forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferri za sva vremena
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/11/2008 : 02:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Kada sam pre 14 godina procitao SD br.4 "Tajanstveni samostan" pitao sam se jeli moguce da Ferri još crta, a covek je tada imao 66 godina, a ovu pricu je nacrtao i ranije! Na sajmu knjiga u BG 25.10.2008.godine kada sam se licno sa njim upoznao, slikao i dobio autogram, postalo mi je jasno da ce covek još dugo crtati Zagora!
Da ga zdravlje služi, i kao što i sam topik nosi naziv "FERRI ZA SVA VREMENA"!!!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/11/2008 : 03:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ferri je dosta uradio bolje je da se polako povuce u legendu.Ne moramo ga pamtiti po drhtavoj rucu,nije zasluzio takvo nesto.Ferri legendo tebi i donateliju niko nikada nece ni prismrdeti,ali pazi nikada.Mogu mnogi ovde da lupaju kako su novi crtaci moderni pametni kako je tvoj crtez naivan i neproporcijalan ali za zagorov uspeh si ti najvise zasluzan.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/03/2009 : 20:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
spremate li cestitke za ferrijev rodjendan 21marta,ako se ne varam?
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/03/2009 : 22:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ma Ferri je religija.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/03/2009 : 23:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

Ne varaš se, da se dogovorimo da ga proslavimo zajedno uz koje pivo, mogu i ostali da se pridruže
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 11/03/2009 : 23:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
Na Sajmu knjiga u BG-u drugarica koja studira italijanski me nauci kako da maestru kažem "Hvala na lepom detinjstvu i inspiraciji". I tako ti ja nakon fotografisanja rukujem se još jednom sa legendom i kažem to uz kez a la , a on, nakon prvog iznenadjenja, toplo se osmehnu i rece "Gracie...... Zagor e..... multo..... gracie!". Vrtim ja glavom levo i desno, tražim onu gospoju prevodioca, nje, naravno, nema, neko uvali majstoru strip za potpis, on se osmehnu još jednom, ja sa znakom na licu i uz , naravno, pomerih se u stranu, otvorih "Demonsku masku" i pomislih- snovi se ostvaruju, a na neke vala i pricekati. Petnaest, dvadeset godina, nema veze- vredi!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 11/03/2009 : 23:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by cronos six

Ne varaš se, da se dogovorimo da ga proslavimo zajedno uz koje pivo, mogu i ostali da se pridruže

Mudro zboriš!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/03/2009 : 23:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Rick

Na Sajmu knjiga u BG-u drugarica koja studira italijanski me nauci kako da maestru kažem "Hvala na lepom detinjstvu i inspiraciji". I tako ti ja nakon fotografisanja rukujem se još jednom sa legendom i kažem to uz kez a la , a on, nakon prvog iznenadjenja, toplo se osmehnu i rece "Gracie...... Zagor e..... multo..... gracie!". Vrtim ja glavom levo i desno, tražim onu gospoju prevodioca, nje, naravno, nema, neko uvali majstoru strip za potpis, on se osmehnu još jednom, ja sa znakom na licu i uz , naravno, pomerih se u stranu, otvorih "Demonsku masku" i pomislih- snovi se ostvaruju, a na neke vala i pricekati. Petnaest, dvadeset godina, nema veze- vredi!

Eh, da nam dode i Brus na Exit osanjali bi sve naše snove
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 11/03/2009 : 23:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

Meni devojka studira italijanski,zajedno smo uzimali potpis,extra je bilo.Meni je najveca zelja dosad bila da idem na RHCP u Indjiju,ali nizom cudnh dogadjaja nisam otisao,smrc

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 12/03/2009 : 00:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Meni je Feri potpisao prva tri Kandraksa i Plavu zvezdu. Jedan lik u Zagrebu se zezao da sam ja jedina budala koja mu na potpis donosi kupuse od stripova, a meni je bio merak da mi potpise bas te. Imam i sliku na kojoj se Feri potpisuje na Plavu zvezdu, a Vasic se iza njega od srece smeje kao kreten.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/03/2009 : 07:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ferri je ko staro vino,evo opet u Podzemlju.....dokazuje da mu nema ravna,crtež jednog 80-to
godišnjaka bolji od svih takozvanih crteža mladica novog doba, bez obzira na poneku slabiju naslovnicu-majstor ostaje majstor,takve pejsaže i sencenje može malo ko.Ferri je bog.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 12/03/2009 : 11:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
quote:

quote:

Bice i toga, prijatelju, da li na Exitu ili na nekom drugom mestu naletecemo na njega, kad se najmanje nadamo. Ne znam za tebe, i ostale forumaše, ali ja nisam ocekivao da upoznam legendu na Sajmu u BG-u, a eto- desilo se! Dakle, bice i Brusa kad-tad. I dobro je da ni on kao ni Feri ne stari. Ili to cini na jedva primetan nacin.

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 13/03/2009 : 09:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Hm, ne da se ne slažem s tim, da je Ferri majstor crtanja-ali uporedivati s njim neke "modernije" crtace mi se nikako ne svida! Ja sam vec jednom rekao, da bi se najbolji crtaci mogli izabirati po dekadnim periodima, recimo, 1960 - 1980, 1980 - 2000, ...itd...mislim, da su i ovi novi crtaci (mada ne svi) dosta dobri! Razlika je u tome, što su Zagora na neku ruku "modernizovali" što je i poanta napredka i u strip kulturi! Tako da-Ferri jest fenomenalan, ali neka se da šansu i ostalima, koji i dalje guraju njegovu tradiciju i pomaže, da Ferri ne izgine u dubinama zaborava mladijim generacijama. Toliko!

Invincible shield
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 13/03/2009 : 12:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Jedan lik u Zagrebu se zezao da sam ja jedina budala koja mu na potpis donosi kupuse od stripova, a meni je bio merak da mi potpise bas te.

Znam kako se osecash, kada je doshao Dejvid Lojd u Beograd, svi su mu doneli sjajne nove trejdove Vendete, dok sam ja poneo nekoliko sveshchica Wastelanda koje bukvalno ispadaju iz korica, ali koje su mi najdrazhe od svega shto je on radio. :)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 15/03/2009 : 09:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Ja sam mu dao da se potpiše na bosansko piratsko izdanje sa komletnom prvom pricom sa vampirom - edicija ''raritet''broj 078.
Verujem da neko od vas ima to izdanje štampano u 100 primeraka sa nekoliko slicica za lepljenje.Inace oduševio se jer mu je po njegovim recima najdraži strip koji je nacrtao.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/03/2009 : 15:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
baš mi neda mira jedno pitanjce...na koje to izdanje ce se Ferri potpisivat u Makarskoj?
Mislim naravno na novoizdano za tu prigodu...ne mislim donosit na potpis kupus od Dnevnika ili neka izdanja Zagora Ludensa ili SD,hocu nešto novo,taman za tu prigodu...valjda Bernard sprema još nešto osim kolendarcica i redovnih brojeva Zagora...Volio bi Index ali to nije strip vec više katalog pa...vonjam Gigant broj 2,ali to sve nece obradovat pa...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/03/2009 : 17:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by Raspucin

Jedan lik u Zagrebu se zezao da sam ja jedina budala koja mu na potpis donosi kupuse od stripova, a meni je bio merak da mi potpise bas te.

Znam kako se osecash, kada je doshao Dejvid Lojd u Beograd, svi su mu doneli sjajne nove trejdove Vendete, dok sam ja poneo nekoliko sveshchica Wastelanda koje bukvalno ispadaju iz korica, ali koje su mi najdrazhe od svega shto je on radio. :)

Bas mi je krivo sto sam tada propustio Lojda. Voleo bi da mi nacrta samo jednu malu Vendetinu maskicu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
jos 37 minuta i ulazimo u dan kad je rodjen FERRI GALIENO.spremite petarde,prskalice,vatromete ,pa nek se cuje do italije.ljudima u hrvatskoj je mnogo lakse ,oni su mu blize.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Srecan mu rodendan i doživeo 100-tu
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 20/03/2009 : 23:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
srecan rodjus Feriju

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 00:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Sretan rodendan živoj legendi Ferriju. Hvala mu što mi je svojim crtežom uljepšao dijetinjstvo!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 21/03/2009 : 01:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Ma i da crta nogama bolji bi bio od Casara i D'Arcangela,a kad crta rukama ondja je ko Mercedes nema konkurenciju

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 21/03/2009 : 01:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Srecan Rodjendan Legendo, ajde neka neko od Moderatora foruma posalje cestitku u ime svih clanova foruma

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 21/03/2009 : 10:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message

Ferri legendo!!!

Buon Compleanno Ferri! Lei fece la mia infanzia pi#249; bello. Lei e Zagor influenzaste la mia vita. Grazie

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/03/2009 : 10:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
srecno ferri.nek te vid ne izda jos dugo,dugo.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000