forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Proširite svoje horizonte...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 07/02/2009 : 06:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by flamboyant soul

Uh, meni Usagi nikako da legne, a stvarno sam povodljiv tip.

Cudno, ti si drugi koji je u tom fazonu - a pošto je prvi Dekara zvani Kontraš, to se ne racuna. ;)

Ja sam svojevremeno otvorio ovde topic, bez ikakve ironije, trazeci da mi neko objasni sta je dobro u tom stripu. Uzalud.

moji crteži
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/02/2009 : 11:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
S kim ja saradujem... ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 15:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Da budem iskren nikada nisam citao ništa od navedenog,a i ne planiram...strip je za mene Boneli i tako ce ostati...u ovoj grani ne planiram da proširujem horizonte...što se tice drugih uvek sam za modernizaciju i reforme
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 15:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

A baš sam se zacudio šta ce profa na ovom topicu.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/02/2009 : 15:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Pazi, Obi je naveo neke stripove kojima Bonelli ne moze ni prici. Mislim, i meni je susret sa stripom bio upravo Bonelli (preciznije Tex), ali ima tu dosta odlicnih stripova koji zasluzuju tvoju paznju.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/02/2009 : 16:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

A baš sam se zacudio šta ce profa na ovom topicu.

Pa vidis da je reko covek uvek za modernizaciju i reforme,al' nije mogo da zna o kojim se horizontima radi dok nije uso na topic.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/02/2009 : 17:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

Pazi, Obi je naveo neke stripove kojima Bonelli ne moze ni prici. Mislim, i meni je susret sa stripom bio upravo Bonelli (preciznije Tex), ali ima tu dosta odlicnih stripova koji zasluzuju tvoju paznju.

Ne huli! Masa navedenih stvari nisu u probliznom kontinuitetu kao Zagor, a samim tim ni ne zavredjuju da ih se naziva stripovima!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/02/2009 : 17:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Wicked

Ne huli!

Zar ja?

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 17:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Ja sam proširio horizonte mangama, superjunacinam i Fibrinim strip-albumima! Slažem se da je Moore vjerovatno najbolji scenarist, ali ga ne cijenim jer se ne brije, pere i jer se pravi neshvaceni umjetnik. Mange i herojcine su potpuni promašaj. Loše. Za djecu ispod 10 godina. Ipak ostajem na kioscima vjeran staroj gardi: Texu, Zagoru, Mister Nou, Dylanu i Martyju!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 07/02/2009 17:21:06
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/02/2009 : 17:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Uh, koja izjava. To si namerno napisao jer znas da ja najvise cenim mange, zar ne?

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 17:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Da!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/02/2009 : 17:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 07/02/2009 : 18:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Ja sam proširio horizonte mangama, superjunacinam i Fibrinim strip-albumima! Slažem se da je Moore vjerovatno najbolji scenarist, ali ga ne cijenim jer se ne brije, pere i jer se pravi neshvaceni umjetnik. Mange i herojcine su potpuni promašaj. Loše. Za djecu ispod 10 godina. Ipak ostajem na kioscima vjeran staroj gardi: Texu, Zagoru, Mister Nou, Dylanu i Martyju!

A ti imas jedanaest?

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 07/02/2009 18:22:26
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/02/2009 : 18:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by Vlaadisha

quote:
Originally posted by cibalia

A ti imas jedanaest?

Da stricek.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000