je psiholoskog i matematickog stripa.(nemam sedam godina)a i boli me dupe ako neko misli da imam.
Tim i Dasti Kapetan Miki da odmorimo mozak starim dobrim pricama za decicu.Dosta nam je psiholoskog i matematickog stripa.(nemam sedam godina)a i boli me dupe ako neko misli da imam.
Sta je to matematicki strip???
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.