forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako vratiti "pozajmljene" stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/11/2008 : 09:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ocigledno da nam je prica svima ista.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 23/11/2008 : 11:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
Ne znam kako je na jeziku susjeda, ali stripovi se na hrvatskome ne mogu pozajmiti, nego posuditi.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 23/11/2008 : 11:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
Jednom sam radio popis za par stripova koje sam posudivao, ispred osobe kojoj je to išlo, taj se uvrjedio, ali je uzeo stripove! uglavnom neposudujem jer je prerizicno.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 23/11/2008 : 13:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message
Poslje je...a nema kajanja.

zloduh Kundra
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 23/11/2008 : 13:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
quote:
Originally posted by PINCA

Poslje je...a nema kajanja.

ima. samo nema povratka nazad.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/11/2008 : 14:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa ne verujem, da u ovo vreme iko ikom daje stripove na citanje.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/11/2008 : 14:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by bacho

Ne znam kako je na jeziku susjeda, ali stripovi se na hrvatskome ne mogu pozajmiti, nego posuditi.

Divno

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/11/2008 : 18:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa ne verujem, da u ovo vreme iko ikom daje stripove na citanje.

Well,ako uzmemo u obzir sva nasa negativna iskustva sa tim,pa nasu kolekcionarsku ljubav i bol prema svakoj ostecenjoj korici/stranici i svu bezobzirnost onih za koje su stripovi/romani "stivo za procitaj,pa baci",i sve to skupimo,dodje mu jednako k'o kad bi virtuoz na violini dao instrument cobaninu i rek'o:"Evo ti je,par dana teraj ovce njome,pa mi je vrati!" -KABOOM!!
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 23/11/2008 : 19:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Ja sam jednom sve svoje AF posudio prijatelju i sve mi ih je vrati glanc kakvi su i bili!Ali takoder imam loša iskustva,sa Tex kolekcijom od 50 komada koje još nemam,a niti necu dobit ja mislim.Strašan šok.
Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 24/11/2008 : 03:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message
komsijina baba vec pocela da lozi sporet mojim stripovima. srecom sam dosao da ih otmem pre nego svi izgore. samo jedan moj drug cita stripove i mahom citamo zajedno u istoj prostoriji tako da nemam problema sa pozajmljenim stripovima. da li bih pozajmio nekom u koga nemam 100% poverenja? NE!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/11/2008 : 04:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ni u koga nemam poverenja kad su stripovi u pitanju, srecom, ne ponasam se sa njima kao da su od zlata pa ih povremeno dam ponekom na citanje (ali samo jedan po jedan)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/11/2008 : 04:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
...ali i to je bolje nego ono: "Moze, ali samo iz moje ruke". Al' je to bio fazon kad smo bili klinci
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/11/2008 : 05:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by bacho

Divno

u pravu je

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 24/11/2008 : 11:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
stripove jedino posudujem kolekcionarima jer ce ga vratit kakvog su ga i dobili.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/11/2008 : 12:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Guzonjin sin a Private Message
Ja ne pozajmljujem (posudjujem) stripove još od '89 kada su me olakšali za jedno 50-60 stripova, neke od njih još nisam nabavio. Posle toga tamo negde '92 ostao sam bez dvadesetak Blekova kada su mi lopovi obili kucu, mada ja sumnjam na policiju koja je vršila posle uvidjaj ne verujem da su lopovi po mraku birali da uzmu baš samo Bleka.

Mrzim duge postove
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 24/11/2008 : 12:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
meni su 2002 obili kucu u Sremskoj Mitrovici dok sam ja bijo u Novom Sadu e sad u toj kuci koju su mi obili bijo je ormar pun stripova koji je naravno bijo zakljucan,obili su ga i izeli su mi oko 250 stripova i to uglavnom Texa i Mikija.Naravno to sam tek kasnije skontao jel su mi bukvalno ispraznili 3-sobnu kucu,skidali su i prekidace.:(:(:(:( samo je taj ormar osta od komplet namestene kuce.
Go to Top of Page

Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/11/2008 : 13:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Guzonjin sin a Private Message
ja nisam odmah provalio da mi fale ti stripovi pošto su svi bili razbacani po sobi, inace lopovi su došli nocu kamionom i odneli bukvalno sve što je bilo vredno a mislim da ih stripovi nisu zanimali inace bi odneli i njih. To je kuca u kojoj i danas držim vecinu stripova (samo LMS i ZS) i niko u njoj ne živi pa ako neko zna gde je može da dodje da se ovajdi.

Mrzim duge postove
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 24/11/2008 : 14:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Hm,frljni adresu u postu ispod ovog...
Go to Top of Page

Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
97 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 24/11/2008 : 16:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Guzonjin sin a Private Message
Ne postoji adresa, evo slike iz vaseljene pa se snadji

Mrzim duge postove
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4367 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 24/11/2008 : 21:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
i ja sam nekada u osnovnoj skoli krajem osamdesetih pozajmio par puta drugovima po 20,30 stripova pa nikada nisu vratili,otada ne pozajmljujem vise nikome,jedino dam bratu ponekad da procita nesto ali stripovi ne napustaju stan vise nikada.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/11/2008 : 21:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
U osnovnoj školi, sam imao "prijatelja", koji se uvek nadmetao samnom, ko ce imati vecu kolekciju. Za rodendan sam dobio album Fleš Gordona(žuti), i tip ga je pozajmio da procita..I neki dan kasnije mi je ladno rekao da mogu da zaboravim na strip. Posle moljakanja, ubedivanja, pretnji bližom i daljom rodbinom, pristao je da mi da vrati- za 350 stripa. Ja sam ih u to vreme imao otprilike toliko, pristao sam, dobio strip nazad, i ostao na par stripova. A ovaj je blistao kako "ima najvecu kolekciju u bližoj okolini".. A onda sam organizovao onu vec spomenutu rodbinu i prijatelje, i za tri meseca došao na nekih 450 kom. Zato kažem, osveta se servira hladna

Možda nema baš veze sa temom, ali mi sad pade na pamet.

Dusxane, udri ga tamo gde ga najviše boli!!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/11/2008 : 21:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

U osnovnoj školi, sam imao "prijatelja", koji se uvek nadmetao samnom, ko ce imati vecu kolekciju. Za rodendan sam dobio album Fleš Gordona(žuti), i tip ga je pozajmio da procita..I neki dan kasnije mi je ladno rekao da mogu da zaboravim na strip. Posle moljakanja, ubedivanja, pretnji bližom i daljom rodbinom, pristao je da mi da vrati- za 350 stripa. Ja sam ih u to vreme imao otprilike toliko, pristao sam, dobio strip nazad, i ostao na par stripova. A ovaj je blistao kako "ima najvecu kolekciju u bližoj okolini".. A onda sam organizovao onu vec spomenutu rodbinu i prijatelje, i za tri meseca došao na nekih 450 kom. Zato kažem, osveta se servira hladna

Možda si mogao da ga vratiš i za manje - nekih 3.5 šamarcina za doticnog.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/11/2008 : 22:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Možda si mogao da ga vratiš i za manje - nekih 3.5 šamarcina za doticnog.

Pacifista sam od pelena

Ma bilo je i toga, ali je situacija bila isuviše komplikovana..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/11/2008 : 08:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Dakle, pravi covek za moderatora!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 25/11/2008 : 10:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
zadnji koji sam posudio je bio onaj dd od slobodne a la grin majl kad je izasao. i tako caskam sa prijateljem, strip na stolu i on prekrene casu i prolije neko pice po njemu.
a inace sam se davno naucio pameti. sve se svodi uglavnom na: "ne mogu ga naci, bio tu taj i taj pa uzeo da procita."
nemaju ljudi osjecaj da to kosta, strip se gleda kao "procitaj i baci", zato vise ni svetom petru.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000